Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

moco, ta jeepka se me taky libi. A co se da ze statu sehnat ruznejch veci na to...:) a za dobry kacky. Ja s tim jednou jel a proti moji toy to bylo luxusni auto, cele v kuzi a jelo to pekne. a v klidu to muze i do terenu. umi to moc.

Odesláno

moco, ta jeepka se me taky libi. A co se da ze statu sehnat ruznejch veci na to...:) a za dobry kacky. Ja s tim jednou jel a proti moji toy to bylo luxusni auto, cele v kuzi a jelo to pekne. a v klidu to muze i do terenu. umi to moc.

Je to jedno z mých rodinných "dream car". :-))

Odesláno

3.6 Pentastar je chválený motor, výkon, spotřeba a zatím žádné neduhy. Měl jsem ho ve Voyageru a spokojenost.

Tady bude asi vhodný automat nez manuál, že

Odesláno (upraveno)

Tady bude asi vhodný automat nez manuál, že

Popravdě převodovka AT ve Voyageru mě vůbec nechytla, nevím jestli to byl jen daný kus (dle krátkého svezení a diskuse s majitelem podobného auta ale asi nejspíš ne), ale občas to chaoticky podřadilo, divně pocuklo,  (olej i filtr měněný) prostě ne. Ale netuším, jestli ve Wrangleru je stejná..

Ale chce to vyzkoušet (třeba to byl jen můj dojem) a nevím jestli se to dělá i v manuálu...

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Kolegové, jak je na tom se spolehlivostí a životností motor, potažmo celé auto, Jeep Wrangler Unlimited 3.6? V SUV autech nevidím smysl, ale tohle bych bral místo SUV, to mi smysl dává. Vím, ze to bude asi hlučný rozhoupaný rozežraný kočár, ale je to funkcni nádhera

Zive si pamatuju,jak jsem po usednuti byl zklamanej.Nepochopim,jak nekdo muze rict,ze to je luxusni auto.Leda tak proti Trabantu.Prachsprosty pracovni auto.

Odesláno

Na tomto autě miluji design, třidveřovej wrangler s hardtopem na pěkných kolech je krása, ale na běžné silnici to skáče jak koza. Jako auto na hory fajn, ale cestovat v tom, nee.

Odesláno

Kolegové, jak je na tom se spolehlivostí a životností motor, potažmo celé auto, Jeep Wrangler Unlimited 3.6? V SUV autech nevidím smysl, ale tohle bych bral místo SUV, to mi smysl dává. Vím, ze to bude asi hlučný rozhoupaný rozežraný kočár, ale je to funkcni nádhera

Kamarád s tím jezdí často, jeden čas s tím jezdil denně do práce, má to předělané na plyn, aby tu spotřebu utáhnul. Je to fanda, takže pod tím pořád leží a něco předělává nebo opravuje. Díly nakupuje v USA i s dopravou prý vyjdou na polovinu. Jezdí s tím na různé akce v terénu apod. Jeho manželka měla taky, ale prodal to a koupil jí levnější SUV, ta s tím jezdila za 17l nebo tak nějak. Mě to přijde auto pro opravdového fandu, který bydlí na vesnici a vyřádí se s tím v terénu, ve velkém městě si to moc představit nedovedu, to bude žrát 20l, mizerně se s tím parkuje.

Odesláno

Krásný auto to ale je, to se musí nechat. Myslím že bych v něm přežil i ten asfalt :-)

+1

Kamarád s tím jezdí často, jeden čas s tím jezdil denně do práce, má to předělané na plyn, aby tu spotřebu utáhnul. Je to fanda, takže pod tím pořád leží a něco předělává nebo opravuje. Díly nakupuje v USA i s dopravou prý vyjdou na polovinu. Jezdí s tím na různé akce v terénu apod. Jeho manželka měla taky, ale prodal to a koupil jí levnější SUV, ta s tím jezdila za 17l nebo tak nějak. Mě to přijde auto pro opravdového fandu, který bydlí na vesnici a vyřádí se s tím v terénu, ve velkém městě si to moc představit nedovedu, to bude žrát 20l, mizerně se s tím parkuje.

Ten plyn bych tam asi taky namontoval, kdybych řešil koupi. Sice se říká, když si koupíš opici, musíš mít na banány, ale plyn jsem namontoval i do mého vysavače O2 1,2tsi a finance za pohonné hmoty jsou zanedbatelné
Odesláno (upraveno)

On ten plyn alespoň vydělá na náhradní díly :)

P.S. Samozřejmě při větších nájezdech, jinak to nemá smysl.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Já bych ten plyn mít pod zadkem nemohl, vím, je to strašně bezpečné ale prostě nemohl. Mám z toho strach a zvlášť když vozím haldu děcek.

Odesláno (upraveno)

Na tomto autě miluji design, třidveřovej wrangler s hardtopem na pěkných kolech je krása, ale na běžné silnici to skáče jak koza. Jako auto na hory fajn, ale cestovat v tom, nee.

Když miluješ, není co řešit :), viděl jsem v tom lidi jet i do ciziny, ale opravdu SM je Defík ;). A taky s tím kámoši jeli do Itálie na potápko, naštěstí jim to zdechlo už v Budějicích. Osobně do terénu, k chalupě, ano ale na běžný ježdění opruz, jsou jiný auta, který jsou v terénu stejný a na silnici pohoda....

Upraveno uživatelem DavidLC
Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Kdo ma Wanglera resi styl ne pohodli :) je to jak HD (spousta majitelu Wanglera ma HD) bud to chces a chces to moc a je ti vsechno jedno nebo ne jeste ze si muzem vybrat

Ja ho treba moc chci ;)

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

zena ma v new grandu 5,7 hemi a plyn bych tam nikdy nenacpal, v rezimu 100% mesto jezdi za 16l, to je krasa, zena od kamarada jezdi stejny podminky s ML 350 CDI za 12

Odesláno (upraveno)

zena ma v new grandu 5,7 hemi a plyn bych tam nikdy nenacpal, v rezimu 100% mesto jezdi za 16l, to je krasa, zena od kamarada jezdi stejny podminky s ML 350 CDI za 12

Taky si myslim, že Wrangler nebude žrát 20l ve městě, záleží na řidiči. Lidi se normálně vlezou do 13l kombinovaně, těch 20l bych viděl ve městě za studena

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

dalka 140 tempomat je za 12,5 presne, 100% mesto se vleze pod 17, okresky vubec nejezdi, jen kilometrove popojizdky po meste, hned to topi, motor je nesmrtelny, v zime to pred barakem nakopne z kuchyne dalkovym startem, auto se odmrazi, vytopi, pusti vyhrivani sedacek a volantu :D je z benzinu nadsena, ptal jsem se v mercedesu co stoji vymena svicek, je jich tam 16 :) kus za 110 a olej s fitrama taky za pusu, neresim kvalitu nafty, filtr pevnych castic nebo turba, auto je na vzduchu a celkove velka spokojenost

Odesláno

dalka 140 tempomat je za 12,5 presne, 100% mesto se vleze pod 17, okresky vubec nejezdi, jen kilometrove popojizdky po meste, hned to topi, motor je nesmrtelny, v zime to pred barakem nakopne z kuchyne dalkovym startem, auto se odmrazi, vytopi, pusti vyhrivani sedacek a volantu :D je z benzinu nadsena, ptal jsem se v mercedesu co stoji vymena svicek, je jich tam 16 :) kus za 110 a olej s fitrama taky za pusu, neresim kvalitu nafty, filtr pevnych castic nebo turba, auto je na vzduchu a celkove velka spokojenost

Já byl nadšen, když Mazda začala dávat do CX-5 loni 2.0 benzín atmosféru. Přesně z důvodů, které popisuješ, jsem to koupil ženě. Diesel je na takové mikro popojížďky sebevražda motoru, navíc benzín hned topí a s nájezdem cca 800km měsíčně je mi jedno jestli jezdí za 8 nafty nebo 12 benzínu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...