bedja Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Pánové, ten osmiválec má 560 kobylek, tak co by jste mohli čekat ..ta co jsem v ní jezdil..měla ještě nějaký vitamín o AC schnitzera....a hodně dělá i ta dvojspojka..nemá to ty ztráty jako třeba přes hydroměnič u AMG..
financ Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 (upraveno) ..ta co jsem v ní jezdil..měla ještě nějaký vitamín o AC schnitzera....a hodně dělá i ta dvojspojka..nemá to ty ztráty jako třeba přes hydroměnič u AMG.. Vylezl Oskar, chce to změnit koně? Nebo něco jen na lítačku? Upraveno 5. března 2012 uživatelem financ
Cyril Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 dobre jsem udelal, ze jsem dnes nesel do prace, zitra nepudu taky, bo se nam jari po vice nez trech mesicich spanku chytnul na brnk Máš to moc čistý! Příště cinkni. Protáhnu tě po okolí.....
Locque Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Máš to moc čistý! Příště cinkni. Protáhnu tě po okolí..... Nejlepší auto na světě... Strašně ho žeru. Jednou si ho musim koupit...
Martyp Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Máš to moc čistý! Příště cinkni. Protáhnu tě po okolí..... Takhle to ma spravnej Defík vypadat..Presne takhle by se mi to na brodeni bahnem moc libilo!
zrno Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 AD MINI: tak teď nevím , jeden říká, že je ta 1,6ka bezproblémů ..druhej zase že ne .. tak nevím. Objevil jsem jeden kousek tady v praze relativně Zalevno tak jsem zvažoval vyměnit svoji e46ku za mini :-)
m.n. Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 zrno: já tě nechtěl nijak vystrašit, jen bych spíš doporučil zvýšenou opatrnost na jakékoli projevy toho motoru při výběru konkrétního kusu. Já zas nejsem žádný expert na techniku, spíš si o tom rád čtu a sbírám info, takže vím, že tam problémy prostě jsou. Ale mám v okolí 2x Miniho s tou 1.6 a jeden je úplně v pohodě, druhý se vysypal od motoru přes převodovku kompletně celý, takže to prostě záleží kus od kusu a jaké budeš mít štěstí. Nicméně držím palce, motokára je to skvělá i s tím slabým motorem...
zrno Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Teď jsem to řešil i se svým servisákem a ten z mini moc nadšenej není... zrovna jednoho dával dokupy. Rozletěla se spojka a zrušila převodovku... Asi si to nechám ještě nějakej čas projít hlavou. Předsi jen to nijak nespěchá. zaujal mě právě tenhle , ale ta cena je až moc podezdřelá ... http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto-O/Mini/Cooper/Cooper-1.6i-85kW-CZ-Hatchback-133093724153732705.html Upraveno 6. března 2012 uživatelem zrno
kubson Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Teď jsem to řešil i se svým servisákem a ten z mini moc nadšenej není... zrovna jednoho dával dokupy. Rozletěla se spojka a zrušila převodovku... Asi si to nechám ještě nějakej čas projít hlavou. Předsi jen to nijak nespěchá. zaujal mě právě tenhle , ale ta cena je až moc podezdřelá ... http://www.cars.cz/i...4153732705.html to je nějaký tuzing, když to má haubnu z Ska, na to bych byl opatrný?
bedja Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Teď jsem to řešil i se svým servisákem a ten z mini moc nadšenej není... zrovna jednoho dával dokupy. Rozletěla se spojka a zrušila převodovku... Asi si to nechám ještě nějakej čas projít hlavou. Předsi jen to nijak nespěchá. zaujal mě právě tenhle , ale ta cena je až moc podezdřelá ... http://www.cars.cz/i...4153732705.html ..hmm pěkná cena..ještě nedávno to stálo ranec..!!
zrno Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) No ceny se pohybujou za tu 2002ku tak těch 120-130 tak nevim... čtu ruzne recenze atd.. a čímdál víc mě to od minika odrazuje :-( Ještě mám v hledáčku VW polo 1,9 tdi, s nesmrtelnym motorem a s dostupnýma dílama:-) Upraveno 6. března 2012 uživatelem zrno
jirka404 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 No ceny se pohybujou za tu 2002ku tak těch 120-130 tak nevim... čtu ruzne recenze atd.. a čímdál víc mě to od minika odrazuje :-( Ještě mám v hledáčku VW polo 1,9 tdi, s nesmrtelnym motorem a s dostupnýma dílama:-) Kostkovaná střecha, tuningová kapota, sport pack, vytahaný lanka ve stahovačce - to bude nějaká pěkně vyhoněná mrcha . Do toho bych teda určitě nešel !
zrno Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Taky si myslím .. i když stahovačky , převodovky , spojky jsou slabina MINI ... :-(
kubson Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 No ceny se pohybujou za tu 2002ku tak těch 120-130 tak nevim... čtu ruzne recenze atd.. a čímdál víc mě to od minika odrazuje :-( Ještě mám v hledáčku VW polo 1,9 tdi, s nesmrtelnym motorem a s dostupnýma dílama:-) Polo je nuda, věc? Mini má osobnost, i když se rozsype 2x za týden, všechno mu odpustíš chce to vybrat dobrý kus
jirka404 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Taky si myslím .. i když stahovačky , převodovky , spojky jsou slabina MINI ... :-( No jo jenomže jedna stahovačka stojí 3200 kč a jen na výměnu - opravit nelze. O převodovce ani nemluvím .
zrno Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Jo polo je nuda , ale je spolehlivější nez mini a o spotřebě , ceně náhradních dílů ani nemluvím. Ano je to designovka , ale já potřebuju auto na ježdění a ne na stání v servise ... Ale, zatím to vypadá , že měnit se nebude to byl můj stařeckej vrtoch, jako u hodinek :-D
bedja Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) ..dneska jsem po letech sedl do produkčního BMW a i přes to, že jsem 3ku jakoby zatracoval, že je malá a tvrdá..jsem příjemně překvapený..ještě mě v ní čeká celé odpoledne po moravě a snad se i těším.. ..ještě podotknu, že je již na letních ROF pneu..17" a motor 2,0d 120kW.. Upraveno 7. března 2012 uživatelem bedja
padza1 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Tak přidám fotku i mého BMW (bakelitové motorové vozidlo), vlastním ho téměř 5 let a zatím bez vážnější poruchy. Za tu dobu najeto cca 25tis. kilometrů a projetá téměř celá ČR.
Duke650 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Tak přidám fotku i mého BMW (bakelitové motorové vozidlo), vlastním ho téměř 5 let a zatím bez vážnější poruchy. Za tu dobu najeto cca 25tis. kilometrů a projetá téměř celá ČR. a to je dokonce obojživelné, gratulace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se