Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Dobrý den pánové, potřebuji nové auto. BMV (3)

mrkni sem , seznam novejch trojek co sou k mani za lepsi prachy. nebo si tam najdi jinou znacku, dle libosti. My sme cela familie bavoracka, ja osobne mam ted trojku v kombiku a nedam na ni dopustit, primlouvam se za 330d. Ale 320d nejede o moc hur a zere o dost min. Dyztak SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prý proti němu někdo vyjel v té zatáčce vzadu a on to strhl na trávu, která byla mokrá a přímo to narval do toho sloupu vzadu. Naštěstí žádné zranění.

Dokud nejde o zivot, tak de o h...o. Jesteze se mu nic nestalo. However, kdyz sem rozstrelil bafca ( mikrospanek ), tak sem tvrdil, ze mi tam vlitla srna.. :)
Odkaz ke komentáři

Tak jsem právě koupil náhradníka za viz někde vpředu :-)

Tentokrát už v automatu, aby se mi ti kolem tolik nesmáli na křižovatkách :-)

A taky aby má domácí omladina měla co šrotovat !!!!!

Jo a taky my došly ty seamastry z Ekvádoru :-) Já to malý placatý ze Stuttgartu snad nikdy nedám do kupy :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Docela jsi mě překvapil, žes šel zase do toho samého, teda hlavně po větě:

"Jinak poznatky: Renault má opravdudaleko ke kvalitnímu autu, ale to se dalo čekat :-)" Asi tam přeskočila jiskra (nebo děláš v Renaultu) :rolleyes:

Ale jako kolega kabrioleťák vím, že stejně nejlepší je plout krajinou osmdesátkou, užívat si studený voňavý vzduch při projížďce lesem a prostě to tak nějak mít všechno na háku...takže mnoho šťastných km!

Odkaz ke komentáři

Jo a taky jsem si na něj tak trochu zvykl.

Já moc na francouzská auta nejsem. V 90-tých letech jsem měl dva Citroeny BX po sobě. Vnitřek určitě nápaditější než u Němců, ale zpracování a jízdní vlastosti o odst horší. Kdyby měli u Audi pevnou střech, tak není co řešit. Hadrovou, jakkoli to je údajne "to pravé cabrio" nechci, protože užívat auto jen 6 měsíců v roce mi přijde nepraktické. To může být až v případě auta v pořadí č. 5.

Odkaz ke komentáři

Jo a taky jsem si na něj tak trochu zvykl.

Já moc na francouzská auta nejsem. V 90-tých letech jsem měl dva Citroeny BX po sobě. Vnitřek určitě nápaditější než u Němců, ale zpracování a jízdní vlastosti o odst horší. Kdyby měli u Audi pevnou střech, tak není co řešit. Hadrovou, jakkoli to je údajne "to pravé cabrio" nechci, protože užívat auto jen 6 měsíců v roce mi přijde nepraktické. To může být až v případě auta v pořadí č. 5.

A jak to udelas s tim Boxterem ? :D

EDIT: A nebo chces Caymana?

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

hlásím nový přírůstek do rodinného vozového parku, původně to mělo být vozítko pro manželku, ale ... :)

nicméně nemáte náhodou někdo tip kam na severní moravě jezdit s miníkem do servisu? do bmw se mi moc nechce..

Odkaz ke komentáři

kubsone gratulace, mini jsem měl vždycky rád, jenom jsem nikdy neměl odvahu si ho koupit :D

Jsou tady nějací subaristi? Uvažuju o nějakém autě s nízkými provozními náklady a zajímalo by mě, jestli se za takové dá považovat impreza 2.0R?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

kubsone gratulace, mini jsem měl vždycky rád, jenom jsem nikdy neměl odvahu si ho koupit :D

Jsou tady nějací subaristi? Uvažuju o nějakém autě s nízkými provozními náklady a zajímalo by mě, jestli se za takové dá považovat impreza 2.0R?

Podle mě ne, Imprezu 2.0R měl spolubydlící z bytu a moc to nechválil, docela do toho sypal peníze... Ale měl teda nějakou lehce starší.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...