Murphy97 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Stojim mezi tunelama, ale nejsem sam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Ad znacky na prani - dnes jsem zahledl auto zn. Tesla a spz mel BYE PTROL. Nejdriv me napadlo, ze vycurava s policajtama, ale pak mi to hned doslo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V Budapešti jsem potkal slovenské BMW kde se majitelovi podařilo přelstít cenzora s značkou NZ FCKU2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V Budapešti jsem potkal slovenské BMW kde se majitelovi podařilo přelstít cenzora s značkou NZ FCKU2To je tal dokonalá šifra, že přelstil i sám sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Micey , Vjace ... neco na tom asi bude... Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 To je dobrá vizitka, jestli pak se hodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Micey , Vjace ... neco na tom asi bude...fake...nemusí spz obsahovat aspoň jednu číslici? Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Micey , Vjace ... neco na tom asi bude...Hele, ale jsou lidi co nosí full gold rolády a většina národa si o nich myslí to samé. Přitom někteří z nás, nepočítám šťastné majitele, po pár letech chronomagoření po nich už také pokukují. ;-) Já si myslím, že 10.000 za RZ na přání je dobré vylepšení rozpočtu obce, která jí vydala. Majitel je spokojen, úřad taky a přijde mi maloměšťácké řešit, jestli tam má to nebo ono a navíc takového člověka soudit. Toť vše. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Vyfoceno v Budapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Hele, ale jsou lidi co nosí full gold rolády a většina národa si o nich myslí to samé. Přitom někteří z nás, nepočítám šťastné majitele, po pár letech chronomagoření po nich už také pokukují. ;-) Já si myslím, že 10.000 za RZ na přání je dobré vylepšení rozpočtu obce, která jí vydala. Majitel je spokojen, úřad taky a přijde mi maloměšťácké řešit, jestli tam má to nebo ono a navíc takového člověka soudit. Toť vše. Asi tak a co mě osobně těší nejvíc je, že obchod s RZ probíhal už dávno předtím, jen alespoň teď ty peníze neskončí prvoinstančně v kapse úředníka... Nechápu, proč to trvalo tak dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 fake...nemusí spz obsahovat aspoň jednu číslici?Nehlede na to, ze na zadni chybi samolepka z STK.Km.kmk by si s tim mel nekam zajet a napravit to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Nehlede na to, ze na zadni chybi samolepka z STK.Km.kmk by si s tim mel nekam zajet a napravit to...Jaka samolepka? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 z STK, nepsal jsem to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 z STK, nepsal jsem to?Ehm... no tak nic...Fotka je fake z netu... myslel jsem ze bude pochopeno. ..tak snad priste :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 V Praze sem nedavno potkal volvo Xc90 a spz 69 macik/mazlik nepamatuju presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 V Praze sem nedavno potkal volvo Xc90 a spz 69 macik/mazlik nepamatuju presne Kazdy den parkuje nad byvalou centralou vodafonu pod zelivarnou u nejake restaurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Na zadnim okne obrovske logo Harley Davidson? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 O ceně se prý dá jednat, ale nevím no... Můj sen každopádně. http://www.hemmings.com/classifieds/cars-for-sale/audi/turbo-quattro-coupe/1792578.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 O ceně se prý dá jednat, ale nevím no... Můj sen každopádně. http://www.hemmings.com/classifieds/cars-for-sale/audi/turbo-quattro-coupe/1792578.htmlKup a oslintám Ti garáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se