straspol Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 teď jsi mě naštval ty jsi lhal, když jsi všem a přede všemi tvrdil, jak je modrej ovál skvělejteď píšeš, že kolísaj otáčky, že musíš jezdit na opravy s problémy, který autorizák neumí vyřešitpodle mě skvělý auto jezdí do servisu dvakrát ročně na výměnu gum, oleje, filtrů, občas se při tom udělaj rozvody, brzdy a ostatní spotřebákkdyž po mě auto začne chtít něco navíc kromě toho, co jsem vyjmenoval, tak jde z domu a ty jsi mně radil, ať si koupím forda, a teď od tebe čtu, jaká je to jebkaco si o tom, potažmo o tobě mám myslet? Všecko to co jsem psal o autorizovaných servisech platilo převážně na Škodovky, které jsem kdysi vlastnil a předpisově servisoval. Bylo to fakt hrozný.Autorizovaný servis Modré Švestky jsem navštívil pouze jednou- když mi na křižovatce jakási dáma nečekaně na plný plyn nacouvala do mého obstarožního Mondea. Přestože se událost řešila z její pojistky , byla to strašná zkušenost a už to zažít nechci. Kromě závady, kterou jsem tady u Focusu už popisoval, dělám u svých švestek aut jen to, co jsi popsal, a všechno- ťuky ťuk- funguje jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Trochu mi to připomíná militantní postoj feministek, většina taky měla blbou zkušenost s chlapem a i tak si myslím, že obecně jsme fajn plemenoPřipouštím, že můj postoj je taky daný špatnými zkušenostmi. Od militantního feminismu je nicméně na hony vzdálen, neboť na něj nepobírám nižádné příspěvky od státu, ani od Evropské unie, nenese žádné stopy diskriminace na základě pohlaví a neplní titulní strany časopisů pro ženy ani zprávy v TV ale dostals mě !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Všecko to co jsem psal o autorizovaných servisech platilo převážně na Škodovky, které jsem kdysi vlastnil a předpisově servisoval. Bylo to fakt hrozný.Autorizovaný servis Modré Švestky jsem navštívil pouze jednou- když mi na křižovatce jakási dáma nečekaně na plný plyn nacouvala do mého obstarožního Mondea. Přestože se událost řešila z její pojistky , byla to strašná zkušenost a už to zažít nechci. Kromě závady, kterou jsem tady u Focusu už popisoval, dělám u svých švestek aut jen to, co jsi popsal, a všechno- ťuky ťuk- funguje jak má. Já to říkám furt, Ford je auto, které by se mělo používat jen v dosahu MHD - do práce Fordem, domů tramvají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Trapne klise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ale pravdivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ale pravdivé.Ale kdepak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Já to říkám furt, Ford je auto, které by se mělo používat jen v dosahu MHD - do práce Fordem, domů tramvají.No- pravda je, že už se mi fakt stalo, že jsem zapomněl, že jsem přijel autem do práce, a pak jsem se domů vrátil sockou. Ale žádný jiný důvod jsem, pane nadkolego, nezažil . S Fordem ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tyhle dokola omilane hovadiny a Fordech, francouzech, autech na F, japoncich a tak dale urazeji inteligenci vsech tady. Po milionte prvni je to uz jen iritujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Já to říkám furt, Ford je auto, které by se mělo používat jen v dosahu MHD - do práce Fordem, domů tramvají.asi sTebou přestanu kamarádit ! odvolej ! Upraveno 21. března 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tak já to mám, že od doby co jezdím jen a pouze do AD s auťákama, tak chodí jak švýcarské hodinky :-) A Ford v naší stáji zatím nejspolehlivější značka v posledních dvaceti letech, točíme Mondea po cca šesti letech, máme čtvrtou generaci a měníme pouze spotřebak. Jo a občas baterie no, abych nekecal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Já to říkám furt, Ford je auto, které by se mělo používat jen v dosahu MHD - do práce Fordem, domů tramvají. A pak kde ty flamy vlastně začínají, zvláště když toto zde bylo "probráno" už asi dvacetkrát... Upraveno 21. března 2016 uživatelem Bobisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 No- pravda je, že už se mi fakt stalo, že jsem zapomněl, že jsem přijel autem do práce, a pak jsem se domů vrátil sockou. Ale žádný jiný důvod jsem, pane nadkolego, nezažil . S Fordem ne. tos byl z cesty do práce tak vystreslej, že jsi ten zážitek z hlavy vytěsnil, a odpoledne celej štastnej odjel domů na mastný tyči, a přitom stačilo tak málo..nekoupit modrej ovál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Já to říkám furt, Ford je auto, které by se mělo používat jen v dosahu MHD - do práce Fordem, domů tramvají.Jo to se rikalo kdysi, to jeste ford delal auta, co aspon do te prace dojely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tady je snad někdo, kdo by si nepřál mít v garáži tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Forda ani zadarmo.. Som na ne už alergický.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Za mne Ford taky vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Zadarmo to beru. Ale platit za to nehodlám. Koukám, že se zájemce zatim nenašel. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Nic není černobílé a všechno je o lidech. Autorizovaný servis má obecně mnohem víc povinností a stanovených postupů, což se někdy v důsledku může stát handicapem a v očích zákazníka to vypadá jako neschopnost, má to ale celou řadu důvodů, zejména ve vztahu ke kvalitě výrobku, zárukám, mobilitě, atd., jiný servis nepátrá až tak dalece po příčinách, ale řeší důsledky, možná byste se divili, kolik problémů napravují autorizované servisy po zásazích mechaniků, kteří opravují v dobré víře, ale prostě nevědí...zákazník se to ani nedozví, protože si auto dal jinam. Co se týká cen, každý úkon má svoji cenu a čas, za který musí být proveden, přes to nejede vlak, nevěřím, že stejné práce stojí v solidním a vybaveném servisu o 40% méně, zatím jsem to NIKDY neviděl, jen se o tom mluví. To samozřejmě může, pokud se prokáže plnou mocí od kupujícího, nebo smlouvou o postoupení práv. Zatím jsem tady nikde nečetl, že by to kecali v autorizáku, tyto spekulace vychází stále jen z těch diskusí tady Hele p..u Tvojí staré jsem neviděl, ale také věřím že ji má ( Alespoň tak to říkal Boleček ve filmu a ty to ber prosím s nadsázkou) Čemu věříš a čemu ne je jedna věc a čísla jsou druhá věc.Navíc mi to přijde jako kdyby jsi měl na ten autorizák hodně silnou vazbu. :-) Taky uvádíš polopravdy, když píšeš : víc povinností a stanovených postupů Tak tady jsi mě dostal, jako, že při běžném servisním intervalu mění v autorizáku ( co je to vlastně autorizovaný servis ? ) olej výfukovým potrubím a v neautorizáku otevřou motor a jdou na to klasicky přes zátku a vypouštěcí šroub ?Nebo třeba, že když v autorizáku mění brzdové obložení tak ,že nejdříve provedou montáž a demontáž stahovačky předních dveří a Ti druzí zase jen vymění ty desky ? Tady od Tebe zase nějaká sranda : Co se týká cen, každý úkon má svoji cenu a čas, za který musí být provedenAno každý úkon, není li například ztížená montáž a demontáž má svůj čas, tedy přesněji normočas, který určuje výrobce vozidla, ale NIKOLIV CENU! Je navíc přeci v tom autorizáku fajn oblbovat zákazníky a lhát jim, například tento olej je náš a žádný jiný není tak kvalitní a nesplňuje požadované parametry a nebo to samé s filtry, nebo třeba řemeny příslušenství, brzdové obložení, filtry a nebo třeba i spojky a rozvody. Uvedl jsem Ti jasně dvě PROMĚNNÉ, které určuji ten rozdíl v ceně mezi autorizovaným a neautorizovaným servisním střediskem a ostatní vstupy jsou totožné, snad krom garážistů myslím. Kvalita dílu je stejnáNormočas je stejnýTechnologický způsob opravy vozidla, případně daný servisní úkon je shodný s postupem opravy doporučený výrobcem vozidla.Cena za hodinu mechanických nebo jiných prací je JINÁ a tam je prvá úspora ve výši cca 35% 400 kč nebo 750 kč?Cena za rovnocenný kvalitativně shodný díl je také jiná a zde je druhá úspora ve výši opět cca 35 až 40% Prostě co si budeme povídat, někdo musí ty lidi v autorizáku zaplatit, toho majitele v nablýskané káře co sponzoruje hokej, platí koncerty, ty vedoucí, ty sekretářky,ty nové kostky, ty nové baráky a závody mezi Škoda a Hyundai, ta světla,elektriku, topení, atd, atd.Z prodeje nových aut je krom Porsche a Ferrari prd. Jede se na bonusy, ale to servis se značkou nezaplatí, a právě proto oblbují lidi a říkají jim ty pohádky o těch nekvalitních náhradních dílech z Číny a zvěrstvech a frontou rozbitých a nekvalitně opravených aut v neautorizovaných servisních střediscích. Jo a pro místní komentátory je dobře si přečíst i tu zmínku o Evropské komisi a blokové vyjímce pro vozidla v záruce a to i prodloužené. Jo a tabulka ? Tady je :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2016 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tady je snad někdo, kdo by si nepřál mít v garáži tohle? rozhodně ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se