Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Já se v tom bohužel skoro nevyznám, v těch kamionech :-(. Jen mě nenapadá normální auto s V10, které jezdí opravdu špatně. Jel jsem jen v M5 s V10 a ta vůbec nejela špatně.

..toto uznávám..to BMW V10 jede lépe..nemluvě o nové V8..!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, zjistil jsem, že potřebuju nový stěrače, jelikož řada origo, neorigo i kusově kupovaný mě přijdou min. na litr, máte vyzkoušenou značku? na autě mam ještě z výroby original Renault

..origo Renault budou zřejmě Valeo..ty jsou dobré..jinak koncern dává Bosche..myslím..a chcou za ně myslím přes 1500,- Kč.. :(

Odkaz ke komentáři

jacob-ja ti verim, kdyz X5 jen nenapadne simram plyn(jizda o nicem),tak jedu za 8l a je to trilitr nafta a kolos tezkej jak prase

...a s aerodynamikou krabice od topanok.

hociktora honda jazdi pod sedem /edit: ked sa chce/, trojliter benzin vid obr.

post-4112-057236400 1333292263.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

M4R.

Jinak tohle je uplne normalni spotreba s timhle motorem. Je to proste klasika, s kterou se da setrit pouze prestavbou na sporak.

..jo ta spotřeba je jasná..já jenom nevěděl co za 2.0i atmosféra má 103kW..bude to nejspíš nějaký Reanult..

Odkaz ke komentáři

Znacka RSW, koupit se to da na netu stejne tak jako 95% vsech ostatnich. Puvodne jsem chtel v brne osobne osahat a koupit v kamenem obchode ale to je bohuzel scifi. Znacka je to prej nic moc ale znam nekolik lidi co je na aute ma a nikdo nerek krivyho slova. Kazdopadne jsou pro me hezke na pohled dobre udelane nehazi a nejsou nevyvazene zvoni uplne stejne jako original litaky (takze material nebude uplne jine blato, tak jak se pise v nekterych diskuzich)

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jedno velké díky MarceloviG, který mi domluvil rezervaci! Dnes jsem si v Polsku vyzvedl svoje nové gumy na Defíka. V Česku budou k mání až za dva měsíce, tak jsme si s Kubsonem udělali výlet do Wadowic. Po cestě jsem dal v Ově oběd s Bakerem, který mi vrátil moje PAM 250ky a ještě mi dal jako prezent za půjčení hodinek láhev bíleho. A zaplatil mi na oběd u Pidharta (KFC) :D Prostě parádní den.... :)

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Po letech strádání mám zase jednou pocit, že můj vozový park je v nejlepším pořádku:

(ty jeřáby nejsou moje)

To v levo je kraťas a nebo Unlimited?
Odkaz ke komentáři

Unlimited s Yetim.

Nemůžu, jako některý drsňáci, říct "čtyřlitr benzín, jak to má být" ;)

Ale s tou 3.6 můžu (s trochou nadsázky) říct 300 kobyl. Celkem to jede - od předevčíra to považuju za zajetý, teď si zvykám na převodovku, tak za týden vyměním olej a filtr a pak dostane zakouřit :evil:

Upraveno uživatelem Teatime
Odkaz ke komentáři

Unlimited s Yetim.

Nemůžu, jako některý drsňáci, říct "čtyřlitr benzín, jak to má být" ;)

Ale s tou 3.6 můžu (s trochou nadsázky) říct 300 kobyl. Celkem to jede - od předevčíra to považuju za zajetý, teď si zvykám na převodovku, tak za týden vyměním olej a filtr a pak dostane zakouřit :evil:

Gratuluju! Já jsem ještě neměl možnost se s 3.6 svézt, už delší dobu se chystám domluvit si předváděčku s Grand Cherokee, mám nutkání zbavit se WJ a jít do novýho. Uvidím jestli 3.6 v kombinaci s 5-ti kvaltem nebude trochu línej, přece jen je to těžký auto jak prase, ale modelový rok 2013 už by měl dostat ZF 8 rychlostní převodovku, tak by to podle mě mohlo pomoct jak na výkon tak na spotřebu. Do Hemi se mi moc nechce kvůli spotřebě, V8 spotřebu si užívám teď a už i v US to přestává být s aktuálníma cenama sranda pokud člověk hodně jezdí. Na 3.6 slyším docela chválu ohledně spotřeby a ten 8-mi kvalt by mohl ještě pomoci. Dej kdyžtak vědět za kolik s tím jezdíš please.

Jinak já jsem před 2 týdny trochu proháněl na horách tohodle krasavce, se starým 4 litrem. Je to cool auto, ale jet s tím 350 km tam a 350 zpátky na otočku na víkend na hory jako kamarád bych nechtěl :-)

post-17375-044254100 1333675529.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...