Maxmillian Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 No aspon se za tebou kazdej otoci, kdyz si bude rikat "tvl jak na takovy auto muze dat takovy kola" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 blba znacka /dotz/ .. kdyby to byly treba bbs, je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Taky bych ti je rozmlouval. Pamatuju si osobne, tak vim, ze nejsi uplne teenager. Ale vis jak, jestli mas radost, tak to vubec neres a uzivej si to. Ja treba na prahu ctyricitky uplne miluju, kdyz mi zachrapti vejfuk a nemuzu si proste pomoct. I kdyz jsem pro vetsinu lidi kolem pako v krizi stredniho veku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Přesně. Asi jsem zastydlej :-) A vy jste dost specificka skupinka, jinak zatim každej kdo to viděl, tak se mu líbily. Mno, zatim tedy tři kámoši okolo čtyřicítky, kteří nemaj potřebu mě nějak pochlebovat. Doufam :-))) Inspirace byla ve starých Jaguarech s dratenymi koly a limcem. Poklicky Dotz můžu vyměnit, ale zatím mě nijak neserou. Nemusí to bejt každého šálek, ale asi to nejsou nejhnusnejsi kola co jsem mohl vybrat ;-). A originaly jsou nové finančně nesmysl, dvakrat tak drahej. A jety nechci. Jsem holt divnej, me se to tak proste libi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Taky bych se primlouval za jiný kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Hoši máte smůlu, názory beru, ale určitě tam zůstanou. Zvazim je vymenu poklicek ;-). Uffe, twl máš recht, pro čtyricátnika lepší kola s limcem na limuzine, než slk, nebo mx5 v kábru :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Me to proste evokuje stary Jagy. ..E type miluju... A abych tomu nasadil korunu, fakt jdou trochu do bronzova, k ty zeleny :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 (upraveno) Holt jeste misto poklicky dotz středovou křídlovku no.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2019 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Já bych tam dal toto a byl bych v klidu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 V autopalace maji pekne kola na XF, akorat toho zbytku auta by bylo potreba se pak nejak zbavit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 na jedno auto (citroen) jsem kdysi koupil v A levné dotz.. dostal jsěm k tomu dve loga, 'dotz' a myslim neco jako 'larinni'... obe vypadaly divne .. ale jinak s kolama spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 vajrag to auto ztrestal hrozně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Tvoje bába je hrozná:-))) Neni třeba propadat panice, nedal jsem tam oranžové jednadvacitky. Beru že se to nemusí líbit, ale tyhle reakce jsou trochu hysterické.. Jo, supercharged 20 palců jsou pěkný, ale ja nemam model supercharged. A to bych si pripadal jako debil vic nez s koly Dotz. Co nesnasim na autech nejvic je hrani si na vetsi vykon pomoci nápisů a znáčků. Navic tedy dvacitky original budou tak za 15 jeden disk bez gumy... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Moje bába je mrtvá, stejně jak to auto :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Já bych to zase tak nehrotil, každý může šlápnout vedle. Já si třeba v pubertě nechával dělat melír... jasně, není to takovej průser, jak ty kola, ale taky jsem byl přesvědčenej, že je to velká nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jste blbci :-))) Jdu objednat ty oranžády! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Zitra vezu letni disky dat do gunmetal met., tak to sem pak taky nafotim. Zimaky do cerne nebyl uplne dobrej napad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Moje bába je mrtvá, stejně jak to auto :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jedny kola lepsi nez druhy teda :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Cierne disky obecne nie su dobry napad. Cest vynimkam. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se