Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Micey , Vjace ... neco na tom asi bude...

Hele, ale jsou lidi co nosí full gold rolády a většina národa si o nich myslí to samé. Přitom někteří z nás, nepočítám šťastné majitele, po pár letech chronomagoření po nich už také pokukují. ;-)

Já si myslím, že 10.000 za RZ na přání je dobré vylepšení rozpočtu obce, která jí vydala. Majitel je spokojen, úřad taky a přijde mi maloměšťácké řešit, jestli tam má to nebo ono a navíc takového člověka soudit. Toť vše.

Upraveno uživatelem Vjace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, ale jsou lidi co nosí full gold rolády a většina národa si o nich myslí to samé. Přitom někteří z nás, nepočítám šťastné majitele, po pár letech chronomagoření po nich už také pokukují. ;-)

Já si myslím, že 10.000 za RZ na přání je dobré vylepšení rozpočtu obce, která jí vydala. Majitel je spokojen, úřad taky a přijde mi maloměšťácké řešit, jestli tam má to nebo ono a navíc takového člověka soudit. Toť vše.

Asi tak a co mě osobně těší nejvíc je, že obchod s RZ probíhal už dávno předtím, jen alespoň teď ty peníze neskončí prvoinstančně v kapse úředníka... Nechápu, proč to trvalo tak dlouho.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...