Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Jupiii, konecne prispevek hodny tohoto vlakna!Krasna kara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Krásná je ta Audina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) A jak je to s tou m3kou a turbem za 340tis... Já tomu pořád nerozumím. Byla svolavacka, byl to ojeb, nebo co to vlastně bylo... :D Sq7 super, ale má to hovno příběh Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 V 3. 11. 2018 v 14:25, Gustaf napsal: A jak je to s tou m3kou a turbem za 340tis... Já tomu pořád nerozumím. Byla svolavacka, byl to ojeb, nebo co to vlastně bylo... :D Sq7 super, ale má to hovno příběh Hele raději mlč, nebo si Láska zjistí co jsi zač a dostaneš do SZ pozvánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 V 3. 11. 2018 v 13:52, laskajefajn napsal: Hele Zmiziku. Ja se ti omlouvam za vyrčeny uražky. Myslim to važne. Láska. Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 To sem rad,ze jste schopni nadhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) V 3. 11. 2018 v 14:27, JAJA napsal: Hele raději mlč, nebo si Láska zjistí co jsi zač a dostaneš do SZ pozvánku raději ne, ale mě to prostě zajímá, no... ještě že mám ochcafku, tam je turbo jen za 12k Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Péťo: znáš me osobně...tak asi víš co a jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Gusto, teď jsem si všimnul, že ty jsi ta dnes již legendární postava. Děkuji, moc si pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Haaale, jak se dá tuten text měnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Profil, dale upravit muj profil a vpravo nahore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Sem slepoň, ale nemůžu to najít. Jedu tedy z tabletu, nvm jestli to na desktopu vypadá jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Sem taky na tabletu, ve tvem profilu pak klikni na cerny upravit muj profil vpravo nahore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 A pak to tady, prosim, mily mode promazni, dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) V 3. 11. 2018 v 15:14, JAJA napsal: Gusto, teď jsem si všimnul, že ty jsi ta dnes již legendární postava. Děkuji, moc si pobavil D56725F2-6B2A-4871-A2B4-F8518E53ED07.jpegmě to tak nějak napadlo... No :D legenda Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 V 3. 11. 2018 v 16:00, Murphy97 napsal: A pak to tady, prosim, mily mode promazni, dekujuDíky. Netušil jsem, že se ta kolonka jmenuje ?Název uživatele?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) V 3. 11. 2018 v 13:12, geometr napsal: Rodkopfe, já tomu taky nerozumím. Zaslouží respekt? Čím? A v čem by měl být respektován? kdyz nekdo postuje ve vlaknech o autech o M3, tak to je pro me zajimave, stejne jako kdyz nekdo postuje fotky PP ve vlakne o PP, neresim tu osobu jaka je. Kazdy jsme jiny, je fajn, ze si z nekoha, nebo ze sebe delate prdel, ale nemusi to prechazet hned do utoku, to je skoda ne?Kdybychom tady byli vsichni stejni, tak by to byla asi nude, ne? Stejne kdyby tu me nekdo vymazleneho Trabanta, tak jsem rad, ze se tady s nim podeli. Abych nebyl OT - trosku me zaskocil snih :/ Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 V 3. 11. 2018 v 14:45, Zmizík napsal: Ok. V 3. 11. 2018 v 14:48, laskajefajn napsal: Dekuju. núúúúúddddááááááá . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 V 3. 11. 2018 v 14:14, Petrando napsal: Jsem si ted poridil novou SQ7 s paketem advenced podvozku.... drzi to v zatáčkách, ze mam pocit jako bych sedel v RS5, ale o 15cm vyse. S tim podvozkem to je uplne jiny auto... Masakr Moc pěkná! Podovozek je úplně super a zaroveň ze všema výhodama SUV. A v terenu to i na těch salámech taky není marný. To mě dost překvapilo. Tak ať slouží. Já mám zatím najeto 20tis a mimo brzd ji nějak nemůžu nic vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se