moco Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 @Dokusan Domnívám se, že novou generaci zprasí... v nejhorších představách bude jen 1,4 nějaký hybrid. Defa si nech, i ta nafta je fajn ne? Sice tě vídám jen skákat v centru po kostkách :-), ale určitě ho (motor) zregenerovat necháš, ne? Nebo máš s ním trápení, že přemýšlíš o Superbu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 před 26 minutami, uff napsal: Jak u koho, ja na sluzebaku kroutim 2,5 roku a mam tam 55k a to mi prijde, ze fakt hodne jezdim... Teď s covidem to je trochu jiné. Dělal jsem v cizině a na V40 2.0 D jsem za 4 roky najezdil 260 tis. a ještě mi říkali, že moc nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 před 4 minutami, LovecK napsal: Ale je rozdíl jezdit za 8l nafty nebo 14l benzínu, mam nájezd 5-6tis/ měsíc Dík, barva nejezdí, je to fest pitchaté neska kupovat auto… Myslis ze ten 2 litr tfsi zere 14? no brzo ho budu mit tak uvidim Ja jezdim tak 20 rocne, ale tim ze je toho 60% po Praze mi prijde ze v tom aute bydlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) před 12 minutami, Bob napsal: Myslis ze ten 2 litr tfsi zere 14? no brzo ho budu mit tak uvidim Ja jezdim tak 20 rocne, ale tim ze je toho 60% po Praze mi prijde ze v tom aute bydlim Mně auta žerou dost… jezdím rychleji Upraveno 6. května 2022 uživatelem LovecK Rači edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 před 7 minutami, LovecK napsal: Mně auta žerou dost… Já jezdím o poznání klidněji, nicméně dlouhodobě jsem byl kolem 11ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Jsem spěchal v sobotu z Belgie, takže Německo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 este jednu nocnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 @cluzoe předpokládám že máš iPhone, takže si nastav foťák viz obrázek, bolí z toho méně krk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 To je strasna kravovina ten obrazek na silnici :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 On už nový superb s největší pravděpodobností nebude, takže zkurvit moc není co. Ono je to vidět už na tom faceliftu, že se s ním moc nepočítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 7 hodinami, Maro napsal: On už nový superb s největší pravděpodobností nebude, takže zkurvit moc není co. Ono je to vidět už na tom faceliftu, že se s ním moc nepočítá. Ale bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 15 hodinami, moco napsal: @cluzoe předpokládám že máš iPhone, takže si nastav foťák viz obrázek, bolí z toho méně krk tak dik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 (upraveno) Dnes isli “baby benz” na letne. Upraveno 7. května 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Dneska jsem vyfasoval služebni Kamiq 1.0 tsi. Ve 3 lidech na trase Havířov - Nové Město na Moravě mi to nepřijde špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 môj verny OPEL VECTRA C , mam ho 12 rokou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 tak robí radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Kriseni mrtvol po zimě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 před 4 hodinami, cluzoe napsal: tak robí radosť Pěkná devadesatka, co v tom máš za motor? Tomu by slusela P400 nebo V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 no je tam iba V6 250d ja mám rád naftu takže výber bol jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se