Porsche_911 Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Máš to moc zasklené. Kdybys ale sundal dveře čoveče... :-)To by mohl jezdit do lesa a sbírat houby rovnou ze sedačky
Dali Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 V létě půjdou dveře určitě pryč, přece jenom na horách zas takový vedro zatím není. Ale houby sbírat nejdou, je to dost vysoko a ještě mám jeepíka zvýšenýho asi o 10 cm, nerad bych z něj vypadl rovnou na hubu.
Jumbo Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Od Vánoc takto, a nějakou dobu to určitě vydržím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraTce Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Taky mi to přišlo jako kasíno. Slyšel jsem, že je budou bourat. Je to pravda?Audina pěkná.
Garminak Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Taky mi to přišlo jako kasíno. Slyšel jsem, že je budou bourat. Je to pravda?Audina pěkná.Tak je tam bydlení a muzeum těžby. Možná ty sklady...
OndraTce Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Tak je tam bydlení a muzeum těžby. Možná ty sklady...Anebo to velký směrem k cihelně. Už si to přesně nepamatuju.
Jumbo Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Tak to jste mě pánové fakt dostali. Jo, areál bývalých malých kasáren, kromě muzea, skladů a bydlení (barák s bývalou vrátnicí) je tady ještě kancelářská budova směrem k armaturce (asi bývalá ubytovna). Tady teď "sloužím" já a nic se tu bourat nebude. A ve velkých taky ne, tam je to taky předělané na bydlení a business.
Garminak Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Tak to jste mě pánové fakt dostali. Jo, areál bývalých malých kasáren, kromě muzea, skladů a bydlení (barák s bývalou vrátnicí) je tady ještě kancelářská budova směrem k armaturce (asi bývalá ubytovna). Tady teď "sloužím" já a nic se tu bourat nebude. A ve velkých taky ne, tam je to taky předělané na bydlení a business.Úplní špioni :-)
OndraTce Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Tak to jste mě pánové fakt dostali. Jo, areál bývalých malých kasáren, kromě muzea, skladů a bydlení (barák s bývalou vrátnicí) je tady ještě kancelářská budova směrem k armaturce (asi bývalá ubytovna). Tady teď "sloužím" já a nic se tu bourat nebude. A ve velkých taky ne, tam je to taky předělané na bydlení a business.Jak píše Garminak. My máme svoje lidi všude=).
DavidLC Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Moje dvojka, hybrid a traktor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Výlet do Alp, počasí fanózní díky bohu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Volné místo na spz, kde byla původně emisní známka, mě vybízí pro nalepení chnmg nálepky, ale ?něco? mi říká, že by se to úředníkům nelíbilo :-)
Frantik Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Klidně to tam nalep, ser na ne. Kdyžtak reknes, ze ti to tam nalepil nějakej chronomagor :-)
beeman Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 nezbytna zastavka cestou zpatky z eteru
Frostie Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Kde to je ?V Pavlicích na 38, tady: http://www.mistruzenar.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se