Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM

tankujem na benzine, globusu, tescu, albert, makro, vobcas shell, 3xX5 diesel, 185tkm, 230tkm, 245tkm, a doted zadnej problem se vstrikama. vsechny auta od novyho. aditiva neleju, uz sem z pohadek vyrost.

Ty máš čtverku Golfa ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem vyfasoval noveho Passata 2.0 D HighLine DSG - a tak mam cekat katastrofu? Podle prezentace prodejkyne, promenlivy interval vymeny oleje Longlife - snad i dokonce 30000km, ale  spise pry 16000, coz odpovida zvyklostem menit olej po 20000. Na dotaz zda mam vozit lahev oleje, tak pry radeji ano, ale nemelo by to byt vice nez litr za 10000. Tak pockame.

Cena 582000 (bez DPH)

Upraveno uživatelem vaba
Odkaz ke komentáři

Za mesic to bude rok, co mam Passata Variant 2.0 TDi, 140kW, 4x4, DSG.

Servis/olej po 30tkm, 2x jsem dolejval adblue (proste ty chcanky). Mimo interval nebylo potreba olej dolevat.

Uz jsem byl ale dvakrat na svolavacce, prvni si nepamatuji, druha dnes na potencialni uvolneni kabelu na nejake svorkovnici.

Spotreba 6,7l (hodne mesto a dalnice) + kazdy rano pres zimu prihrejvam Webastem - holt uz jsem starsi pohodlnej pan...

Na zacatku se mi pocitove nepozdaval vykon (mel jsem pocit, ze predchozi 150k Oktavka byla sviznejsi), ale po nejakejch 3 mesicich a 10tkm si to sedlo.

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Jak casto menite celni sklo?

Vcera jsem zase dostal headshot - sutrem do celniho skla. Dira jak do pr..le, pavouk se zatim moc nesiri. Vymeni mi to jeste tento tyden, takze pohoda.

Jenom me napadlo se zeptat jak casto se to stava vam? Za posledni 2 roky jsem nechaval 2x lepit diry a 2x kompletne menit sklo + kalibrovat destovej senzor.

Je to u vas taky tak casto nebo mam na ty sutry nejaky extra stesti?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...