Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Taky me to prekvapilo, ja teda na jizdu po dalnici s O3 nevzpominam rad. Sic byla na 18 ve 4kole, ale nad 140 uz fakt desnej hluk...

Ono taky zalezi jakou Alfou Milan jezdi. Jestli 159kou, tak se nedivim, ze ho Fabia na okresce ucarovala. To auto se mi teda imho neskutecne libi, ale jel jsem ji s sestivalem a velky zklamani (tezka, motor bezcharakterni), ale libi se mi moc, to jo.

mno moje poslední Alfa byla 156 V6 Busso .... ehm to opravdu nebylo pomalé auto :-d, ale kdo to má živit :-d

159 ka je obecně moc těžká a paradoxně je asi nejlepší s JTD ...

já hodnotím OIII jako takového univerzálního vojáka, v RS u i celkem živého, ale žádná lehkost na okresce se nekoná, ale taky se člověk dokázal bavit

měl jsem i Lancii Prismu (sedan delty), ono nechápu tu dnešní honbu za výkonem pro zábavnost malého auta, ono pro to užít si jízdu na okresce stačí pro mne 100 koní, rozumný podvozek a auto s citem a odezvou .... jako opravdu mne stačí na pobavení blbá FIII, ano uznávám třeba E36 328i byla zábavná ale to už dneska nějak nepotřebuju ... občas je dobré zůstat rodině v kuse :-d,

dneska když bych si měl koupit auto pro zábavu na okresky tak bych zvažoval z moderních asi leda tak UP GTI nebo pokud by bylo o dost více peněz tak M140i ku :-d ale to bych se asi zabil :-d

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...