Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K tématu zimní pneumatiky, dneska mě auto na námraze v malé rychlosti párkrát pěkně ušmýklo , tak jsem zajel do servisu. Chtel jsem ty univerzály ještě dojet, ale řekli mě, že jsou pět let starý a jsou tvrdý jak šutr, takže nesmysl na tom jezdit, natož do hor. Doporučili za 3600,- Bridgestone Blizzak viz. odkaz. Objednávat budeme zítra, takže ještě čas najít rychle alternativu. Máte nějaký lepší nápad v podobné cenové relaci? Děkuji za každý typ :-)

http://pneumatiky.heureka.cz/bridgestone-blizzak-dm-v1-225-55-r18-98r/

Odesláno

Já dlouho jezdil na Dunlopech a vždycky jely i tam, kde ostatní končili. Ale teď jsem koupil Continental TS850 a to je, co do komfortu a rekací, úplně jiná liga. Fakt bomba.

Odesláno

K tématu zimní pneumatik ...

.... Děkuji za každý typ :-)

http://pneumatiky.heureka.cz/bridgestone-blizzak-dm-v1-225-55-r18-98r/

Nějak si nevybavuji, co máš za auto.

Ale 15" - Octavia a 18" - BMW - obojí jednoznačně GoodYear Ultragrip. Nicméně kamarád má 20" na Mercedesu a má také Barumky a chválí si je, nutno dodat, že má 4Matic, takže těžko soudit.

Odesláno

B-Blizzak, Nokian, Dunlop Winter Sport, Sava S3...odzkoušeno a doporučeno - speciálně sníh a led.

Souhlas,na zimu zimáky, "univerzály" neexistujou (imho) můžou v reklamním letáku psát cokoli..
Odesláno

Na nicom lepsom ako Conti ts850 som v zime este nejazdil. Niesom sice tester auto casopisu ale par ich uz bolo. Oproti vyssie spominanym napr. Ultragrip (zjazdil som 7+ aj 8) je to uplne iny level.

Odesláno

Afri,

já měl na Toyotě rav4 

Michelin 4X4 Alpin

byly skvělý, všechno projely, akorát braly snad o litr víc,,,

Na bavoráku coupe mám už dlouho Nokiany, nevím jaký a jiný nechci.

Odesláno

Za mě nokiany, ujely 80tis a vždy super na 4x4.

Já teď spíš řeším řetězy na hory..poprvé nemáme 4kolku..jaké to teď je ve výběru? Nějaké novinky?

Odesláno

Firestone Winterhawk na všech autech za posledních 10 let, celoročně. Nemají chybu.

Jako fakt i v létě? Kolik kkm vydrží při takovém režimu?

Odesláno

Vranik? Do snehu a blata beru, ale na namrzle silnici totalni kravina. A na Outlanderu by vypadal fakt super:)

tl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...