Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V létě půjdou dveře určitě pryč, přece jenom na horách zas takový vedro zatím není.  Ale houby sbírat nejdou,  je to dost vysoko a ještě mám jeepíka zvýšenýho asi o 10 cm, nerad bych z něj vypadl rovnou na hubu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak to jste mě pánové fakt dostali. Jo, areál bývalých malých kasáren, kromě muzea, skladů a bydlení (barák s bývalou vrátnicí) je tady ještě kancelářská budova směrem k armaturce (asi bývalá ubytovna). Tady teď "sloužím" já a nic se tu bourat nebude. A ve velkých taky ne, tam je to taky předělané na bydlení a business.

Odesláno

Tak to jste mě pánové fakt dostali. Jo, areál bývalých malých kasáren, kromě muzea, skladů a bydlení (barák s bývalou vrátnicí) je tady ještě kancelářská budova směrem k armaturce (asi bývalá ubytovna). Tady teď "sloužím" já a nic se tu bourat nebude. A ve velkých taky ne, tam je to taky předělané na bydlení a business.

Úplní špioni :-)

Odesláno

Jak píše Garminak. My máme svoje lidi všude=).

Odesláno

Volné místo na spz, kde byla původně emisní známka, mě vybízí pro nalepení chnmg nálepky, ale ?něco? mi říká, že by se to úředníkům nelíbilo :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...