Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak oproti minulé generaci je určitě designově hezčí a zajímavější,jsem zvědavej ja bude naživo.

Ale na face Mazdy3 nemá ani náhodou,ta bude opravdu peckovní :notworthy:

Odesláno

me se teda z aktualnich hond libi snad jedine accord, jinak je to paskvil a bastl.. a ten uz se myslim u nas neprodava.

Myslím, že poslední modelový rok je 2012, pak už banán

Odesláno (upraveno)

Myslím, že poslední modelový rok je 2012, pak už banán

je to tak toto je ono,poslední generace u nás prodávaná

Honda-Accord-Type-S-EU-Version-Tourer-03

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

No jo, lid český totiž radši jezdí v koncernu... Accordu je škoda, supr auto, měl jsem 2 roky 7G... a mám za to, že Honda nepřestala s prodejem jen u nás, ale v celé Evropě, ne?

Odesláno

oooo tak ten nový Civic je stopercentne krajší ako ten predošlý, obzvlášť ten zadok...! Síce milujem najviac Mercedes, no motorovo sa na Vtec v poruchovosti nechytá NIČ...! Pred pár rokmi som čítal článok, že vraj Honda vyrobila niečo cez 1,200,000 kusov Vtec motorov a priamo od autorizovaných servisov Honda bolo hlásených porúch NULA...! Teraz máme Hondu aj auto, aj motorku a opravovať snáď netrebalo nič ani raz... Okrem elektroniky no ale tak už majú desaťročie za sebou... Mal som aj česť sa zviesť s Honda Civic 1,8 Vtec a pridané tam bolo turbo. 360 žrebcov... áno viem, ale aj tak... :D

Odesláno

No jo, lid český totiž radši jezdí v koncernu... Accordu je škoda, supr auto, měl jsem 2 roky 7G... a mám za to, že Honda nepřestala s prodejem jen u nás, ale v celé Evropě, ne?

je to tak,Evropa je mimo

Odesláno

oooo tak ten nový Civic je stopercentne krajší ako ten predošlý, obzvlášť ten zadok...! Síce milujem najviac Mercedes, no motorovo sa na Vtec v poruchovosti nechytá NIČ...! Pred pár rokmi som čítal článok, že vraj Honda vyrobila niečo cez 1,200,000 kusov Vtec motorov a priamo od autorizovaných servisov Honda bolo hlásených porúch NULA...! Teraz máme Hondu aj auto, aj motorku a opravovať snáď netrebalo nič ani raz... Okrem elektroniky no ale tak už majú desaťročie za sebou... Mal som aj česť sa zviesť s Honda Civic 1,8 Vtec a pridané tam bolo turbo. 360 žrebcov... áno viem, ale aj tak... :D

Honda motory prostě umí. A vtec je konstruktérská poezie :-) Mám K20Z4 a je to prostě ku*va dobrý :D

Odesláno

ze diesel patri na pole, to tu tvrdim uz roky. Bolo to cele nelogicke a stupidne ojebavanie ludi. Jedine co ma prekvapilo, ze to je renault, kto to z vyrobcov, co hrali naftovy poker, prvy povedal nahlas.

Kazdopadne, kto mate naboje, kupte si atmosfericky osemvalec, kym je to este legalne. Benzinovy, pochopitelne :)

http://www.autoblog.com/2016/09/14/new-vw-meb-electric-vehicle-373-mile-range/?ncid=edlinkusauto00000015

Das Auto konci.. Think New. ...akurat som zvedavy, ako to chcu ojebat tentokrat. Dojazd sa da zmerat pomerne lahko :)

Odesláno

Nad Civicom 1.8 benzin som rozmyslal, bol v uzkom vybere. Nakoniec som dal prednost Toyote. Zaciatkom oktobra by mala herecka na mestske vozenie prist :D 

Odesláno

Nějak se to ve mně pere. Motory má Honda úplně skvělé, ale ty auta jsou čím dál tím hnusnější. Nějak mi to připomíná kombinaci asijského tuningu a manga komiksů. Přitom technicky to jsou skvosty :(

Odesláno

Ja jsem zvědavý na verzi kombi, klidně bych ji viděl jako náhradu za octavii. Doufám, že nechají atmo motory 1.8. A co se týče interiéru tak se posunuli také správným směrem, už je to čistší, minule generace byly pro me star trek....uvidíme jak na tom bude kvalita spravování

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Novy Civic bude mit v Evrope benzinove motory jen preplnovane...objem 1.0l a 1.5l, takze se tesis na atmosferu zbytecne. Rozmerove bude o kus vetsi nez soucasny model, cim Honda bude mit i castecnou nahradu za Accord. Vnitrek by mel byt zpracovany dost dobre hlavne asi infotaiment(android auto, carplay a vsechny tyhle sracky). Amici se v recenzich hodne rozplyvaji, srovnani s Corollou a Mazdou 3 tam vetsinou vyhrava prave Civic. Ale i tady se najdou mista, kte je to oholene na dren, me napriklad zaujalo ze vzadu nejsou vydechy klimatizace, coz sem vyslel ze je ted uz bezne i v nizsi stredni...

Odesláno

Novy Civic bude mit v Evrope benzinove motory jen preplnovane...objem 1.0l a 1.5l, takze se tesis na atmosferu zbytecne. Rozmerove bude o kus vetsi nez soucasny model, cim Honda bude mit i castecnou nahradu za Accord. Vnitrek by mel byt zpracovany dost dobre hlavne asi infotaiment(android auto, carplay a vsechny tyhle sracky). Amici se v recenzich hodne rozplyvaji, srovnani s Corollou a Mazdou 3 tam vetsinou vyhrava prave Civic. Ale i tady se najdou mista, kte je to oholene na dren, me napriklad zaujalo ze vzadu nejsou vydechy klimatizace, coz sem vyslel ze je ted uz bezne i v nizsi stredni...

V USA ma prej byt dvoulitr atmo, Evropa teda max 1.5 turbo...škoda

Odesláno

atmosfera 2.0 je v US zakladni motor...v Evrope nebude predpokladam kvuli emisim...honda bude muset jit v EU stejnou cestou jakou koncern a dalsi...predpokladam ze 1.0 bude mit kolem 90kW a 1.5 bude 130kW jako v US...k tomu asi diesel 1.6l co ma ted CRV a dal uz jen type-r, ale to bude buh-vi-kdy 

Odesláno

jj, v nové generaci uz by mely být jen turbo motory. V aktuálním TypeR už beztak turbína je, docela mě samotnýho zajímá, jak se s tím Honda popere, ale je škoda, že nenechali alternativu v podobě 1.8 VTEC

Jinak accord známý z EU se v USA prodával pod názvem Acura TSX a má tam i novou generaci, která nevypadá úplně blbě

Odesláno

s civikem 1.8l  mam zkusenosti z rodiny a sam mam golfa s 1.4tsi a muzu rict, ze 1.4tsi je z meho uzivatelskeho pohledu mnohem lepsi motor...nechci tady trolit a rozpoutavat hadky na tema atmosfera vs turbo, ale osobne sem rad ze honda bude mit motory s turbem...pristi rok budu vybirat novy pojezd, koncern nechci (z duvodu jinych nez kvuli motorum). Zatim to vypada na rozhodovani novy civic, subaru levorg, mazda 6.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...