Melly Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Nový Type R má být cca za rok +- (info od dealera z úterka)...
Maxel Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 To je ještě v pohodě výběr. Já koukám po druhém autu do rodiny, tzv. auto pro radost, a ve výběru mám od Mini Coopera, přes Ford Focus ST, až po BMW 330ci E46
Trojan Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Vsichni tady jako kolovratek velebi atmosfery... jako nevim, bavite se tu o 1.8 motorech, v cem je podle vas lepsi 1.8 atmosfera proti 1.8 turbo panove?
spineshank Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 myslím,že se tu bavíme o maloobjemových turbo motorech 1,0/1,2/1,4 vs atmosféra
moco Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Myslím, že největší rozdíl bude ve spolehlivosti
Josef01 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Vsichni tady jako kolovratek velebi atmosfery... jako nevim, bavite se tu o 1.8 motorech, v cem je podle vas lepsi 1.8 atmosfera proti 1.8 turbo panove? Ani jedno, chce to minimálně 3-5 litrovou atmosféru tam kde bylo slovo turbo, tak to vždycky závánělo problémy
efreeti Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 (upraveno) efreeti, mas docela slusny rozsah ve vyberu - od civica po mazdu 6 je rozmerove daleko, nebo se mi to zda? Zaklad je ze chci kombi nebo alespon vetsi kufr u hatche, nechci koncern, nechci francouze ...takze zustavaji japonciNo jeste pred tydnem jsem byl skoro rozhodnuty pro Levorg (treba predvadecku, lonsky modelovy rok), pak sem si precet 100stran na subaru foru, coz sem asi nemel delat, protoze ty historky o dealerech a servisu Subaru jsou neco neuveritelneho. Kdyz k tomu pridam tragicky infotaiment, tak je Levorg asi ze hry.Mazda 3 je vevnitr mala, takze u Mazdy pripada v uvahu asi jen mazda 6 nebo cx5.No a Honda ackoliv je mi jako znacka nevic sympaticka, tak z jejiho porfolia jsem ochotny uvazovat asi jen o novem Civicu. Ten novy ma byt o kus vetsi nez soucasny, takze by mohl splnovat moje potreby dostatecne.Vyrazne drazsi nez konkurence jsou vsechny japonske auta, s tim sem se uz trochu srovnal...ale zas usetrim na pojistce a pod, jelikoz parkovat neco vlastniho z koncernu normalne na ulici je fakt o nervy. Upraveno 16. září 2016 uživatelem efreeti
efreeti Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 (upraveno) Myslím, že největší rozdíl bude ve spolehlivosti Tohle muze byt problem uz ojeteho auta, ale nove by melo vydrzet 150tis km bez problemu a pak uz me to nezajima.Ja treba vlastnim autem najedo rocne 15-20tis maximalne a spis kratke jizdy plus jednou dvarkrat rocne dovolena, takze pro me je diesel uplne k nicemu a benzin s turbem 100kW+ mi uzivatelsky fakt vyhovuje pokud se bavime o velikosti auta octavia az superb PS.: dnesni fotky interieru noveho civicu:http://www.auto.cz/honda-civic-x-nova-generace-hatchbacku-konecne-odhaluje-interier-98256vypada to stejne jako US sedan, po vsech strankach...a libi se mi moc Upraveno 16. září 2016 uživatelem efreeti
moco Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Tohle muze byt problem uz ojeteho auta, ale nove by melo vydrzet 150tis km bez problemu a pak uz me to nezajima.Ja treba vlastnim autem najedo rocne 15-20tis maximalne a spis kratke jizdy plus jednou dvarkrat rocne dovolena, takze pro me je diesel uplne k nicemu a benzin s turbem 100kW+ mi uzivatelsky fakt vyhovuje pokud se bavime o velikosti auta octavia az superb PS.: dnesni fotky interieru noveho civicu:http://www.auto.cz/honda-civic-x-nova-generace-hatchbacku-konecne-odhaluje-interier-98256vypada to stejne jako US sedan, po vsech strankach...a libi se mi mocVím o čem mluvíš, jsem vlastníkem OII 1,2tsi od novoty a více jak 130tkm bez problémů, olej po 15tkm a rozvody ve 120tkm preventivně (slyšel jsem už hrkat řetěz), samozřejmě už to je druhá sada rozvodů, protože prvni mi měnili v rámci svolávací akce "vytahané řetězy" :-)
tmoris Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 zkusim svuj dotaz sem, je to tady prece jen vyrazne ctenejsi: tak jsem objevil alter ego Volkswagenu ve znacce Seat. Tzn Seat Alhambra by mela byt postavena ze stejnych dilu jako Sharan, ale tak o 300k levnejsi. Je tomu opravdu tak, ze Seat = VW?
Trojan Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Ani jedno, chce to minimálně 3-5 litrovou atmosféru tam kde bylo slovo turbo, tak to vždycky závánělo problémyJojo, jasne... Myslím, že největší rozdíl bude ve spolehlivostiVetsina turb konci rekneme kolem 190k-220k km, vymena turba bude kolik, 30k kdyz hodne? To je cca 15 haleru na kilometr...Nebo co konkretne se ti na preplnovanem motore vykurvi driv proti atmosfere? Navic, kdyz stav turba je mozne relativne dobre kontrolovat a skutecne fatalni porucha, kdy se roztrhne rotor a vsude v sani jsou kusy lopatek je spise selhani majitele. Jako chapu, kdyz nekdo resi nejake BMW M tak ho muze srat, ze bude mit preplnovany motor a o dva valce mene, nicmene tohle bezhlave obhajovani atmosfery u "spotrebnich motoru", to je celkem kravina.Zvlaste, kdyz je turbo motor se svym kroutakem mnohem prijemnejsi na denni jezdeni...
Micey Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 tmoris: Já si myslim, že skoro jo.. se služební Alhambrou předchozí generace máme kolem 180 a nikdy vlastně žádnej problém.. príma stěhovák to je. Ale zaráží mě ten 300k rozdíl, to je moc, ne?
Trojan Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 (upraveno) zkusim svuj dotaz sem, je to tady prece jen vyrazne ctenejsi: tak jsem objevil alter ego Volkswagenu ve znacce Seat. Tzn Seat Alhambra by mela byt postavena ze stejnych dilu jako Sharan, ale tak o 300k levnejsi. Je tomu opravdu tak, ze Seat = VW?Cleneni se v ramci koncernu dela pomoci omezeni dostupnosti vykonovych variant a technologii (ze treba do Alhambry nekoupis stejny ficury jako do Sharana), co do platformy a spolecnych dilu neni rozdil v kvalite.Takove ty urban legends jakoze kazdej motor davaj na stolici a ty lepsi posilaj do VW, horsi do Skodovky, to jsou fakt kraviny.Edit: posledni 2 roky mi prijde Seat fakt povedenej a sam sem na jare zvazoval novou Ibizu Cupra. Upraveno 16. září 2016 uživatelem Trojan 1
tmoris Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 tmoris: Já si myslim, že skoro jo.. se služební Alhambrou předchozí generace máme kolem 180 a nikdy vlastně žádnej problém.. príma stěhovák to je. Ale zaráží mě ten 300k rozdíl, to je moc, ne?nahazel jsem do toho vsechno mozny pres konfigurak a vyslo mi to fakt o plus minus par korun -300k Cleneni se v ramci koncernu dela pomoci omezeni dostupnosti vykonovych variant a technologii (ze treba do Alhambry nekoupis stejny ficury jako do Sharana), co do platformy a spolecnych dilu neni rozdil v kvalite.Takove ty urban legends jakoze kazdej motor davaj na stolici a ty lepsi posilaj do VW, horsi do Skodovky, to jsou fakt kraviny.Edit: posledni 2 roky mi prijde Seat fakt povedenej a sam sem na jare zvazoval novou Ibizu Cupra.funkcne mi ale prislo, ze to tam je vsechno. dal jsem si tam i pano strechu atd. zkusim to jeste omrknout dva prohlizece vedle sebe a prochazet to polozku po polozce, ale predbezne mi prijde, ze tam Seat mel snad vsechno dulezity.. tak kazdopadne super zprava, urcite Seat bude i min poutat pozornost, takze je to atraktivni alternativa k Sharanovi ve stejne motorizaci (hodne premyslim, ze se vykaslu na 4x4 a vezmu 2l benzin, protoze ten diesel manzelka po meste za 5 let podle me klidne odrovna..)
Trojan Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 (upraveno) Byvalo to zejmena s asistenty jako adaptivni svetlomety nebo adaptivni tempomat (oboji super ficury do auta na kazdy den) atd. - VW je dostal treba o generaci nebo aspon facelift drive.Po meste se ti 4x4 urcite nevyplati uz jen kvuli hmotnosti. Edit: Jinak ostre Polo proti Ibize vychazelo snad o 120k drazsi a podvozkove se zdalo naladene hur. Upraveno 16. září 2016 uživatelem Trojan
tmoris Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Byvalo to zejmena s asistenty jako adaptivni svetlomety nebo adaptivni tempomat (oboji super ficury do auta na kazdy den) atd. - VW je dostal treba o generaci nebo aspon facelift drive.Po meste se ti 4x4 urcite nevyplati uz jen kvuli hmotnosti. Edit: Jinak ostre Polo proti Ibize vychazelo snad o 120k drazsi a podvozkove se zdalo naladene hur.diky za tip, na tyhle polozky se zamerim jak to tam je
Liqid Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Kvalitativní rozdíl bych tam nehledal, jen mohou mít Seaty starší platformy. Je to taková forma recyklace. Pro porovnání Seat Exeo vs A4
blackhead Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Ta pano strecha jsou dle mne vyhozeny prachy, stejne to mas porad zatazeny aby na tebe nesvitilo slunce.nahazel jsem do toho vsechno mozny pres konfigurak a vyslo mi to fakt o plus minus par korun -300k funkcne mi ale prislo, ze to tam je vsechno. dal jsem si tam i pano strechu atd. zkusim to jeste omrknout dva prohlizece vedle sebe a prochazet to polozku po polozce, ale predbezne mi prijde, ze tam Seat mel snad vsechno dulezity.. tak kazdopadne super zprava, urcite Seat bude i min poutat pozornost, takze je to atraktivni alternativa k Sharanovi ve stejne motorizaci (hodne premyslim, ze se vykaslu na 4x4 a vezmu 2l benzin, protoze ten diesel manzelka po meste za 5 let podle me klidne odrovna..)
Porsche_911 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Pano strecha je supr vec, ja ji mam naopak porad otevrenou, skvele prosvetli interier. 1
Trojan Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Taky jezdim s otevrenou nebo alespon vyklopenou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se