Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

nádherná ukázka toho co to znamená při řízení myslet. U nás si to nedovedu představit, tady někteří lidi nechápou že když chci zacouvat do parkovacího místa tak se pravděpodobně budu pohybovat dozadu a když se nalepí těsně za mě tak to asi neklapne. Celkově hodně lidí nezvládá své auto v minimální rychlosti na parkovišti, teda buď neovládá nebo jsou to prostě ignoranti, nevím co je horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi připomnělo. Jen letošní rok už třikrát tato situace: Vjedu na poloprázdné parkoviště a vybírám prázdné místo, tzn. třeba o 50 m dál od vchodu, jen aby vedle mě nikdo nestál. Následně přijíždí auto a ikdyž to parkoviště je poloprázdný, on zaparkuje natěsno vedle mě, takže při otevření mi vrazí dveřma do auta. 2x žena, 1x muž. Najednu stranu chápu, že podvědomě ty lidi přitahuje určitá snaha řádu a tedy se zařadit do řady, ale co už nechápu proč zaparkuje tak na těsno, že není blbeček ani schopná/nej vylézt z auta aniž by do mě fláknul dveřma. Navíc, když mě vidí, že v tom autě sedím.

Odkaz ke komentáři

Je řeč o tom testu co jsi dával odkaz, pokud to nechápeš jako děsnou srandu, pak je mi líto.

Sorry, Pepo, pleteš se. Yeti byl test obyčejného a nudného auta v klasickém podání Top Gearu. Dělají je neradi, ale občas musí. Nemám pocit, že by Škodovku JC (vy/se)třel, zvlášť když v jeho posledních sloupcích v Sunday Times zrovna Yetiho a Scouta chválí. Spousta humoru, ironie, ale výsledek pozitivní.
Odkaz ke komentáři

Je to celkem umírněný test Top Gearu :) Abys to úplně pochopil, musel bys to sledovat delší dobu.

Právě, že to celkem sleduji. Že by se podobně "testovalo" někdy něco jiného si opravdu nedokážu vybavit. Kdybych nebyl přesvědčený, že Top Gear si velice cení své nezávislosti a objektivity, tak mi to přijde jako placená reklama. Jak jsem řekl. Nevím co si o tom myslet.

Odkaz ke komentáři

Sorry, Pepo, pleteš se. Yeti byl test obyčejného a nudného auta v klasickém podání Top Gearu. Dělají je neradi, ale občas musí. Nemám pocit, že by Škodovku JC (vy/se)třel, zvlášť když v jeho posledních sloupcích v Sunday Times zrovna Yetiho a Scouta chválí. Spousta humoru, ironie, ale výsledek pozitivní.

Hmm ... ano ... jedině tak se to asi dá chápat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...