Mike-72 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Norsko? Pekny. Nevím, na you tube píšou hranice Itálie - Švýcarsko .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 nádherná ukázka toho co to znamená při řízení myslet. U nás si to nedovedu představit, tady někteří lidi nechápou že když chci zacouvat do parkovacího místa tak se pravděpodobně budu pohybovat dozadu a když se nalepí těsně za mě tak to asi neklapne. Celkově hodně lidí nezvládá své auto v minimální rychlosti na parkovišti, teda buď neovládá nebo jsou to prostě ignoranti, nevím co je horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 To mi připomnělo. Jen letošní rok už třikrát tato situace: Vjedu na poloprázdné parkoviště a vybírám prázdné místo, tzn. třeba o 50 m dál od vchodu, jen aby vedle mě nikdo nestál. Následně přijíždí auto a ikdyž to parkoviště je poloprázdný, on zaparkuje natěsno vedle mě, takže při otevření mi vrazí dveřma do auta. 2x žena, 1x muž. Najednu stranu chápu, že podvědomě ty lidi přitahuje určitá snaha řádu a tedy se zařadit do řady, ale co už nechápu proč zaparkuje tak na těsno, že není blbeček ani schopná/nej vylézt z auta aniž by do mě fláknul dveřma. Navíc, když mě vidí, že v tom autě sedím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 no já paruku před domem většinou moje autoa široko daleko žádný.. a každý rános rovnávam zrcátka protože nějaký nenechavec do nich musí pokaždé strčit .. ale to už není o ježdění ale o závisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Omlouvám se jestli to tu už bylo ale nějak nevím co si o tom mám myslet. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 JDenver: No prostě Jetyho chválej Lepší poctu, než tomu nechat na střeše přistát vrtulník zřejmě neuměli vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Omlouvám se jestli to tu už bylo ale nějak nevím co si o tom mám myslet. ???Je to celkem umírněný test Top Gearu Abys to úplně pochopil, musel bys to sledovat delší dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Jo celkem Yetiho setřeli, prostě si s výrobcem Škoda vytřeli zadek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Mike-72 : úplně stejná zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 (upraveno) Josef01: To je pekna blbost. Smirlivejsi a mene negativni test TG aby clovek pohledal. Mam vsechny dily co kdy byly od roku 2002 natocene a muj dojem z toho testu je presne opacny. Upraveno 26. února 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Já jsem se díval na poslední test, kde to porovnávali s dvěma dalšíma autama. Po shlednutí tohoto dílu jsem si říkal, že je Škoda zažaluje za uvádění zákazníků v omyl, opravdu to byl nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Já jsem se díval na poslední test, kde to porovnávali s dvěma dalšíma autama. Po shlednutí tohoto dílu jsem si říkal, že je Škoda zažaluje za uvádění zákazníků v omyl, opravdu to byl nářez. Tady je ale řeč o něčem úplně jiném... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Je řeč o tom testu co jsi dával odkaz, pokud to nechápeš jako děsnou srandu, pak je mi líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Je řeč o tom testu co jsi dával odkaz, pokud to nechápeš jako děsnou srandu, pak je mi líto. Sorry, Pepo, pleteš se. Yeti byl test obyčejného a nudného auta v klasickém podání Top Gearu. Dělají je neradi, ale občas musí. Nemám pocit, že by Škodovku JC (vy/se)třel, zvlášť když v jeho posledních sloupcích v Sunday Times zrovna Yetiho a Scouta chválí. Spousta humoru, ironie, ale výsledek pozitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Je to celkem umírněný test Top Gearu Abys to úplně pochopil, musel bys to sledovat delší dobu. Právě, že to celkem sleduji. Že by se podobně "testovalo" někdy něco jiného si opravdu nedokážu vybavit. Kdybych nebyl přesvědčený, že Top Gear si velice cení své nezávislosti a objektivity, tak mi to přijde jako placená reklama. Jak jsem řekl. Nevím co si o tom myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Sorry, Pepo, pleteš se. Yeti byl test obyčejného a nudného auta v klasickém podání Top Gearu. Dělají je neradi, ale občas musí. Nemám pocit, že by Škodovku JC (vy/se)třel, zvlášť když v jeho posledních sloupcích v Sunday Times zrovna Yetiho a Scouta chválí. Spousta humoru, ironie, ale výsledek pozitivní. Hmm ... ano ... jedině tak se to asi dá chápat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Mě to přijde být jak video na zakázku od Škodovky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Stejným způsobem tam vychválili spoustu aut, fakt bych za tím nic nehledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 KFL to vystihnul presne. Nedelaji nudna auta radi, nekdy musi, tak aspon srandujou, kdyz z toho auto vyjde jako z toho vysel Yeti, je to dobre auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 suchý anglický humor, sarkasmus JC, žádná skrytá reklama a spokojenost s yettim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se