Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Škoda, že se naši "báječní" zpravodajové také nezabývají tímto novodobým fenoménem...

http://www.youtube.com/watch?v=22y3B5Mry-8&feature=related

O tomhle se na Nove nikdo nezmini, ale pocitam ze ten v tom Focusu mel za oknem kameru a natacel az ho nekdo vybrzdi, a to by v tech zpravach bylo hned... Agresivni, vynervovani ridici, co predjizdi zprava, blikaji, troubi, brzdi pred nim ... takovy ty bezny zvasty, ale ze za spoustu podobnych situaci muzou prave tomuto videu podobni ....., to uz nikde nereknou. A ze jich jezdi hodne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten nejslabší, co tam cpali- 1,8 16V. 131 PS při 6300ot (166Nm při 4300ot)

Mě to vyznělo, že to prostě jen túruješ, protože je to služebák. Omlouvám se za nemístnou ironii (blbý kecy).

Fiat coupe jako služebák? To je divočina :D

Už chápu tu spotřebu. Ten motor je tuším stejný, co má brácha v Barchettě.

Odkaz ke komentáři

Škoda, že se naši "báječní" zpravodajové také nezabývají tímto novodobým fenoménem...

Dementny retardovany imbecil ktory patri na psychiatriu. :raygun:

Sorry, nechal som sa uniest - ale za toto by som vesal.

Inak za volantom som kludas (vacsinou), ale tohto vola by som tiez predisiel po pravej strane. V ziadnom pripade ale nepodporujem nasledne vybrzdenie takehoto vodica, podla mna nikto nema pravo ho umyselne ohrozit (coz prudsie vybrzdenie moze byt), nevie ake ma reflexy atd.. Zastavam teoriu ze ak sa ponahlam a niekto ma zdrzuje (ako tento) a konecne sa mi ho podari predist tak palim dalej a som rad ze som pred nim, a nie sa zacat predvadzat este horsim sposobom, na ceste sme si vsetci rovni. Sorry, ale za vybrzdovanie by som dal rovno basu.

Odkaz ke komentáři

Natocil to muj znamy, ktery ma pri jizde stale zapnutou kameru, ktera nahrava video ze predu i ze zadu a v obraze je i zobrazeno datum, cas, rychlost a gps souradnice. Je az neuveritelne, kolik ma zaberu z ruznych skoro kolizi. Jako dukazovy prostredek nadherna vecicka jak proti ridicum tak proti polici, protoze to nahrava i zvuk napr. hovoriciho policistu u stazeneho okynka auta.

Odkaz ke komentáři

Úsměvné, když jsem před časem na tyhle dementy založil vlákno, tak se na mě půlka choronomágu vrhla. Tady je alespoň zcela zjevné, že normální člověk (a podle mluvy se mi spolujezdec zdá být i poměrně nezkušený jezdec) usoudí, že takovéhodle hovado musí někdo podjet, vytroubit, nebo vybrzdit. A taky, že to dělá schválně. Ono by bylo nejlepší, kdyby tyhle duševní socky narazily na neurotickýho 2m chlapa, který si dá tu práci a dojede to s nim až na pumpu.

Odkaz ke komentáři

Ten nejslabší, co tam cpali- 1,8 16V. 131 PS při 6300ot (166Nm při 4300ot)

Design je excelentní i při káře staré 10 let.

Svezení.. už je horší, ale docela to táhne a jako změna z rodinného auta zajímavá věc.

Naprosto nedoporučuju jako koupi, žere to i trávu kolem cesty.

Prostě ideální služební auto. ( Šéfe, kam jsi dal oči!!)

Kolega v práci má dvě kupátka, z toho jednoho Limita. Kdo zná, ví o co jde. Můžu potvrdit, že to auto má něco do sebe. Takový malý ferari :) Ten limit jede jak blázen. Je v tom tuším dvoulitr s turbínou. Na spotřebu, ale kolega nadává furt. To auto je prostě žrout, ale zrychlení a maximálka jsou super.

Odkaz ke komentáři

Mám kamaráda anglána, kterej každej rok 2-3 měsíce tráví tady, v ČR. Svoje auto si sem nevozí, tady si vždycky nějaký půjčí a pokaždý mu nějakej den trvá, než si zvykne, že je ve špatnym pruhu. Ono ho totiž ani to předjíždění zprava nepřekvapuje.

Jestli tohle není podobnej případ ...

Nicméně, pokud je tohle někdo místní, tak je minimálně retardovanej.

Odkaz ke komentáři

Úsměvné, když jsem před časem na tyhle dementy založil vlákno, tak se na mě půlka choronomágu vrhla. Tady je alespoň zcela zjevné, že normální člověk (a podle mluvy se mi spolujezdec zdá být i poměrně nezkušený jezdec) usoudí, že takovéhodle hovado musí někdo podjet, vytroubit, nebo vybrzdit. A taky, že to dělá schválně. Ono by bylo nejlepší, kdyby tyhle duševní socky narazily na neurotickýho 2m chlapa, který si dá tu práci a dojede to s nim až na pumpu.

ani to nic neřeší...mám 197cm/110kg, i když štíhlých ( dnes už tedy s pupíkem - typ čerstvě nažraná anakonda)... když jsem takhle dojel a vystartoval na borce z auta, po té co mě na křižovatce při odbočování doleva ještě zleva vzal, borec na mě vytáhnul z kufru baseballovou pálku a já byl zpět v autě cobydup...
Odkaz ke komentáři

ani to nic neřeší...mám 197cm/110kg, i když štíhlých ( dnes už tedy s pupíkem - typ čerstvě nažraná anakonda)... když jsem takhle dojel a vystartoval na borce z auta, po té co mě na křižovatce při odbočování doleva ještě zleva vzal, borec na mě vytáhnul z kufru baseballovou pálku a já byl zpět v autě cobydup...

Má to svoje rizika:-)

To mi připomělo to video, jak dvá dementi v Praze šli na sebe s mečem a rozřezali si zadní okna:-))

Upraveno uživatelem Mike-72
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...