spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Tak oproti minulé generaci je určitě designově hezčí a zajímavější,jsem zvědavej ja bude naživo.Ale na face Mazdy3 nemá ani náhodou,ta bude opravdu peckovní
sibirnaya Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 me se teda z aktualnich hond libi snad jedine accord, jinak je to paskvil a bastl.. a ten uz se myslim u nas neprodava.
moco Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 me se teda z aktualnich hond libi snad jedine accord, jinak je to paskvil a bastl.. a ten uz se myslim u nas neprodava.Myslím, že poslední modelový rok je 2012, pak už banán
spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Myslím, že poslední modelový rok je 2012, pak už banánje to tak toto je ono,poslední generace u nás prodávaná Upraveno 15. září 2016 uživatelem spineshank
Melly Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 No jo, lid český totiž radši jezdí v koncernu... Accordu je škoda, supr auto, měl jsem 2 roky 7G... a mám za to, že Honda nepřestala s prodejem jen u nás, ale v celé Evropě, ne?
petik16 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 oooo tak ten nový Civic je stopercentne krajší ako ten predošlý, obzvlášť ten zadok...! Síce milujem najviac Mercedes, no motorovo sa na Vtec v poruchovosti nechytá NIČ...! Pred pár rokmi som čítal článok, že vraj Honda vyrobila niečo cez 1,200,000 kusov Vtec motorov a priamo od autorizovaných servisov Honda bolo hlásených porúch NULA...! Teraz máme Hondu aj auto, aj motorku a opravovať snáď netrebalo nič ani raz... Okrem elektroniky no ale tak už majú desaťročie za sebou... Mal som aj česť sa zviesť s Honda Civic 1,8 Vtec a pridané tam bolo turbo. 360 žrebcov... áno viem, ale aj tak...
spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 No jo, lid český totiž radši jezdí v koncernu... Accordu je škoda, supr auto, měl jsem 2 roky 7G... a mám za to, že Honda nepřestala s prodejem jen u nás, ale v celé Evropě, ne?je to tak,Evropa je mimo
Melly Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 oooo tak ten nový Civic je stopercentne krajší ako ten predošlý, obzvlášť ten zadok...! Síce milujem najviac Mercedes, no motorovo sa na Vtec v poruchovosti nechytá NIČ...! Pred pár rokmi som čítal článok, že vraj Honda vyrobila niečo cez 1,200,000 kusov Vtec motorov a priamo od autorizovaných servisov Honda bolo hlásených porúch NULA...! Teraz máme Hondu aj auto, aj motorku a opravovať snáď netrebalo nič ani raz... Okrem elektroniky no ale tak už majú desaťročie za sebou... Mal som aj česť sa zviesť s Honda Civic 1,8 Vtec a pridané tam bolo turbo. 360 žrebcov... áno viem, ale aj tak... Honda motory prostě umí. A vtec je konstruktérská poezie :-) Mám K20Z4 a je to prostě ku*va dobrý
instant Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 ze diesel patri na pole, to tu tvrdim uz roky. Bolo to cele nelogicke a stupidne ojebavanie ludi. Jedine co ma prekvapilo, ze to je renault, kto to z vyrobcov, co hrali naftovy poker, prvy povedal nahlas. Kazdopadne, kto mate naboje, kupte si atmosfericky osemvalec, kym je to este legalne. Benzinovy, pochopitelne http://www.autoblog.com/2016/09/14/new-vw-meb-electric-vehicle-373-mile-range/?ncid=edlinkusauto00000015 Das Auto konci.. Think New. ...akurat som zvedavy, ako to chcu ojebat tentokrat. Dojazd sa da zmerat pomerne lahko
MR1990 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Nad Civicom 1.8 benzin som rozmyslal, bol v uzkom vybere. Nakoniec som dal prednost Toyote. Zaciatkom oktobra by mala herecka na mestske vozenie prist oooo tak ten nový Civic je stopercentne krajší ako ten predošlý, obzvlášť ten zadok...! Síce milujem najviac Mercedes, no motorovo sa na Vtec v poruchovosti nechytá NIČ...! Pred pár rokmi som čítal článok, že vraj Honda vyrobila niečo cez 1,200,000 kusov Vtec motorov a priamo od autorizovaných servisov Honda bolo hlásených porúch NULA...! Teraz máme Hondu aj auto, aj motorku a opravovať snáď netrebalo nič ani raz... Okrem elektroniky no ale tak už majú desaťročie za sebou... Mal som aj česť sa zviesť s Honda Civic 1,8 Vtec a pridané tam bolo turbo. 360 žrebcov... áno viem, ale aj tak...
lloffass Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Nějak se to ve mně pere. Motory má Honda úplně skvělé, ale ty auta jsou čím dál tím hnusnější. Nějak mi to připomíná kombinaci asijského tuningu a manga komiksů. Přitom technicky to jsou skvosty
Pavelpu27 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 No vidíš a někomu, jako třeba mně, se líbí i ten design. Honda kde svou cestou a já jim fandím.
CEGY Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Explorer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Ja jsem zvědavý na verzi kombi, klidně bych ji viděl jako náhradu za octavii. Doufám, že nechají atmo motory 1.8. A co se týče interiéru tak se posunuli také správným směrem, už je to čistší, minule generace byly pro me star trek....uvidíme jak na tom bude kvalita spravování Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Novy Civic bude mit v Evrope benzinove motory jen preplnovane...objem 1.0l a 1.5l, takze se tesis na atmosferu zbytecne. Rozmerove bude o kus vetsi nez soucasny model, cim Honda bude mit i castecnou nahradu za Accord. Vnitrek by mel byt zpracovany dost dobre hlavne asi infotaiment(android auto, carplay a vsechny tyhle sracky). Amici se v recenzich hodne rozplyvaji, srovnani s Corollou a Mazdou 3 tam vetsinou vyhrava prave Civic. Ale i tady se najdou mista, kte je to oholene na dren, me napriklad zaujalo ze vzadu nejsou vydechy klimatizace, coz sem vyslel ze je ted uz bezne i v nizsi stredni...
moco Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Novy Civic bude mit v Evrope benzinove motory jen preplnovane...objem 1.0l a 1.5l, takze se tesis na atmosferu zbytecne. Rozmerove bude o kus vetsi nez soucasny model, cim Honda bude mit i castecnou nahradu za Accord. Vnitrek by mel byt zpracovany dost dobre hlavne asi infotaiment(android auto, carplay a vsechny tyhle sracky). Amici se v recenzich hodne rozplyvaji, srovnani s Corollou a Mazdou 3 tam vetsinou vyhrava prave Civic. Ale i tady se najdou mista, kte je to oholene na dren, me napriklad zaujalo ze vzadu nejsou vydechy klimatizace, coz sem vyslel ze je ted uz bezne i v nizsi stredni...V USA ma prej byt dvoulitr atmo, Evropa teda max 1.5 turbo...škoda
efreeti Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 atmosfera 2.0 je v US zakladni motor...v Evrope nebude predpokladam kvuli emisim...honda bude muset jit v EU stejnou cestou jakou koncern a dalsi...predpokladam ze 1.0 bude mit kolem 90kW a 1.5 bude 130kW jako v US...k tomu asi diesel 1.6l co ma ted CRV a dal uz jen type-r, ale to bude buh-vi-kdy
Lamiczka Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 jj, v nové generaci uz by mely být jen turbo motory. V aktuálním TypeR už beztak turbína je, docela mě samotnýho zajímá, jak se s tím Honda popere, ale je škoda, že nenechali alternativu v podobě 1.8 VTEC Jinak accord známý z EU se v USA prodával pod názvem Acura TSX a má tam i novou generaci, která nevypadá úplně blbě
efreeti Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 s civikem 1.8l mam zkusenosti z rodiny a sam mam golfa s 1.4tsi a muzu rict, ze 1.4tsi je z meho uzivatelskeho pohledu mnohem lepsi motor...nechci tady trolit a rozpoutavat hadky na tema atmosfera vs turbo, ale osobne sem rad ze honda bude mit motory s turbem...pristi rok budu vybirat novy pojezd, koncern nechci (z duvodu jinych nez kvuli motorum). Zatim to vypada na rozhodovani novy civic, subaru levorg, mazda 6.
MadButcher Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 efreeti, mas docela slusny rozsah ve vyberu - od civica po mazdu 6 je rozmerove daleko, nebo se mi to zda?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se