Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

S rozměry to je fakt, vždy jsem používal PSS ve 285/30 a PS4S jsou nejbližší 295/30. Naštěstí rozdíl je v 19" 0.9% výšky což je v toleranci (3%), resp. 3mm takže stačí trochu sklouzat a jste na originál rozměru. Jinak PSS jsou také dobré, ale PS4S je nástupce takže proč kupovat technologii z 2011, když je tu nová za stejnou cenu.

No sichr přece :D Vojetý auto, vonošený hodinky, jetý gumy. Mě ta rovnice dává smysl.

A řešte lásku, to je aspoň prdel. Nebo mi někdo střelte nový gumy za cenu jetejch, to bych jako byl eště rači.

Na Volvo nebo už máš vlastně něco nového? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bells: jj, jeste mas chvili cas :) Dily na podvozek totiz prisly az v pondeli, takze se zacalo dnes.

Co se kol tyka, tak tahle jsou original. Jeste se na to davala takova hodnepaprskova bbs (tusim). Pan mel tyhle kola jako zimaky, tak na to bohuzel i vypadaji. Po zime s tim budu nejspis neco delat. Puvodni majitel tam mel tahle kola, na kterych podle meho vypadala lepe. I kdyz by se mi asi vice libily v jine, nez bile barve.

Právě ta vícepaprsková jsou super, taková k Impreze přesně skvěle padnou. Kolega z práce má sedana s právě takovými koly a je super.

Jo tak jestli je měl původní majitel jako zimáky, tak se není moc čemu divit, ty vždy dostávají větší záhul :)

Bílá je na černém autě hodně výrazná, ale jako nevypadá to špatně, za mě proč ne :)

Jinak gratulace a užívej, až se ti vrátí, Imprezy jsou super.

Odkaz ke komentáři

S rozměry to je fakt, vždy jsem používal PSS ve 285/30 a PS4S jsou nejbližší 295/30. Naštěstí rozdíl je v 19" 0.9% výšky což je v toleranci (3%), resp. 3mm takže stačí trochu sklouzat a jste na originál rozměru. Jinak PSS jsou také dobré, ale PS4S je nástupce takže proč kupovat technologii z 2011, když je tu nová za stejnou cenu.

Tak ono jde i o to, jestli těch 295/30 je zapsáno v TP, technicky to problém asi není. Je to asi jako, že u Passatu jde mít na 18" 7,5J rozměr 235/40, ale na stejném rozměru kola pro Golf musím mít 225/40 a nejde, alespoň ne přes VW, ani dodatečně zapsat větší rozměr. Nebo, že u nás je povolen na stejném kole jiný rozměr, než v Německu. Co se týče PSS, tak ano, jsou staré, jsou i horší, než PS4s, ale zase jsou lepší, než klasické PS4. Ale zase je tam problém s rozměry a dostupností, ani nevím, jeslti se ještě dělají, když jsem je tak před rokem řešil s Michelinem, tak už se údajně ani nedělali, tedy alespoň v mém rozměru.

Odkaz ke komentáři

Kazda naprava ina guma je totalna volovina. Zmenis tym celkovu charakteristiku auta, co asi na "bezne" jazdenie nie je cielom. Na Driftovanie si to viem predstavit, ale to je asi jedine.

Co sa tyka rozdielov PS4, PS4S a Cup2, doporucujem toto video:

Niekto tu spomenul Nankangy, neviem ci hanlivo alebo nie. Na druhom aute som mal Nankang NS2R a uvazujem,ze ked dorazim PS4 na Boxsteri, tak tam pojdu. Neskutocne na suchu, ale za mokra je to boj s materialom, preto isli z bezneho auta prec.

Odkaz ke komentáři

Oslovil jsem ctyři větši pneuservisy s dotazem zda jestli bude mit vliv mit vepredu napriklad Michelin pilot sport 4 a vzadu pilot sport 4S a reakce byla všude stejna. Nebude!

Tak asi jste tady vetsi odbornici...

Kazdopadne prekvapeni pro me je ze Michelin na nove pneu ma 6mm misto 8/9mm od jinych vyrobcu jako je napriklad Continental či Bridgestone.

Odkaz ke komentáři

Kazda naprava ina guma je totalna volovina. Zmenis tym celkovu charakteristiku auta, co asi na "bezne" jazdenie nie je cielom. Na Driftovanie si to viem predstavit, ale to je asi jedine.

Tak ono je bezne jezdeni a bezne jezdeni. Mi prijde taky ze na bezne jezdeni je to uplne jedno. Ja preferuju mit lepsi gumy vzadu (mam predokolku), kvuli smyku a jeho reseni. Pokud mam 4 stejny gumy, tak rozhoduje velikost vzorku. Ale pokud mam kazdou napravu jinak obutou, tezko se mi bude urcovat ktery gumy sou lepsi (a to se taky dle podminek muze menit - snih, namraza, dest, sucho, typ vozovky). Ale pokud clovek nejezdi na hranici moznosti tech slabsich pneu tak je to asi fakt jedno. Jenom v zime bych to neriskoval (radsi at ujede predek nez zadek).

Ale slysel jsem nespocet nazoru ze na (hnanej) predek se davaj lepsi gumy aby pri rozjezdu neprokluzovaly. To je pak o prioritach no. Ale pokud se nekdo neumi rozjet, pretacivej smyk asi tezko zvladne.

Odkaz ke komentáři

Oslovil jsem ctyři větši pneuservisy s dotazem zda jestli bude mit vliv mit vepredu napriklad Michelin pilot sport 4 a vzadu pilot sport 4S a reakce byla všude stejna. Nebude!

Tak asi jste tady vetsi odbornici...

Kazdopadne prekvapeni pro me je ze Michelin na nove pneu ma 6mm misto 8/9mm od jinych vyrobcu jako je napriklad Continental či Bridgestone.

Co mas vlastne za auto?

Uprimne, jestli chces zkombinovat PS4 a PS4S tak to asi problem neni, ale otazka je proc??

1]

Bud mas na aute PS4 tak si dokup PS4.

2]

Chces na aute performance gumy, kup si 4x PS4S.

PS4 nejsou performance a rychleji se zahrivaji. Nevidim vyhodu v tom mit na aute kombinaci gum, kde se jedny zahrivaji vice a druhe mene. Ale treba to fakt nepoznas, treba mas jen auto na jezdeni 2Km z prace do kancelare a nejezdis nikdy nikde pilu.

Upraveno uživatelem Porsche_911
Odkaz ke komentáři

Lasko, na jednu stranu se tu profilujes jako odbornik na auta, minimalne tedy na bavory a na druhou se ptas jako jetel.. Samozrejme ze ctyri stejny jsou lepsi, cekas neco jineho??. Dokonce ctyri se stejnou hloubkou vzorku jsou lepsi nez dve ojety a dve novy. Ale jestli jezdis s autem do 95% JEHO moznosti, nepoznas to. Jestli auto dostanes na limit, poznas to. Dostanes auto na limit? Jestli jo, mel bys tohle davno vedet. Jestli ne, kup cokoli slusneho podle recenzi a testu, na cestu do obchodaku a cesty po dalnici to bude OK.

Odkaz ke komentáři

Tady je primo vyjadreni Continentalu

We recommend that the same tyres are fitted on all wheel positions of your vehicle. If, however, mixing is necessary (due to availability at the time or financial considerations), then it is permissible to mix brands and tread patterns ? as long as the same treads and brands are fitted across the same axle. It may also be possible to mix load index and speed symbol as long as the load index and speed symbols are above the minimum vehicle manufacturer?s recommendations (extra load vs standard load). In such cases, the higher-rated tyres should be installed on the rear axle. 

Odkaz ke komentáři

Rozdíl asi bude pokud nějaký děda dá na svou Fabku htp na každou nápravu něco jiného protože jede jednou za týden 3km do Kauflandu a nebo řeším gumy na M4 s kterou minimálně občas jak si M4 zaslouží jedeš.

Odkaz ke komentáři

Toto je rec o gumach na M4 ??

Tym padom VSETKY 4 nove, s rovnakym tyzdnom vyroby. Na M4 su zadne hodne dolezite, nakolko M4 je dost "hrave" na zadok.

Pri cene auta ako M4 je riesit ci nechas alebo nenechas na aute 2 gumy, o ktorych stave NIC nevies, sorry za vyraz - uplna kokotina. Vsetky gumy dole, skontrolovat a pripadne zrovnat disky a hop tam s novymi gumami.

Neriesit polozku v cene 3-och tankovani....

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...