Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 myslím, že bys to za ty prachy nechtěl .... jestli to vevnitř skutečně vypadá stejně jako v roce 1980 , tak mi to přijde za 600t tak trochu drahý
lukas.78 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Přejmenoval bych to na - kdo čím dojezdil. Naštěstí jsem jel jen 40tkou a bude to už nějakou dobu zpátky.
moco Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Přejmenoval bych to na - kdo čím dojezdil. Naštěstí jsem jel jen 40tkou a bude to už nějakou dobu zpátky.Kdyby jsi pravidelně měnil repráky, tak by se ti to nestalo a drželo by to :-))
tenge Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ještě než budu nucen koupit Aygo, tak se poptám jestli Vás nenapadne nějaká lepší varianta druhého benzinového auta do rodiny (menšího)...budget je +- cca 250k...
wave ceptor Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Citi go je lepší varianta, ale bohužel když to nemůže být koncern......
Micey Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Nedá se za tydle prachy sehnat Ignis? To je takový vtipný auto a prej je s nim celkem i zábava..
cali Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 myslím, že bys to za ty prachy nechtěl .... jestli to vevnitř skutečně vypadá stejně jako v roce 1980 , tak mi to přijde za 600t tak trochu drahý Ano zakaznik ktoremu zalezi na designovo vyladenom interieri musi zalovit v inych vodach, ale svoje kvality tie vozy maju. U nas ich zabija jednak EURO a s nim spojena cena a zlozitost motorov a jednak sol na cestach vdaka ktorej v tom neprijemne rychlo vznikaju vetracie otvory na miestach, kde ich clovek neoceni. V krajine povodu nemaju ani jedno takze tam si svojich praznivcov tie vozy hladaju o poznanie lahsie. U nas hold len srdciari.
Micey Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Protože jsem chtěl napsat něco chytrýho. Já nevim proč, napsal jsem že je to vtipný a údajně zábavný auto, mám se Suzuki celkem dobrý zkušenosti, testy toho jsou pozitivní. Velkej srovnávací test Ignisu a Ayga jsem si nedělal:) Upraveno 26. června 2017 uživatelem Micey
KFL Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Co kofolo? že bychom udělali mini srázek chronopetrolheadů Sorry, pár dní jsem tu nebyl... Teď nevyjíždím, čekám na instalaci Eisenmanna .
honzyk Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ještě než budu nucen koupit Aygo, tak se poptám jestli Vás nenapadne nějaká lepší varianta druhého benzinového auta do rodiny (menšího)...budget je +- cca 250k... tyhle poskakovadla umí Italové, co Panda nebo Fiat 500 ? S Pandou mám zkušenost jenom z autoškoly ale co pamatuju tak instruktor to chválil jako celkem držák, s pětistovkou nemám zkušenost žádnou ale je prostě pěkná :-)
M3maniac Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Sorry, pár dní jsem tu nebyl... Teď nevyjíždím, čekám na instalaci Eisenmanna .V poho, nic se neděje....kdyř budeš mít chuť na podopnej trip tak písni klidně SZ eisenmanna tiše závidím.... to bude hukot. Citigo mohu taky doporučit, máme v rodině dva UPy a po městě super, místa ne předních sedadlech jak v octavii, možná víc mamina s tím jezdí za 4,5 litrů a zatím bez závady. Osobně jsem ho v nouzi vzal 2x i na cestu do DE a byl jsem mile překvapen jak to zvládlo na pohodu.
kuncák7 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Tenge: a co novej swift? Koukal jsem na něj v testu SM a docela bych do něj šel.
KFL Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 V poho, nic se neděje....kdyř budeš mít chuť na podopnej trip tak písni klidně SZ eisenmanna tiše závidím.... to bude hukot.Uvidime
Murphy97 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ku*wa kofolo ty jedes. To bude nejhezci (a asi i nejdrazsi) M5 na svete. Na druhou stranu - prachy budou, my ........
M3maniac Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Krása, to je hnus když pak člověk podřazuje a zpomaluje jen proto, aby ten koncert od 4 do 7000 slyšel znovu a znovu :-)) nedej bože potkat tunel :-) to je pak jako v té písni od kaťáků :-)
bros Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 tak to bude mazec ten zvuk nebude mít chybu!
Porsche_911 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Eisenmann s BMW je nejlepší spojení
tenge Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Tenge: a co novej swift? Koukal jsem na něj v testu SM a docela bych do něj šel.Ten se nelíbí.. nebo je lepší koupit něco 2 až 3r staré?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se