DavidLC Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 21 hodinami, safi napsal: Je to úžasné! Prý to dnes dokonce jelo někde po silnici na Praze 6. A vůbec. Nerozumíte tomu chce to lepší drogy, nebo silnější prášky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) Chvilu som rozmyslal, ze na to dam nejaku peknu foliu. Ale miesto toho asi radsej vezmem dalsie GS, ta biela zas nie je az tak zla Upraveno 20. června uživatelem bluman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Japan family… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Léto může přijít... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Ja dnes tímhle.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Se na tom parkovišti vyjímáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července A lidovou tvořivostí vysmívané Fordy věrně slouží dál do strhání těla. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) Kuk! Upraveno 11. července uživatelem Igicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července V 8. 7. 2024 v 21:59, Yen.da napsal: Ja dnes tímhle.. paráda. Jaký z toho máš dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Pánové potřeboval bych radu, potrebuju do MB clk hydraulickou kapalinu do mechanismu střechy. Mate někdo doporučení? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července sbohem a šáteček. Včera převoz na místo a dnes předání po 3letech zpět na leasing firmu. Bylo to super, i když na 540km cestě jsem musel 2x natankovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Tpc, 250 v komfortnim rezimu, to chce koule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července před 5 hodinami, uff napsal: Tpc, 250 v komfortnim rezimu, to chce koule... A to proc prosim te? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 6 minutes ago, Potkan said: A to proc prosim te? Tiez sa divim preco. Medzi komfortom a sportom je na dialnici pri tej rychlosti prakticky minimalny rozdiel. Skor fotit to , to by som si ja v tej rychlosti nelajsnul (teda ak to bolo z ruky a nie kamerou upevnenou na opierke alebo pod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července ... nemusel to fotit ridic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 20 minutes ago, Prochy68 said: ... nemusel to fotit ridic tiez pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července (upraveno) Nevim, jak u toho nejnovejsiho, ale u zeny 3er mi prijde v komfortu ten podvozek vyrazne houpavejsi a kdyz to trosku vynese, tak mi to prijde hodne neprijemny... Ale proti gustu... Jinak ja jsem se uz slovy rodiny defitivne posral, viz ma posledni akvizice... Upraveno 27. července uživatelem uff 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Peníze se maj točit, přece si je nevezmem do hrobu btw hezký hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července V 27. 7. 2024 v 23:58, uff napsal: Nevim, jak u toho nejnovejsiho, ale u zeny 3er mi prijde v komfortu ten podvozek vyrazne houpavejsi a kdyz to trosku vynese, tak mi to prijde hodne neprijemny... Ale proti gustu... Jinak ja jsem se uz slovy rodiny defitivne posral, viz ma posledni akvizice... Neposral, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července V rámci dovolené ve Skotsku jsem měl na 2 týdny z půjčovny v podstatě nové MG HS plug in hybrid. První zkušenost s čínským autem a hybridem, tak jsem k tomu přistupoval dost s despektem. Musím ale říct, že jsem byl překvapenej jak jako celek to auto je použitelný - motor, převodovka, interiér, ovládání....nenašel jsem nic zásadního, kvůli čemu bych s tím po najetí cca 2 tis km nechtěl jezdit. Co je šílený tak je malinký kufr (míň než 400l) a jen asi 37l nádrž na benzín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se