Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Gustaf: bud v klidu...nepotešim te...se hned necerti....mam zazity, že na tvoje téma je vždy největší odezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Taky me to prekvapilo, ja teda na jizdu po dalnici s O3 nevzpominam rad. Sic byla na 18 ve 4kole, ale nad 140 uz fakt desnej hluk...Ono taky zalezi jakou Alfou Milan jezdi. Jestli 159kou, tak se nedivim, ze ho Fabia na okresce ucarovala. To auto se mi teda imho neskutecne libi, ale jel jsem ji s sestivalem a velky zklamani (tezka, motor bezcharakterni), ale libi se mi moc, to jo. mno moje poslední Alfa byla 156 V6 Busso .... ehm to opravdu nebylo pomalé auto :-d, ale kdo to má živit :-d159 ka je obecně moc těžká a paradoxně je asi nejlepší s JTD ... já hodnotím OIII jako takového univerzálního vojáka, v RS u i celkem živého, ale žádná lehkost na okresce se nekoná, ale taky se člověk dokázal bavitměl jsem i Lancii Prismu (sedan delty), ono nechápu tu dnešní honbu za výkonem pro zábavnost malého auta, ono pro to užít si jízdu na okresce stačí pro mne 100 koní, rozumný podvozek a auto s citem a odezvou .... jako opravdu mne stačí na pobavení blbá FIII, ano uznávám třeba E36 328i byla zábavná ale to už dneska nějak nepotřebuju ... občas je dobré zůstat rodině v kuse :-d, dneska když bych si měl koupit auto pro zábavu na okresky tak bych zvažoval z moderních asi leda tak UP GTI nebo pokud by bylo o dost více peněz tak M140i ku :-d ale to bych se asi zabil :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Dneska jsem si vyzvedl ze servisu trojku g165 a vrátil šestku g165 v automatu. Pár kilo, jiné naladění a přitom takový rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Sice to není Oktavka a pro rodinu super.. (TSI,DSG,LED,ACC...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To jo teda. Ideální rodinný wagen. To má vzadu tři samostatný sedačky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To jo teda. Ideální rodinný wagen. To má vzadu tři samostatný sedačky?ale kufr to má malej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 ale kufr to má malej...Proto ho vozí na střeše, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Koukám že to má ACC, to jsem bral na kašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Proto ho vozí na střeše, ne?jo taaaaaaaaaak, vy jste ale hlava, pane vachmajstr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 tu sa riesila spotreba? touareg 3.0 diesel jazdim za 9l. 50/50 mesto/dialnica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 tu sa riesila spotreba? touareg 3.0 diesel jazdim za 9l.Jojo, tuhle šel okolo gas a psal něco o spotřebě . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To není Golf ale Touran v 5 místné verzi takže kufr je opravdu velký.. sedačky 3 samostatne v zadu a lyže vždy na střechu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Místa je tam dost :-) Upraveno 9. února 2019 uživatelem DavidC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To není Golf ale Touran v 5 místné verzi takže kufr je opravdu velký.. sedačky 3 samostatne v zadu a lyže vždy na střechu ;-)já vím, že to není golf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Tak Golf Sportsvan je hodně podobný a ten nemá kufr narozdíl od Touranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Velikost kufru je taky dobré téma, skoro jako spotřeba :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Velikost kufru je taky dobré téma, skoro jako spotřeba :-))tak aspoň zase další téma zasere několik stránek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 tak aspoň zase další téma zasere několik stránek...Joo,aneb kdo ho má většího :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Moje oblibeny tema.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Sibir ho má největšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se