Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Chvilu som rozmyslal, ze na to dam nejaku peknu foliu. Ale miesto toho asi radsej vezmem dalsie GS, ta biela zas nie je az tak zla 😆

20240619_121220.thumb.jpg.6dddee2f03a8fdb2998e106dbd76ce09.jpg

Upraveno uživatelem bluman
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
6 minutes ago, Potkan said:

A to proc prosim te? :D

Tiez sa divim preco. Medzi komfortom a sportom je na dialnici pri tej rychlosti prakticky minimalny rozdiel.

Skor fotit to 🫣, to by som si ja v tej rychlosti nelajsnul (teda ak to bolo z ruky a nie kamerou upevnenou na opierke alebo pod.)

Odkaz ke komentáři

Nevim, jak u toho nejnovejsiho, ale u zeny 3er mi prijde v komfortu ten podvozek vyrazne houpavejsi a kdyz to trosku vynese, tak mi to prijde hodne neprijemny...

Ale proti gustu... 

Jinak ja jsem se uz slovy rodiny defitivne posral, viz ma posledni akvizice...

20240727_101540.jpg

Upraveno uživatelem uff
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2024 v 23:58, uff napsal:

Nevim, jak u toho nejnovejsiho, ale u zeny 3er mi prijde v komfortu ten podvozek vyrazne houpavejsi a kdyz to trosku vynese, tak mi to prijde hodne neprijemny...

Ale proti gustu... 

Jinak ja jsem se uz slovy rodiny defitivne posral, viz ma posledni akvizice...

20240727_101540.jpg

Neposral, neboj👍🏻😉

Odkaz ke komentáři

V rámci dovolené ve Skotsku jsem měl na 2 týdny z půjčovny v podstatě nové MG HS plug in hybrid. První zkušenost s čínským autem a hybridem, tak jsem k tomu přistupoval dost s despektem. Musím ale říct, že jsem byl překvapenej jak jako celek to auto je použitelný - motor, převodovka, interiér, ovládání....nenašel jsem nic zásadního, kvůli čemu bych s tím po najetí cca 2 tis km nechtěl jezdit. Co je šílený tak je malinký kufr (míň než 400l) a jen asi 37l nádrž na benzín.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...