sibirnaya Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 gratuluju. dvoulitr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 gratuluju. dvoulitr?Vďaka!Ošideny dvojliter 318 kombik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 (upraveno) nic Upraveno 18. srpna 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 nictaky nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 nictaky nicále nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 ále nic... furt nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 furt nic U mě taky nic, není to rozbitý??????????,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Včera super akce-hradecká V8,viděl jsem něco takovýho poprvý.Musím říct,že když jsem slyšel ty osmiválce,tak jsem šílel.Asi si budu muset pořídit nějakýho Mustanga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Včera super akce-hradecká V8,viděl jsem něco takovýho poprvý.Musím říct,že když jsem slyšel ty osmiválce,tak jsem šílel.Asi si budu muset pořídit nějakýho Mustanga Jo tak proto jsem v patek potkal na D11 obrovskyho Buicka, kterej mi bublal v zacpe do vokynka. Este jsem si rikal, esli v tom nesedi gas . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 gas bublal na svatbe jednoho chronomagora, budou zuzove fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 výstava amerik... hned bych si nějakou odvezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Včera super akce-hradecká V8,viděl jsem něco takovýho poprvý.Musím říct,že když jsem slyšel ty osmiválce,tak jsem šílel.Asi si budu muset pořídit nějakýho Mustanga díky kluci za skvělé fotky ještě lepších aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Nechci kvůli tady tomu zakládat nové vlákno, tak to vrznu semka" Kupuji autosedačku a je tam nějákej ISOFIX ukotvení" Nevíte, jestli ve Škodě OCtávii Combi r.v.2002 to je? Děkuji moc za odpověď"http://www.korunka.cz/autosedacky-9-36kg/cybex-isis-fix?v=515097002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Jestli to tam je, tak je to na takovým kusu textilu na sedačce napsáno. Zkusím vyfotit jak to mám v autě já... edit: fotka Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Red Dwarf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skargard Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 ve 2002 stoprocentně není...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 O víkendu proběhl český sraz Land Rover Series klubu v Třebíči. Nejsou to tak obrovská a metalízami blyštící se auta jako ta americká v předešlých příspěvcích, ale kdo jim podlehne, vydrží mu to zpravidla na celý život. Já byl vyvenčit "Bělouše" LR S3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 ve 2002 stoprocentně není...... Ahá, díky moc" Dáme tedy levnější variantu bez Isofixu, nedá se nic dělat http://www.korunka.cz/autosedacky-9-36kg/cybex-isis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skargard Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Ahá, díky moc" Dáme tedy levnější variantu bez Isofixu, nedá se nic dělat http://www.korunka.c...36kg/cybex-isis Já tedy kupuji pouze Römer a naprostá spokojenost,ale ta sedačka co jsi vybral také nevypadá zle....nechť slouží a hlavně ať jí není třeba v jejím účelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Už 2 roky, Mini JCW + nějáké ladění motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 2 African: Také jsem vybíral mezi Cybex a Römer, nakonec se malé nelíbil ten fixační pultík u Cybex a tak jsme pořídili Römer s klasickými pásy. Ale jinak je na Cybex obecně hodně chvála, jen je pro ukotvení potřeba delší pás a některá auta s tím mají problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se