Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

V 3. 11. 2018 v 14:25, Gustaf napsal:

A jak je to s tou m3kou a turbem za 340tis... Já tomu pořád nerozumím. Byla svolavacka, byl to ojeb, nebo co to vlastně bylo... :D :D :D

Sq7 super, ale má to hovno příběh :D

Hele raději mlč, nebo si Láska zjistí co jsi zač a dostaneš do SZ pozvánku  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 3. 11. 2018 v 13:12, geometr napsal:

Rodkopfe, já tomu taky nerozumím. Zaslouží respekt? Čím? A v čem by měl být respektován?

kdyz nekdo postuje ve vlaknech o autech o M3, tak to je pro me zajimave, stejne jako kdyz nekdo postuje fotky PP ve vlakne o PP, neresim tu osobu jaka je.

Kazdy jsme jiny, je fajn, ze si z nekoha, nebo ze sebe delate prdel, ale nemusi to prechazet hned do utoku, to je skoda ne?

Kdybychom tady byli vsichni stejni, tak by to byla asi nude, ne? Stejne kdyby tu me nekdo vymazleneho Trabanta, tak jsem rad, ze se tady s nim podeli.

Abych nebyl OT - trosku me zaskocil snih :/

f4c0d69bfd80abcab3d7d3dde25cea90.jpg

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři

V 3. 11. 2018 v 14:14, Petrando napsal:

Jsem si ted poridil novou SQ7 s paketem advenced podvozku.... drzi to v zatáčkách, ze mam pocit jako bych sedel v RS5, ale o 15cm vyse. S tim podvozkem to je uplne jiny auto... Masakr :)

Moc pěkná! Podovozek je úplně super a zaroveň ze všema výhodama SUV. A v terenu to i na těch salámech taky není marný. To mě dost překvapilo. Tak ať slouží. Já mám zatím najeto 20tis a mimo brzd ji nějak nemůžu nic vytknout.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...