gas Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 jinak, VIANO má nemlich stejnej podvozek jako VITO Nechci ti brat iluze, ale nema. Tlumice, pruziny, stabilizatory jsou odlisne a u Viana zamerene vice na konfort. Stejne jako odhlucneni kabiny, motoru a podbehu.
Hasňa Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 To Cecko je super. Az budu velkej kluk a dojezdim Becko, tak bych si ho taky pral.
montemar Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Nechci ti brat iluze, ale nema. Tlumice, pruziny, stabilizatory jsou odlisne a u Viana zamerene vice na konfort. Stejne jako odhlucneni kabiny, motoru a podbehu.taky ti nechci brát iluze, ale tohle je jen kosmetika.. platforma je stejná.. tím nemyslím, že podvozek vita/viana je špatnej... naopak. těch příkladů je víc : caddy/touran, octavia/yetti, expert/5008.....
Marfael Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Pánové,nemáte prosím někdo tip na žárovky,které skutečně zvýší svítivost???A nemyslím koupit xenony,ale prostě jen žárovky,které tu svítivost opravdu zvýší,protože to mám jak bludičky.
gas Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 taky ti nechci brát iluze, ale tohle je jen kosmetika.. platforma je stejná.. tím nemyslím, že podvozek vita/viana je špatnej... naopak. těch příkladů je víc : caddy/touran, octavia/yetti, expert/5008..... kosmetika ? cim myslis, ze se ladi podvozek u aut pro ruzne trhy ? nebo zavodnich aut ? tlumice, pruziny, stabilizatory, atd, platforma o charakteru podvozku, tlumeni a jiznich vlastnostech nerekne vubec nic, ja se v transporteru v kombinaci s multivanem sakra najezdil a ty auta jsou pri stejne platforme charakterove naprosto odlisne, stejne jako vito-viano ...
B.F.G. Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Zarovky nightbreaker od osramu. ale moc nevydrzi a jsou dost drahe. stejne jako phillips necovision. a ten je jeste drazsi. pokud chces zvisit svitivost a sjednotit pokryti tak hid xenony. opravdu to funguje. ale neni to koser a ma to hodne ale. minimalne musi byt paraboly v poradku svetla musi byt opravdu dobre nastavena a plexi cire a neposkozene. a neni to homologovane...
bedja Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 ..jediný VW který nám šlape bez obtíží je tento.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 taky ti nechci brát iluze, ale tohle je jen kosmetika.. platforma je stejná.. tím nemyslím, že podvozek vita/viana je špatnej... naopak. těch příkladů je víc : caddy/touran, octavia/yetti, expert/5008..... Ten Yeti (aspoň ten název bys mohl psát správně, když už se pasuješ do role experta na auta), používá sice platformu z Octavie A5, ale třeba zadní náprava Yetiho má o 30mm větší rozchod. A protože má karoserie Yetiho o 36cm méně, tak i auto se chová zcela jinak, než Octavia. O zvýšeném podvozku (stejně jako u Scouta) ani nemluvě.Fakt stejný auta
Marfael Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Zarovky nightbreaker od osramu. ale moc nevydrzi a jsou dost drahe. stejne jako phillips necovision. a ten je jeste drazsi. pokud chces zvisit svitivost a sjednotit pokryti tak hid xenony. opravdu to funguje. ale neni to koser a ma to hodne ale. minimalne musi byt paraboly v poradku svetla musi byt opravdu dobre nastavena a plexi cire a neposkozene. a neni to homologovane... No právě,má to hodně ale a já nemám čas ani chuť a ani moc peníze se pouštět do nějakých předělávek,takže možnost jsou jen nějaké žárovky.Díky za tip na žárovky,mrknu na ně.
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 No právě,má to hodně ale a já nemám čas ani chuť a ani moc peníze se pouštět do nějakých předělávek,takže možnost jsou jen nějaké žárovky.Díky za tip na žárovky,mrknu na ně. Nejlepší mi přijde Osram Night Breaker.Akorát ta žárovka vydrží tak rok.Takže pokud s nimi budeš svítit i normálně v létě ve dne, tak ti za chvíli odejdou.
montemar Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Ten Yeti (aspoň ten název bys mohl psát správně, když už se pasuješ do role experta na auta), používá sice platformu z Octavie A5, ale třeba zadní náprava Yetiho má o 30mm větší rozchod. A protože má karoserie Yetiho o 36cm méně, tak i auto se chová zcela jinak, než Octavia. O zvýšeném podvozku (stejně jako u Scouta) ani nemluvě.Fakt stejný auta sorry, píšu jak mi zobák narost, nesjíždím kvůli každýmu slovu celej internet... tak teď už si budu pamatovat: YETI, ne YETTI..
gas Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Nig: Dik za upresneni Miso, Ty nastesti narozdil od nekterych vis o cem pises
Jeremy Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Rozdíl ve výměně celokol:- služební VW: Porsche praha Prosek. 2h čekání a 2200,-- soukromé BMW X5: pneuservis ve vsi. půl hoďky a 300,- (a dostal jsem kafe)
African Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Rozdíl ve výměně celokol:- služební VW: Porsche praha Prosek. 2h čekání a 2200,-- soukromé BMW X5: pneuservis ve vsi. půl hoďky a 300,- (a dostal jsem kafe) Co je to výměna celokola? Demontáž a montáž pneumatiky z vozidla a z ráfku, vyvážení? V tom Porsche jsou to ale dost dobrý šílenci U nás pětikilčo a také dostaneš kafíčko Já mám ovšem komplet kola zimáky a leťňáky, takže si to dělám sám" Upraveno 12. října 2012 uživatelem African
Jeremy Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Celokolo - cele kolo, tj jen prevazit a nasroubovat (prevazit jsem nechal jen predni, zadni byly minule). V Porsche to podle me jeste machali v sampanskym, jinak to neni mozny..
African Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Celokolo - cele kolo, tj jen prevazit a nasroubovat (prevazit jsem nechal jen predni, zadni byly minule). V Porsche to podle me jeste machali v sampanskym, jinak to neni mozny.. Jsi blázen, že jsi jim to dal Je mi jasné, že musej zaplatit celej ten načinčanej sekretariát, ale u mě by tedy tvrdě narazily, já bych jim to prostě nedal
Návštěvník ?po Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Tak to se v Porsche posraliproč? firemní celoroční objednávka na gumy a další p..oviny = někdo ve firmě se nažere a stejně to zaplatí někdo jinej x respektive zákazníci oné firmy = to je prostě Czech Made - ha ha
jencekgs Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Já mám fábii 1,9SDI v kombíku a BMW R1100GS. To je můj vozový park.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se