Irwinek Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 měním se na bohdalku, tedy tetku závist paráda, užij si to
varjag Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 Diky, je to spousta srani, ale taky se umi Old lady odvdecit Clemense neznam, kouknu, dik za tip
geometr Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Já Ti do toho rozhodně nechci mluvit, ale 30 kg dítě snese ještě sedačku (do 36 kg) a pak už fakticky ani podsedák není (jsou taky do 36 kg, aspoň, co jsem hledal a koukal). Řešil jsem tohle před nějakým půl rokem až rokem taky - sedačka začínala bejt "krátká" (a tím nepohodlná) v sedáku. To podsedáky moc neřešily a sedačka je nepochybně větší bezpečí. Skutečnost je taková, že za nějakej ten měsíc bylo po problému, páč dítě hmotnostně vyrostlo ze sedačky (a fakticky i z možného sedáku). Nejezdilo teda v autě každej den několik hodin. Ten přechod, kdy to dítě už vyrůstá z té poslední sedačky je takovej na prdlačku (asi u hodně dětí), to jako jo. Jinak, když jsem hledal ten podsedák, přišlo mi to všechno takový nijaký, nic o čem bych si řekl "tohle chci, to je slušný".
DavidLC Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Je to už pár let, ale stejný nazor, co to jde nechat sedačku. Holky byly drobný, tak to vydržely docela dlouho. Mě podsedák přijde jen jako "papírově splněno".
Dokusan Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 před 20 minutami, DavidLC napsal: Je to už pár let, ale stejný nazor, co to jde nechat sedačku. Holky byly drobný, tak to vydržely docela dlouho. Mě podsedák přijde jen jako "papírově splněno". U syna používám podsedák jen pro to, aby ho neřezal pás do krku, hmotnostně už je cca 45 kg, takže podsedák dle vyhlášky nepotřebuje, ale reálně jej mít musí
geometr Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 A ten podsedák je nad 36 kg a dost dlouhej? Jinak ta vejška pásů problém bejt muže, to je jasný. Ale faktem je, že pokud je dítě menší, nemusí mu ještě vadit délka toho podsedáku (to byl problém u mě), kterej má kvůli pásum. Náš mladší synek roste pomaleji než ten starší, tak tam to třeba řešit nebudu. Jinak teda toho staršího jsem vyndal ze sedačky, když měl nějakejch 39 kg (a nějakejch 148, možná už 150 cm a máma teda říká, že "má dlouhý nohy").
Dokusan Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) před 49 minutami, geometr napsal: A ten podsedák je nad 36 kg a dost dlouhej? Nad 36 kg rozhodně není Třeba ve předu může malej sedět bez podsedáku, protože výškově se dá upravit jak sedačka tak uchycení pásu a pak není problém. Vzadu ten podsedák ještě potřebuje. Jestli je dost dlouhej nevím, syn si nestěžuje 550.webp Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem Dokusan
geometr Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Jojo, ve předu se to těm dětem nastavuje (dá nastavit) líp, jak píšeš. Jsem si říkal, jestli si náhodou nesehnal nějakej větší lepší podsedák, kdybych to zas musel řešit u toho mladšího.
Dokusan Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Nesehnal, je to obyčejnej nízkej podsedák za 400 Kč 1_GM1711.17.jfif
DavidLC Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Před hodinou, Dokusan napsal: U syna používám podsedák jen pro to, aby ho neřezal pás do krku, hmotnostně už je cca 45 kg, takže podsedák dle vyhlášky nepotřebuje, ale reálně jej mít musí Jasný, to pak jiná, má to funkci.
TLD Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Cesta ze servisu, zima muze zacit...nove baterky, origo jsem po 10ti letech radsi vyndal , predni brzdy, rozvody, uhliky a pak naplne a filtry...porad vrci jak za mlada. Vybirat znovu, vezmu to same auto .
busdriver Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 před 5 hodinami, TLD napsal: Cesta ze servisu, zima muze zacit... To se tam zas vystřídáme, já jedu zejtra na kosmetiku.. Baterky Optima Red Top? Se mi zdá, že spolujezdec na poslední fotce byl buď děsně zpruzenej nebo se kochal výhledem
TLD Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 JJ, Optima Red... Snad daj co origo. Za ty prachy Kosmetiku ? Nejakej detailing kastle jo ? :) Nee, on je jen vysranej z toho srazu, ja prcky vzdycky ylobim, ze jedem dolu. Jinak to milujou. Cesta ze skoly i do skoly musi bavit
busdriver Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Jj, detailing kastle. Ten pašák, co to měl přede mnou z toho asi chtěl mít ponorku, aby to bylo asi echt vodotěsný při brodění řek a rybníků, tak tam narval nějaký votřesný samodomo těsnění. No a páč to už začalo hnusně slejzat, tak sem to musel dat dolu.. Vopruz jak prase, patlal sem se s tim celej den..Lepidlo z toho těsnění naleptalo původní barvu, takže to tam teď začíná trochu vorezat, tak to chci řešit co nejdřív, ať mám klid duše.
TLD Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 busdriver, ty jo. Takovej kutil je vzdy pruser:) Tak drzim palce. Jeste jednou votravuju s fotkama, trosku napadlo...
Micey Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Dá se s tim takhle jako trošku.. driftnout?
TLD Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Diky No, vzhledem k tomu, ze je hnanej zadek, tak uplne na pohodu :).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se