Hasňa Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 To je ale hovadina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Já bych všechny ty Volkswageny zakázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Kluci, nehádejte se mi tady o hovadinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 tankujem na benzine, globusu, tescu, albert, makro, vobcas shell, 3xX5 diesel, 185tkm, 230tkm, 245tkm, a doted zadnej problem se vstrikama. vsechny auta od novyho. aditiva neleju, uz sem z pohadek vyrost.Ty máš čtverku Golfa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Trikratikspet... Upraveno 28. února 2016 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 to byla reakce na laskuv problem se vstrikama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Dnes jsem vyfasoval noveho Passata 2.0 D HighLine DSG - a tak mam cekat katastrofu? Podle prezentace prodejkyne, promenlivy interval vymeny oleje Longlife - snad i dokonce 30000km, ale spise pry 16000, coz odpovida zvyklostem menit olej po 20000. Na dotaz zda mam vozit lahev oleje, tak pry radeji ano, ale nemelo by to byt vice nez litr za 10000. Tak pockame.Cena 582000 (bez DPH) Upraveno 2. března 2016 uživatelem vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Za mesic to bude rok, co mam Passata Variant 2.0 TDi, 140kW, 4x4, DSG. Servis/olej po 30tkm, 2x jsem dolejval adblue (proste ty chcanky). Mimo interval nebylo potreba olej dolevat.Uz jsem byl ale dvakrat na svolavacce, prvni si nepamatuji, druha dnes na potencialni uvolneni kabelu na nejake svorkovnici.Spotreba 6,7l (hodne mesto a dalnice) + kazdy rano pres zimu prihrejvam Webastem - holt uz jsem starsi pohodlnej pan...Na zacatku se mi pocitove nepozdaval vykon (mel jsem pocit, ze predchozi 150k Oktavka byla sviznejsi), ale po nejakejch 3 mesicich a 10tkm si to sedlo. Upraveno 2. března 2016 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Jak casto menite celni sklo?Vcera jsem zase dostal headshot - sutrem do celniho skla. Dira jak do pr..le, pavouk se zatim moc nesiri. Vymeni mi to jeste tento tyden, takze pohoda.Jenom me napadlo se zeptat jak casto se to stava vam? Za posledni 2 roky jsem nechaval 2x lepit diry a 2x kompletne menit sklo + kalibrovat destovej senzor.Je to u vas taky tak casto nebo mam na ty sutry nejaky extra stesti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Já furt nic, nic, nic, léta, a pak loni 2x během jednoho měsíce. Upraveno 2. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Taky na to mám štěstí. U služební hondy už 3x za 4 roky, před třemi týdny jsem schytal spršku drobných kamínků a mám na skle asi 10 malých teček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Nejen hodinkama živ je člověk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Pekny to mas! Prinasi ti radost z jizdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Docela jo, ale uvidíme jaký bude mít výsledek 7 hodin ladění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 JAJA: tak pak postni graf Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Docela jo, ale uvidíme jaký bude mít výsledek 7 hodin laděníCo v tom máš za motor a na kolik ho ladíš. Můj nesplnitelný sen. Velká paráda na každodenní ježdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 (upraveno) JAJA: Koukám v Jihlavě jsi to nechával ladit, jo tam jsou kluci šikovní :-) Upraveno 3. března 2016 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Až na tu bílou paráda! Bude to taková 4x4 M4 Na výkon sem pak taky zvědavej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Docela jo, ale uvidíme jaký bude mít výsledek 7 hodin ladění...za 7 hodin mam prehozeny motor v T-55 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Musel jsem se zbavit mého very firs own car S60 2,4i, z roku 2004, jelikož cekame dite, ale budouci tchan je moc hodny, a ted jezdime XC70... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se