Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

YPO: Takže jsi skoro celý pracovní rok v autě, takové zaměstnaní by mě nebavilo, už teď mě to nebaví.

on toho Ypo i dost nastojí na zastávkách ;)

post-23099-0-92066600-1486716397_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pokud je pro tebe někdo dvojka, ze se chová jak předkládas oponentovi, pak vez, ze stejnou hodnotu demagogie ma tvé vyjádření o výchovných manévrech...

Tos mohl napsat hned, ze jsi vychovavac a nemusel jsem tady louskat vaše elaboraty...

Jen předpokládám mas v autě kameru jako 99% vychovavacu, vychovavas mlhovkou, brzdami nebo proste jedes tachometrovych 135 a nepustis?!

Za me ses frajer, jen nechtěj nikdy chvátat do nemocnice za dcerou a potkat někoho jako jsi ty sám na cestě.

Debilní tukajici smajlik...

Ježíšku, přesedni si, takový očividný sarkasmus by pochopil i Sheldon Cooper :) Proč bych měl úmyslně ohrožovat ostatní i sebe?

Stojím za M3. Rychlosti porušuju a nestydím se za to. Snažím se jezdit tak, abych nikoho, vč. sebe neohrožoval a zatím to jde. Policajty nazývám idioty, protože jimi v drtivé většině jsou. Jsem-li obviněn z přestupku, snažím se bránit všemi prostředky, které mi zákony umožňují.

Nesnáším lidi, kteří mají potřebu kohokoli vychovávat. Live and let live, mind your own business.

Jmenuji se Bobisek a jsem pedofil. Snažím se chovat tak, abych nikoho neohrožoval. Děti mě mají rádi, vezmu je po naší lásce vždycky do McDonalda či jim dám cigarety. Live and let live, mind your own business.

Když jsem ale o mně, mám právo využít každou skulinku, kterou mi právní řád dává. Třeba onehdá, když jsem nezaplatil za parkování, no řekněte, mají ti blbci na městě právo vybírat prachy za něco, co je veřejný prostor a tedy nás všech? Kundy měšťáci mi místo hraní tenisu za keřem dali botičku, nechal jsem to na firmě, za to je přece platím. Tito chytří hoši za řidiče označili nějakého pičmundu, co natáhl brka na rakovinu, jenže nemakačenkové úředníci ve správním si na mě zasedli, námitku vyvrátili a nespravedlivě mi napařili dva tisíce, pak to shodila ze stolu i banda magorů někde v Brně (http://www.nssoud.cz/files/SOUDNI_VYKON/2016/0073_6As__1600040_20160704103138_prevedeno.pdf). Teď prý bude ještě větší snůška volů v parlamentu upravovat zákon, aby použití této námitky výslovně vyloučili a tak nám zase zkrátili naše práva. To je demokracie na hovno toto, už aby zde vládl pan Okamura, ten dá vše zase do pořádku...

Ježíšku, přesedni si, takový očividný sarkasmus by pochopil i Sheldon Cooper :) Proč bych měl úmyslně ohrožovat ostatní i sebe?

Upraveno uživatelem Bobisek
Odesláno

Me prijde, ze se tu potkavaji dva rozdilne nazory a mozna (muj nazor) je ideal nekde napul cesty. Ze nekdo jede rychleji, nez nakazuji limity, jeste nutne nemusi znamenat ohrozeni. Leckdo ohrozuje i jizdou pod limity, takze o tom to nutne neni.

Jezdim hodne a mnohdy rychleji, nez je povoleno. Nijak zasadne, ale jo. Je to nekde na urovni, kdy by to mohlo projit, ale nemuselo. Kdyz me zmeri a zastavi, zkusim to uhrat, ale ne za kazdou cenu bojovat a branit se vsemi prostredky, jak tu nekdo rekl - koneckoncu, vim, ze jsem vedome jel vic nez jsem mel, takze wtf :). A je ve vysledku jedno, jestli si myslim, ze je to usek, kde to opravdu rychleji jde (a ja souhlasim, ze takovych je tuna) nebo ne. Spis jde o akceptovani toho, ze jsou nejake zakonem dane mantinely, ktere proste kdyz porusim, tak nesu nasledek. Prskat pak a nadavat, to mnohdy chapu, ale je to zaroven trosku pokrytectvi.

V jizde nikoho nevychovavam, neohrozuju a idealne se snazim neomezovat. Prekvapive snadno to jde aplikovat i pri jizde nad limitem. Ale kazdy moment te jizdy vim, ze riskuju mensi ci vetsi flastr a beru to. Kdyz uz je jednou zakon nejak nastavenej, respektuju ho a pripadne nesu nasledky. Jeho zmena se opravdu prosazuje jinak nez vedomym porusovanim se vztycenym prostrednickem a nadavanim na jeho vymahatele - a tim nehajim policajty, mam k nim dost vyhrad, ale je to trosku o principu.

Návštěvník YPO
Odesláno

on toho Ypo i dost nastojí na zastávkách ;)

já na nikoho nečekám ... dodržuju jízdní řád .... neasi 

jen pro info ... o povinných bezpečnostních přestávkách se někde dočteš ... takže je to mazec  .... prostě na dlouhý debaty v office kuchyňce to není :D

např:

Odesláno

Me prijde, ze se tu potkavaji dva rozdilne nazory a mozna (muj nazor) je ideal nekde napul cesty. Ze nekdo jede rychleji, nez nakazuji limity, jeste nutne nemusi znamenat ohrozeni. Leckdo ohrozuje i jizdou pod limity, takze o tom to nutne neni.

Jezdim hodne a mnohdy rychleji, nez je povoleno. Nijak zasadne, ale jo. Je to nekde na urovni, kdy by to mohlo projit, ale nemuselo. Kdyz me zmeri a zastavi, zkusim to uhrat, ale ne za kazdou cenu bojovat a branit se vsemi prostredky, jak tu nekdo rekl - koneckoncu, vim, ze jsem vedome jel vic nez jsem mel, takze wtf :). A je ve vysledku jedno, jestli si myslim, ze je to usek, kde to opravdu rychleji jde (a ja souhlasim, ze takovych je tuna) nebo ne. Spis jde o akceptovani toho, ze jsou nejake zakonem dane mantinely, ktere proste kdyz porusim, tak nesu nasledek. Prskat pak a nadavat, to mnohdy chapu, ale je to zaroven trosku pokrytectvi.

V jizde nikoho nevychovavam, neohrozuju a idealne se snazim neomezovat. Prekvapive snadno to jde aplikovat i pri jizde nad limitem. Ale kazdy moment te jizdy vim, ze riskuju mensi ci vetsi flastr a beru to. Kdyz uz je jednou zakon nejak nastavenej, respektuju ho a pripadne nesu nasledky. Jeho zmena se opravdu prosazuje jinak nez vedomym porusovanim se vztycenym prostrednickem a nadavanim na jeho vymahatele - a tim nehajim policajty, mam k nim dost vyhrad, ale je to trosku o principu.

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale jelikož jsem línej, šel jsem si raději prohlížet hodinky...    Jinak se pod to ale podepisuji.

Cajti umí bejt howada, ale z devadesáti procent jen nastavujou zrcadlo. Porušovat předpisy (ano, také to za volantem čas od času dělám) a pak se z toho snažit vylhat? Hmm... Já tedy tíhu a dopad svého jednání unesu, obzvláště, dělám-li to vědomě.  

Odesláno

já na nikoho nečekám ... dodržuju jízdní řád .... neasi 

jen pro info ... o povinných bezpečnostních přestávkách se někde dočteš ... takže je to mazec  .... prostě na dlouhý debaty v office kuchyňce to není :D

např:

takže někde po Praze jezdí chudák, který musí načekat 52 000 lidí :D

jinak o tom mám představu, táta byl řidič MHD skoro celý život, nejřív brigádník u tramvají, potom přešel na celý úvazek a teď těsně před důchodem jezdí tuším 4.rokem u autobusů, jezdí s About.me někde v Hor.Počernicích myslím

Odesláno

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale jelikož jsem línej, šel jsem si raději prohlížet hodinky...    Jinak se pod to ale podepisuji.

Cajti umí bejt howada, ale z devadesáti procent jen nastavujou zrcadlo. Porušovat předpisy (ano, také to za volantem čas od času dělám) a pak se z toho snažit vylhat? Hmm... Já tedy tíhu a dopad svého jednání unesu, obzvláště, dělám-li to vědomě.  

Ano, máme zákony a jejich porušení není "správné" a jejich porušováním, jak tady bylo psáno, asi nezměníme jejich znění (ač, není tomu úplně tak, viz třeba pokuty na Slovensku za jízdu bez dálniční známky, kdy po tom, co se ukázalo, jak je to častý prohřešek a "bylo by to moc peněz", se uvolnila pravidla). Je ovšem otázka, jestli to, co tady bobísek psal o tom býti chlapem, je opaavdu býti chlapem, mám za to, že nikoliv. Pokud poruším zákon vědomě, ale chlapem budu jenom, když mě u toho přistihnou, tak to jsem chlap? Nebyl bych více chlap, kdybych buď neporušil vědomě zákon, nebo, kdybych to udělal, šel se sám napráskat a sešlehat bičem? Neřijde mi moc "košér", když se zloděj přizná až, když ho chytnou, tím je chlap.

Dále a to je možná ještě zásadnější, je otázka, jestli se vylhávám z přestuku. Ano, porušil jsem zákon (pokud budu mluvit za sebe, tak těch 180, co tady někdo psal "je nic"). Ale, nebyl náhodou při prokazování porušení zákona taky porušen zákon (a jako velice často je)? Co pak? Já mám dodržovat pravidla, "být chlap", když se náhodou na to přijde, ale ti, co dohlížejí na mně, jestli něco neporušuju (a o tom, nakolik je to porušování zásadní, společensky závadné, materiálně významné, ... nebudu radši psát), nemusí? Nemělo by to být tak, že by měli jít příkladem? Ono se není často potřeba vylhávat, stačí se bránit v souladu se zákonem, mimo jiné, pokud se nepletu, i taková "prasárna", jako obstrukce ze strany podezřelého, je zákonná.

Dále, stačí se podívat, jak dodržují ti, co nám zákony za naše peníze připravují, dodržují zákony, jak jsou morální a podobně. Proč bych tedy já měl být chlap, nebo třeba se i nevylhávat a nedělat obstrukce, i kdyby nebyl při tom ze strany orgánů porušen zákon?

Odesláno (upraveno)

Dále, stačí se podívat, jak dodržují ti, co nám zákony za naše peníze připravují, dodržují zákony, jak jsou morální a podobně. Proč bych tedy já měl být chlap, nebo třeba se i nevylhávat a nedělat obstrukce, i kdyby nebyl při tom ze strany orgánů porušen zákon?

Jednak chci říci, že jsem necitoval kolegu Bobíska. Druhak jsem se zacyklil v Tvém prvním a druhém odstavci, text je nad mojí rozlišovací schopnost porozumět mu.

V posledním odstavci píšeš něco ve smyslu toho, proč jako dodržovat zákony, když to jiní nedělají? Takový přístup je podle mě cesta do horoucí prdele...   nebo jaxe to píše. Ale je to jen můj názor. Pís.

EDIT: a nepište takový slohy, kdo to pak má číst.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Vím, že to nebyla citace Bobíska, ale to snad nevadí, že jsem tam přidal něco od něj.

Co se týče porušování, nepsal jsem, že když druzí, tak i já. Psal jsem, že když ti, co po nás chtějí dodržování porušují, tak i já. V tom osobně vnímám rozdíl, ač neříkám, že to je cesta správná, ale neumím osobně akceptovat "vodu káže, víno pije". Že si tím třeba škodím je věc druhá :-)

OK, nebudu se rozepisovat;)

Odesláno

Chlapi, pojdme zpatky k tematu....

Timhle nejezdim, ale moc bych chtel!

No pokud to jen trochu jde, tak si takovej sen splň. Tyto auto pořád lezou nahoru, rok co rok a hlavně mizí.... A pokud u koupě nebudeš moc hrr a dobře vybereš tak ho za stejné prachy za 5 let prodáš.... Když se zadaří tak za větší prachy. Já si splnil jeden ze snů touto třícou, kdysi to bylo moje první Bmw a bohužel jsem si ho splnil dost pozdě, kdy ceny už nebyly úplně nejnižší, ale jsem přesvědčen, že půjdou ještě daleko výš... Jsem z ni hotovej, vím že to není ještě veterán, ale jednou bude a chtěl bych s ním a mou drahou dožít....

P.S. Bobisku promin, na sračky neodepisuji.

post-7459-0-61887500-1486725462_thumb.jpeg

Odesláno

tak toto auto je je*a !!! stav vyzerá super hlavne nech dlho slúži.

P.S.: to máš garažované na operačnej sále ? ta podlaha je dosť dobrá  :lol2:

No pokud to jen trochu jde, tak si takovej sen splň. Tyto auto pořád lezou nahoru, rok co rok a hlavně mizí.... A pokud u koupě nebudeš moc hrr a dobře vybereš tak ho za stejné prachy za 5 let prodáš.... Když se zadaří tak za větší prachy. Já si splnil jeden ze snů touto třícou, kdysi to bylo moje první Bmw a bohužel jsem si ho splnil dost pozdě, kdy ceny už nebyly úplně nejnižší, ale jsem přesvědčen, že půjdou ještě daleko výš... Jsem z ni hotovej, vím že to není ještě veterán, ale jednou bude a chtěl bych s ním a mou drahou dožít....

P.S. Bobisku promin, na sračky neodepisuji.

Odesláno

když se zloděj přizná až, když ho chytnou, tím je chlap.

U nás se za komoušů tradovalo, že šéfoval dopravnímu oddělení SNB maník, který pokutoval sám sebe.

Když náhodou překročil rychlost, zastavil, vyplnil si pokutovej blok a zaplatil.

Takovej to byl chlap !!!

Odesláno (upraveno)

No pokud to jen trochu jde, tak si takovej sen splň. Tyto auto pořád lezou nahoru, rok co rok a hlavně mizí.... A pokud u koupě nebudeš moc hrr a dobře vybereš tak ho za stejné prachy za 5 let prodáš.... Když se zadaří tak za větší prachy. Já si splnil jeden ze snů touto třícou, kdysi to bylo moje první Bmw a bohužel jsem si ho splnil dost pozdě, kdy ceny už nebyly úplně nejnižší, ale jsem přesvědčen, že půjdou ještě daleko výš... Jsem z ni hotovej, vím že to není ještě veterán, ale jednou bude a chtěl bych s ním a mou drahou dožítI

Financne je 911 zatim nedostupna.

Ciste hypoteticky, co si chlapi myslite o necem takovem?

http://www.tipcars.com/jaguar-xj/jaguar-xj-32-v6-top-stav-bez-koroze-11446064.html

post-8128-0-89784900-1486738725_thumb.png

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

:-)

To vis, radsi bych se ve vlakne o autech bavil o autech.

Mam obe ruce leve, na aute si nic neudelam, ale hrozne me laka mit v garazi neco, co se mnou bude starnout, bude mit alespon sestival, nebude stat raketu (takze to samozrejme nebude zadna rarita, to je jiste) a v lete to budu moct provetrat. Take bych byl rad, aby se k nam jednou tesila vnoucata a rikala ze "jedou k dedovi jezdit tim starym krasnym a velkym autem".

Sorry jako, ale myslim to vazne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...