montemar Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Odesláno 18. července 2017 me by se to auto na blbnuti libilo, ani ten syntetickej zvuk by mi nevadil.. tak mozna nekdy, az splatim hypoteky a podobny veci.. ovsem jestli uz me to v petaosmdesati nepusti..
Rodkopf Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Chlapi je někdo schopen odservisot Q5 od kolegy, nebo má dobrý servis? Auto je v zahraničí a řekli mu nehoráznou pálku. Do pumpy dieslu se mu dostaly střípečky kovu, pry je to zpusobene nekvalitním Dieselem, nebo Biodieselem, každopádně auto se komplet bloklo, nestartuje. Všechno se musí rozebrat a vyčistit, pumpa možná nová.
M3maniac Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Chlapi je někdo schopen odservisot Q5 od kolegy, nebo má dobrý servis? Auto je v zahraničí a řekli mu nehoráznou pálku. Do pumpy dieslu se mu dostaly střípečky kovu, pry je to zpusobene nekvalitním Dieselem, nebo Biodieselem, každopádně auto se komplet bloklo, nestartuje. Všechno se musí rozebrat a vyčistit, pumpa možná nová. Chlape tady hrozí že to nebude jen pumpa, ale i vstřiky...... ale to chce rozebrat ,přeměřit...... vyzkoušet. Jsem schopen ti to domluvit tady u nás v Porsche, kde mi řekne na beton co je v pí a pak máš dvě možnosti origo nové věci nebo zajistit své věci. Prostě by to zkoukl můj kámoš, jeden z nejlepších mechošu co jsem potkal.
M3maniac Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 Jinak teď dva dny lítám našim prckoletem a fakt mě to po městě baví za 2,7 kg CNG mám šetrné období...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Odesláno 19. července 2017 No když v tom pustím klimu tak se nebojím o body :-))) a su klidné :-) prostě jedu ve vláčku :-)
Návštěvník enrico156 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 Ta bílá A6 má super zvuk, když vezmeme v úvahu, že to je V6 diesel. No a nová SQ5 má motor z S5 a ta má opravdu krásnej zvuk. Tahle RS5 už není 4.2 V8, ale 2.9 V6 což je na zvuku hrozně znát :-(
tenge Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 (upraveno) Je libo někomu jedno lego na dlouhé zimní večery? https://www.rajveteranu.cz/18749-jeep-mahindra-cj540-bile-rz Upraveno 23. července 2017 uživatelem tenge
MichalSVK Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Ale nova RS5 ma Porsche motor, tak snad to az tak nepokazili ((
MichalSVK Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Alebo Porsche ma Audi motor ?! Novy Cayenne S ma tiez toto biturbo 2.9
Bobisky Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Tak označeno :-) Doufám, že nějakou dobu vydrží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Tak už je pryč mazlik.Stačilo počkat 2 měsice na toho správného člověka...za 400 tisic.P.S Ačka mi nabízeli a otravovali každý den o 100 tisic méně Bude mě moc chybět.Moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Bude zase něco jinýho, ale bylo to bávo hodně zachovalí.
tmoris Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Tak si cekam na olej a ocumuju v pyramide tuhle monstr kolekci. To uz je poradny investicni zaklad..
Sweden Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Osobně teď přes sezonu jezdím nejvíc v Coupe, akorát momentálně přemýšlím jestli nedostane "černého Petra" Jinak ne, není to M6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Dnes bylo moc krásně a děkuji, že máme všechny body Kua ty jsi na staré roky začal taky chodit do školy ? ;o))) A dokonce do stejné jako já. Ne že mne budeš na hazjlu šikanovat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se