Dantechno Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 To nepotesi .... hlavne , ze je synek v poradku - jestli jsi to teda pak nodokoncil rucne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Co to bylo za auto? Nebylo to moje cabrio? Dnes ráno KO by my synátor :-( původní stav: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3104-kdo-cim-jezdi/page__view__findpost__p__449038 pekna prace,jak se mu to podarilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Prý proti němu někdo vyjel v té zatáčce vzadu a on to strhl na trávu, která byla mokrá a přímo to narval do toho sloupu vzadu. Naštěstí žádné zranění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 hlavně že to odneslo jenom auto, on takový lehčí ťukanec může pomoct vrátit i trochu soudnosti za volantem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Dobrý den pánové, potřebuji nové auto. BMV (3) mrkni sem , seznam novejch trojek co sou k mani za lepsi prachy. nebo si tam najdi jinou znacku, dle libosti. My sme cela familie bavoracka, ja osobne mam ted trojku v kombiku a nedam na ni dopustit, primlouvam se za 330d. Ale 320d nejede o moc hur a zere o dost min. Dyztak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Prý proti němu někdo vyjel v té zatáčce vzadu a on to strhl na trávu, která byla mokrá a přímo to narval do toho sloupu vzadu. Naštěstí žádné zranění. Dokud nejde o zivot, tak de o h...o. Jesteze se mu nic nestalo. However, kdyz sem rozstrelil bafca ( mikrospanek ), tak sem tvrdil, ze mi tam vlitla srna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 Ja jsem zrovna dorutoval Z4, nikomu se nic nestalo a i auto je v poradku. Jenom jsem srktl na jednom retarderu prednim spoilerem o zem, ale jenom trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Tak jsem právě koupil náhradníka za viz někde vpředu :-) Tentokrát už v automatu, aby se mi ti kolem tolik nesmáli na křižovatkách :-) A taky aby má domácí omladina měla co šrotovat !!!!! Jo a taky my došly ty seamastry z Ekvádoru :-) Já to malý placatý ze Stuttgartu snad nikdy nedám do kupy :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Renault, cabrio, automat. Snad nejnepravdepodobnejsi kombinace jakehokoliv meho budouciho vozu. Ale aspon se ti nebude spinit. Na tehle barve neni videt zaschly bordel. Tem ma totiz presne tuhle barvu. Jine auto v tehle srackove metle bych si umel predstavit i doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Docela jsi mě překvapil, žes šel zase do toho samého, teda hlavně po větě: "Jinak poznatky: Renault má opravdudaleko ke kvalitnímu autu, ale to se dalo čekat :-)" Asi tam přeskočila jiskra (nebo děláš v Renaultu) Ale jako kolega kabrioleťák vím, že stejně nejlepší je plout krajinou osmdesátkou, užívat si studený voňavý vzduch při projížďce lesem a prostě to tak nějak mít všechno na háku...takže mnoho šťastných km! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 To aby sousedi nepoznali změnu :-)Mě na víkend to stačí - i ta kvalita, ta moje banda nemusí být tolik rozmazlená. No a příští léto se uvidí... snad to nakonec přece jen bude to malý placatý ze St...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Jo a taky jsem si na něj tak trochu zvykl.Já moc na francouzská auta nejsem. V 90-tých letech jsem měl dva Citroeny BX po sobě. Vnitřek určitě nápaditější než u Němců, ale zpracování a jízdní vlastosti o odst horší. Kdyby měli u Audi pevnou střech, tak není co řešit. Hadrovou, jakkoli to je údajne "to pravé cabrio" nechci, protože užívat auto jen 6 měsíců v roce mi přijde nepraktické. To může být až v případě auta v pořadí č. 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Jo a taky jsem si na něj tak trochu zvykl. Já moc na francouzská auta nejsem. V 90-tých letech jsem měl dva Citroeny BX po sobě. Vnitřek určitě nápaditější než u Němců, ale zpracování a jízdní vlastosti o odst horší. Kdyby měli u Audi pevnou střech, tak není co řešit. Hadrovou, jakkoli to je údajne "to pravé cabrio" nechci, protože užívat auto jen 6 měsíců v roce mi přijde nepraktické. To může být až v případě auta v pořadí č. 5. A jak to udelas s tim Boxterem ? EDIT: A nebo chces Caymana? Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Boxster by byl č. 5 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 brett: já myslím dobrá volba, na těch pár měsíců než to pude do kytek.....dávám tom čas tak do švestek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 hlásím nový přírůstek do rodinného vozového parku, původně to mělo být vozítko pro manželku, ale ... nicméně nemáte náhodou někdo tip kam na severní moravě jezdit s miníkem do servisu? do bmw se mi moc nechce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Tedy Kubo ...!Very nice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 kubsone gratulace, mini jsem měl vždycky rád, jenom jsem nikdy neměl odvahu si ho koupit Jsou tady nějací subaristi? Uvažuju o nějakém autě s nízkými provozními náklady a zajímalo by mě, jestli se za takové dá považovat impreza 2.0R? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 kubsone gratulace, mini jsem měl vždycky rád, jenom jsem nikdy neměl odvahu si ho koupit Jsou tady nějací subaristi? Uvažuju o nějakém autě s nízkými provozními náklady a zajímalo by mě, jestli se za takové dá považovat impreza 2.0R? Podle mě ne, Imprezu 2.0R měl spolubydlící z bytu a moc to nechválil, docela do toho sypal peníze... Ale měl teda nějakou lehce starší. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko6 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 ja jazdim na alfa romeo 147 1.9 jtd 16v 160k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se