Jay Doll Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Hele a jak se zapisuje změť růžovo-fialovo-žlutých kytiček na autě?:-)) To náhodou taky vím. Někdo si udělal airbrush na auto s obrázkem z filmu Ice Age. Viděl jsem techničák a bylo tam v kolonce 22 napsáno: "pohádkový motiv Doba ledová" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 To náhodou taky vím. Někdo si udělal airbrush na auto s obrázkem z filmu Ice Age. Viděl jsem techničák a bylo tam v kolonce 22 napsáno: "pohádkový motiv Doba ledová" V tom případě si tam dám "Zběsilá jízda 4":-))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Viktor: co vyslo polepit cele auto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 ano ano ... namrzlé a azsněžené letiště už pomalu láká a volááá:-))) Mně stačí 4 měsíce každodenního ježdění po běžných cestách ve městě a okolí. U nás v zimě jezdí všichni místní a busy MHD do doby, než přijede někdo z Prahééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Mně stačí 4 měsíce každodenního ježdění po běžných cestách ve městě a okolí. U nás v zimě jezdí všichni místní a busy MHD do doby, než přijede někdo z Prahééé. Tomu nerozumím, co se stane s příjezdem pražáka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Všichni z respektu k němu spadnou do příkopu, aby mohl projet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Kejklik asi myslí příjezd pražáka, kterej sníh viděl tak na obrázku a tak pro zichr jezdí do hor na letňákách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Viktor: co vyslo polepit cele auto ? sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek23 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 ano ano ... namrzlé a azsněžené letiště už pomalu láká a volááá:-))) Už se nemůžu dočkat! .. Bohužel pouze předokolka, ale s ručkou je taky sranda :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Chlapi, máte někdo zkušenost s polepovacíma fóliema? Chtěl bych si oživit auto jinou barvou a mám pár otázek: - chtěl bych normální barvu (nikoli černou, khaki, nebo bílou), třeba takovou světlouce žlutou (netaxikářskou), matnou, nebo oranžovou matnou - viděli jste někdo něco takovýho naživo? Jak to vypadalo? - životnost udávají 3-5 let, co se stane pak? Odlepuje se to, nebo se to vošoupe, nebo mění barvu, nebo co? - sundám to pak z káry sám, bez poškození původního laku, nebo budu zase někomu něco platit? - co myčka? všude píšou, že je to v pohodě, ale je to doopravdy v pohodě? - suma sumárum:mám do toho jít, nebo je to hovadina? ..já ti nevím...téměř denně asi půl roku vídám Nissan GTR v oranžovém mattu a už mě ůplně to auto leze krkem..!! ..a f tom ho vidím v originál ocelové a je to auto za kterým otočím hlavu.. ..ale jako ve všem...sto lidí sto chutí..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 ...toz zkusim pridat jednu momentku z parkoviste pred zavodem... ... treba se bude libit ... jak se to tam seslo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Co dela cesky auto v Rusku? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Já tomu nerozumím. To se jako koupí nějaká fólie, do toho se zabalí celý auto a má jako jinou barvu, jo? To musí bejt teda syfl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Já tomu nerozumím. To se jako koupí nějaká fólie, do toho se zabalí celý auto a má jako jinou barvu, jo? To musí bejt teda syfl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ht5TBzyDARM jak na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 No když to mají i romes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Už se nemůžu dočkat! .. Bohužel pouze předokolka, ale s ručkou je taky sranda :-P Jojo, po pokusech s ručkou a předokolkou jsem auto hodinu vyhrabával ze sněhu. Od té doby jezdím už raději jenom s RWD anebo 4x4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Chlapi, máte někdo zkušenost s polepovacíma fóliema? Chtěl bych si oživit auto jinou barvou a mám pár otázek: - chtěl bych normální barvu (nikoli černou, khaki, nebo bílou), třeba takovou světlouce žlutou (netaxikářskou), matnou, nebo oranžovou matnou - viděli jste někdo něco takovýho naživo? Jak to vypadalo? - životnost udávají 3-5 let, co se stane pak? Odlepuje se to, nebo se to vošoupe, nebo mění barvu, nebo co? - sundám to pak z káry sám, bez poškození původního laku, nebo budu zase někomu něco platit? - co myčka? všude píšou, že je to v pohodě, ale je to doopravdy v pohodě? - suma sumárum:mám do toho jít, nebo je to hovadina? Nyní ve Frankfurtu (IAA) mi matná přišla jako vyloženě hit, byla tam k vidění celá barevná paleta matných laků. Bílé, svítivě zelené, tmavě zelné, žluté, oranž, modré, černé, šedé,... Některým to fakt slušelo (např. Lambo Aventador / Black, Mercedes's / White, ...) a některým to fakt neslušelo (např. Mercedes SLS / Signal Green, na Smartech od brabusu x odstínů všeho ... ale zase na tomhle se to asi snese). Hodně záleží na autě např. viděl jsem AR 147GTA v bílé perleti... naprostá bomba, ale pak ta samá barva na AR GT pocitově na mne moc nefungovala. Pokud bych měl vybrat z IAA nejlepší kousky s ohledem na barvu tak mám dva favority - již zmíněnou matnou černou na Lamborghini Aventador (vedle toho auta vypadal Bugatti Veyron až směšně) a pak černá metalíza u Cadillacu - "obyčejná" černá metalíza, ale s velkým granitem - resp. ty malé metalické kousíčky byli asi tak 10-20x větší než je obvyklé. Ten lak působil dojmem velké hloubky a vypadalo to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ht5TBzyDARM jak na to... Pochopil jsem to dobře, že ten d...l si hraje na boha a pak řekne že má 100.000 Eur ročně????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 To jsem taky nepochopil, jestli myslí, že najede 100-150 tisíc km ročně a nebo vydělá 100-150 tisíc ročně? Je tu nějaký slovák, který by nám to mohl objasnit prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se