kulix Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Jeste jsem zapomnel zminit novou Q3, ale ta je trosku mensi.. Ale paradni..
gas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 GASi, tak jí kup Tiguana, ten se nesere a bude se jí na něj z Passata lehce zvykat. To ne, ta x3 hraje jinou ligu, vzhledem, interierem, kvalitou, solidnosti, ale hlavne jizdni vlastnosti jsou zcela jinde, neda se to moc srovnavat
honzyk Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ty hele a co Mitshubishi ASX? http://sauto.cz/deta...shi/asx/9254074 ASX je povedené auto se špatnou kombinací motoru a pohonu kol, ve srovnaní s tím QQ co je v odkazu nemá srovnatelný motor, benzín se do toho dává jen 1.6 a ještě nejde zkombinovat s pohonem 4x4, ten jenom k naftě.
gas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Jeste bych mrknul na Q5.. Taky neni k zahozeni.. Tento problem jsem resil pred 2mesici.. Q5 uz jezdila, jako dobry, ale moje zena je zvlastni zakaznice, zajima ji u auta rizeni a jizdni vlastnosti a tam je x3 v tomhle segmentu nejdal, kdyz jsem jeste jezdival amatery, tak me delala mitfaru Jak jsi to vyresil ?
bandicoot Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 sibiř:Znám tu předfejsliftovou řadu kaškaje - na mě to působí jako clio II. Plasty, zpracování, prostor (do dýlky i šířky). Vzadu klaustrofobie i s panoramadachem.Pro mě je kaškaj etalonem falešnýho teréňáku (to jsou skoro všechny SUV, ale kaškaj 2x4 1,5dci vede). Na druhou sttanu, pro babu do města, s těma venkovníma plastama a zvýšeným sedadlem asi OK, navíc jsou dneska cenově úplně jinde jak při launči.
sibirnaya Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 (upraveno) potrebujem auto pro babu na venkov, ktera jede rano 3km do prace, vodpo 3km dom a trikrat do tydne s coklem do lesa 20km tam a zpet dohromady. chci SUV, bo je z toho lip videt, chci 4x4, bo na zimu mi to prijde na okresky celkem fajn, ona by chtela panoramadach a ten je v CR-V jen v te nejvyssi verzi za 850. Na to, ze ujede 9tis za rok mi fakt prijde zbytecny kupovat X3, X1 je akorat zvedla jednicka a jednicka je pro me Golf. Na kaskaji je dobry, ze mas dvoulitr 140PS, byt je trochu linejsi, ze vzadu neni moc mista me netankuje, stejne kdyz nekam jedem, tak jedem mojim. ad BMW) X5 3,0i 2003 - ve 120t km odesel palubni pocitac do vecnych lovist - 140t KcX5 3,0d 2008 - po tydnu u novyho auta odesel automat - vymenen za novy v ramci garanceGT5 2010 - uz ctyrikrat chyba navigace, multimedii, trikrat novy software, vymena zesilovaceX5 40d 2010 - odeslo nejaky cidlo na pedalu, tri tydny v servisu, meneno vsechno mozny - baterka, software, atdX5 3,0d 2009 - hodne stoupa spotreba, zatim nevi, cim to je325i cabrio 2008 - kleklo stahovani strechy po roce a pul, vymeneno vsechno525d 2005 - po pul roce se zaclo srat vyrovnavani svetly vysky p....e, taky sem si s tim uzilX5 3,0d 2010 - PDC vzadu stridave funguje a nefunguje, podle nalady Runflat - za tyhle m.dky bych nekoho nejradsi zabil ad kaskaj) je tam ted nejaka akce, tzn. za 4x4 2,0i manual s panorama voknem, bilou kuzi, navi, couvaci kamerou, automat klimou na 18kach vysolis rovnejch 615 koliku, coz me prijde slusny. Stejne zvitezi debilni designovej pristup, tak je to jedno ale Upraveno 21. září 2011 uživatelem sibirnaya
gas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Me celkem desis, navi tam nechci, jezdi jen po meste, vzduch x3 nema a adaptivni podvozek jsem po projeti zavrhl, k 18 netreba, PDC s kamerou tam samo je, treba se nepose.re, AT je podminka, no uvidime, nejhorsi je, ze nechci velkou kravu a v tehle tride neni moc na vyber, jinak bych se vy.... na panorama a vzal crv
quest987 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 ad BMW Runflat - za tyhle m.dky bych nekoho nejradsi zabil se divím, že neuvažujeě o jiné značce. "Stará láska nikdy nerezaví?"
sibirnaya Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 to ja taky, preci jen Honda je pro me vejs jak Nissan. a rad bych si nejaky japko testnul dlouhodobe, abych do neja moh vyhledove skocit taky..
sibirnaya Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 se divím, že neuvažujeě o jiné značce. "Stará láska nikdy nerezaví?" pozor, ja stary BMW miluju, jen tem novejm nejak nemuzu prjit na chut..
bandicoot Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 ad kaskaj) je tam ted nejaka akce... Tak to neřeš. Na tu potřebu a na ty podmínky to sedí jak p...l na hrnec. Pokud chceš 4x4 suv dobře vybavený s slušně jedoucí, asi to nemá konkurenci. Leda že bys natrefil na akci individuálního prodejce, kolega takhle koupil Outlandera 2,0tdi v plný (kromě kůže) za 600k když se někde rušil showroom.
Návštěvník Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 co jeep compass? ten by se panackum v dvoulitriku nelibil?
Návštěvník Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 se wole podivej na facelift 2011 . ten starsi nebyl hnusnej ale originalni
Návštěvník Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 aha, pochopil jsem, ze tw muj tip uplne neoslovil. no nic nebudu tady krafat, stejne tomu howno rozumim.
sibirnaya Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 ja jsem fakt asi rozhodlej pro japonce. jeste jsem dost loboval za Vitaru, ale ta je prej taky hnusna..
Speedster Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 (upraveno) U compass je k ničemu celej, to jsou vyhozené peníze, to radši tu Hondu CR-V která je kvalitou zpracování někde jinde. A podle mě i líp vypadá jak z venku tak zevnitř.Kaskaj nebo jak se to jmenuje mě příšlo zbytečně ztísněný.. ještě edit: Vitara je spíš malý terénák než SUV, mimo asfalt toho zvládne vcelku dost, ale není nejtišší ani nejkomfortnější. Upraveno 21. září 2011 uživatelem Speedster
kulix Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Q5 uz jezdila, jako dobry, ale moje zena je zvlastni zakaznice, zajima ji u auta rizeni a jizdni vlastnosti a tam je x3 v tomhle segmentu nejdal, kdyz jsem jeste jezdival amatery, tak me delala mitfaru Jak jsi to vyresil ? Zjistili jsme, ze dva velke auta v rodine je blbost tak jsme nakonec skoncili u A4 allroad.. a na to jak je to pry male tak je tam mista hafo a kufr luxusni.. Vyreseno..
KFL Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Zjistili jsme, ze dva velke auta v rodine je blbost tak jsme nakonec skoncili u A4 allroad.. a na to jak je to pry male tak je tam mista hafo a kufr luxusni.. Vyreseno.. K A4 Allroad mám výbornou recenzi od Clarksona
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se