Traveller Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Co se ti nezdá - má recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Co se ti nezdá - má recht... Proste mi to prislo zbytocne vulgarne. Ani zdaleka niesom nejaka citlivka ale pri gentlemanskej debate ma taketo nieco uraza. Nehovoriac o tom ze je tu novy. Ale no flame, nechcem sa o tom hadat, mne to proste prislo nevhodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2011 Omlouvam se, asi jsem to napsal az moc vulgarne , priznavam. Ale bohuzel je to smutna pravda coz je vseobecne znamo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak nakonec to chlapi vypada ze pujdu do MB E350 4M v benzinu tak nevim jestli uz z toho neblbnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Dobrá volba Josefe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 (upraveno) Vyborna volba.Ja jezdil nejakou dobu 240-kou (r.v.2002) - a muzu rict, ze pohodovejsi auto abys pohledal. Myslim si, ze presne to je auto, k jehoz charakteru by diesel byl uplna blbost.Jo, a muj tip - trvej na xenonech. Obyc svetla skoro nesviti. EDIT: typo Upraveno 10. února 2011 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Vyborna volba. Ja jezdil nejakou dobu 240-kou (r.v.2002) - a muzu rict, ze pohodovejsi auto abys pohledal. Myslim si, ze presne to je auto, k jehoz charakteru by diesel byl uplna blbost. Jo, a muj tip - trvej na xenonech. Obyc svetla skoro nesviti. EDIT: typo Jen přes mou mrtvolu, až s tím budou jezdit všichni, tak budem slepí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Mas neco proti slepcum za volantem...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Mas neco proti slepcum za volantem...? Za volantem je dobrý, to zase jóo, horší, když jedeš proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Jo, 350 ve ctyrmatiku je rozumna, sna trefis dobrej kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak nakonec to chlapi vypada ze pujdu do MB E350 4M v benzinu tak nevim jestli uz z toho neblbnu A už ses přemluvil na nový, nebo furt trváš na tom, že jsou to vyhozený peníze?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Za volantem je dobrý, to zase jóo, horší, když jedeš proti. Aj prd... To je problem u dobastlenych xenonu, co si Franta namontoval v garazi... Tovarni xenony maj' jakejsi gyroskop, nebo jak ten device nazvat, kterej je permanentne sklani tak, aby neoslnovaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 A už ses přemluvil na nový, nebo furt trváš na tom, že jsou to vyhozený peníze?:-) Trvám na tom Tohle auto je uvedené do provozu 1/2010, najeto 30 tis. km, cena 55% ceny nového auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 No jinak ta výbava je prostě výborná maximum co tam lze mít včetně regulace výšky podvozku a nezávislého topení, infra kamery pro noční jízdu, masážní vyhřívaná sedadla apod. Sakryš tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Rozhodni sa či chceš skutočne E, podľa mňa sa im ten model moc nepodaril, vypadá proste staro. Ak je registrácia január, over si dátum výroby, či nestálo niekde rok na sklade (sneh, slnko, proste záhul na baterku). Ečka strašne spadli na cene, plus predpokladaj, že ten benzín sa bude určite ťažšie predávať než diesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak já nevím, mě to nepřijde designově vůbec špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 To si piš,že ten design není špatnej!Všude tohle éčko chválej,jak skvěle vypadá,jak je to po letech zase pravej Mercedes.Podle mě je to teda supr kára a s tou výbavou co píšeš,to bude pohádka.Trošku bych se obával spotřeby,ale to musíš vědět ty,jesti ti to vadí nebo ne.Automat,4matic,3,5L-průměr 14l asi tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 To je přesně to auto? Jen detail, já mám auto z 9/09 a značku 1AJ ale vyšší číslo. Ale to asi nic neznamená a je to v toleranci. 55% ceny za roční auto je asi dost pádný argument. A cenu při prodeji za x let snad teď netřeba řešit. To na dnešním trhu kdy ceny padly snad nikdo neřeší, protože nic neplatí. Když jsem kdysi kupoval auto, tak jsem si odhadl nějaký vývoj ceny v čase. Pak přišla krize a nová auta stálá tolik jako jsem čekal že dostanu za tříleté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Rozhodni sa či chceš skutočne E, podľa mňa sa im ten model moc nepodaril, vypadá proste staro. Ak je registrácia január, over si dátum výroby, či nestálo niekde rok na sklade (sneh, slnko, proste záhul na baterku). Ečka strašne spadli na cene, plus predpokladaj, že ten benzín sa bude určite ťažšie predávať než diesel. Vzhledem k tomu, že tahle generace byla představena v Ženevě 2009 (březen) a první auta plivala výroba od léta, nemyslím, že by to někde roky stálo. Nicméně auta se skladují zafóliovaný a i po dvou letech na place je prodejce v rámci předprodejního servisu dá vždy do podoby úplně nového. Auto se jen tak nezkazí, není potřeba to tak prožívat. Josef01: Chválím výběr motoru - optimální. 4matic funguje taky dobře. Airmatic je super - nejlepší pneumatický odpružení ever. Jen Ti držím palec, aby ten kopec výbavy neznamenal kopec starostí. Až příliš často slýchávám od přátel nepěkné věci o kvalitě a hlavně o autorizovaném servisu. Snad se Ti to vyhne. Předchozí Eklasa byla noční můra. Na druhou stranu v nižších výbavách má opravdu ošklivý plastový interiér, v téhle verzi je mnohem příjemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 bandicoot: Omlouvám se za 1/2010 to jsem blbě opsal z dokumentu, je to 8/2009 koupené a zároveň zaregistrované v ČR. Byl jsem překvapenej, že se s tím motorem dá jezdit i za 11l/100km a já opravdu na plyn moc nešlapu. Fakt je, že to je až zbytečně vybavené a může to dělat problémy, možná se na to vykašlat a jít do Volvo S80 R Design za 25% menší peníze s ale pořád nádhernou výbarvou. Ale ta jízdo v tom MB je fakt super, to se nedá popřít a moc se mi líbí to zvednutí podvozku na polní cestě kam parkrát za rok vjedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se