panedge Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 http://auto.bazos.cz...ENON-180-kw.php Trošku přestřelená cena,ne? Co myslíte? Za 450 tisic by se o tom dalo uvažovat...Nechapu,ze si tam nekdo naobjednal mpacket a bixenony a nechtelo se mu platit za idrive(kaplicka s obrazovkou).A radit by se mi taky nechtelo,kor,kdyz vim,jak si s timhle motorem rozumi automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Tuhle módu, že žencká má mít co největší auto fakt nechápu. Pak se lidi diví, kolik je odřenejch aut na parkovištích u Lídlu a u školek Nepochopil jsem připomínku o "móďě". Jsi dost rychle hotový se soudy...se mi zda. Do mě vrazil zatím vždycky chlap. A chtěl ujet...ženská nikdy. Kolik lidí nabouralo do tebe?Tahle dáma v SUV na videu evidentně nikoho neodřela. Mohla mít auto půjčený, nebo teprve pár dnů. Naopak! Lepší je dle mého dvacetkrát kroutit volantem a trochu zdržovat, než někoho zbytečně pomuchlat. Velký auta nejsou móda, ale trend a někdy nutnost. Pokud budou na silnici jezdit debilové v čemkoliv, budu se vždycky snažit,aby moje žena s dětmi měla co nejbytelnější auto. A pokud možno v automatu. Je to přece to nejdražší, co na světě máme. Tak proč to cpát do mrzáčků pro socky, ze kterých není vidět a při bouračce mají Černého Petra? Tož tak....i když samozřejmě videí s úsměvnými dovednostmi žen je na youtube dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Nechapu,ze si tam nekdo naobjednal mpacket a bixenony a nechtelo se mu platit za idrive(kaplicka s obrazovkou).A radit by se mi taky nechtelo,kor,kdyz vim,jak si s timhle motorem rozumi automat. Navic jsem volal hradecký servis BMW a zjistil že nesedi rok výroby a kilometry.Lidi jsou opravdu hovada! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Poznam chlapa ktoreho ****** v landroveri presla na prechode.. a pretoze sa jej nieco nezdalo, hodila tam R a presla ho este raz. Chalan je zokejska postava motorkar s gumenymi kostami, vyviazol zazracne. cicuska ho z tanku nevidela... ja by som suv na cestu vobec nepustal napr. Touto teoriou budeme o desat rokov chciet jazdit kazdy v lokomotive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) ******* = v.a.g.i.n.a. Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Navic jsem volal hradecký servis BMW a zjistil že nesedi rok výroby a kilometry.Lidi jsou opravdu hovada! ... reknu ti, kde bydli (alespon podle tech fotek), kdyby's mu chtel dat primou zpetnou vazbu pravdepodobne predpoklada, ze se najde i nejaky v*l, ktery si toto zjistovat nebude Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Poznam chlapa ktoreho ****** v landroveri presla na prechode.. a pretoze sa jej nieco nezdalo, hodila tam R a presla ho este raz. Chalan je zokejska postava motorkar s gumenymi kostami, vyviazol zazracne. cicuska ho z tanku nevidela... ja by som suv na cestu vobec nepustal napr. Touto teoriou budeme o desat rokov chciet jazdit kazdy v lokomotive. uplne stejne by ho prejela i ve fabii....pac z ni je na chodce videt vyrazne hur nez z LR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Touto teoriou budeme o desat rokov chciet jazdit kazdy v lokomotive.Já jsem pro! Kdo na to má prostředky a umí s tím zacházet, proč ne? Znám desítky lidí co jezdí s Land Roverem a ještě nikoho nepřejeli. V tom si asi rozumět nebudeme. Je jedno, jestli jede debil v lentilce nebo v tanku. Pořád je to debil, kterej může zabít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Nepochopil jsem připomínku o "móďě". Jsi dost rychle hotový se soudy...se mi zda. Do mě vrazil zatím vždycky chlap. A chtěl ujet...ženská nikdy. Kolik lidí nabouralo do tebe?Tahle dáma v SUV na videu evidentně nikoho neodřela. Mohla mít auto půjčený, nebo teprve pár dnů. Naopak! Lepší je dle mého dvacetkrát kroutit volantem a trochu zdržovat, než někoho zbytečně pomuchlat. Velký auta nejsou móda, ale trend a někdy nutnost. Pokud budou na silnici jezdit debilové v čemkoliv, budu se vždycky snažit,aby moje žena s dětmi měla co nejbytelnější auto. A pokud možno v automatu. Je to přece to nejdražší, co na světě máme. Tak proč to cpát do mrzáčků pro socky, ze kterých není vidět a při bouračce mají Černého Petra? Tož tak....i když samozřejmě videí s úsměvnými dovednostmi žen je na youtube dost. Ty si vůůůůůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Nepochopil jsem připomínku o "móďě". Jsi dost rychle hotový se soudy...se mi zda. Do mě vrazil zatím vždycky chlap. A chtěl ujet...ženská nikdy. Kolik lidí nabouralo do tebe?Tahle dáma v SUV na videu evidentně nikoho neodřela. Mohla mít auto půjčený, nebo teprve pár dnů. Naopak! Lepší je dle mého dvacetkrát kroutit volantem a trochu zdržovat, než někoho zbytečně pomuchlat. Velký auta nejsou móda, ale trend a někdy nutnost. Pokud budou na silnici jezdit debilové v čemkoliv, budu se vždycky snažit,aby moje žena s dětmi měla co nejbytelnější auto. A pokud možno v automatu. Je to přece to nejdražší, co na světě máme. Tak proč to cpát do mrzáčků pro socky, ze kterých není vidět a při bouračce mají Černého Petra? Tož tak....i když samozřejmě videí s úsměvnými dovednostmi žen je na youtube dost. Ty si vůůůůůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 SUV a podobné auta je samozřejmě "dovezená" móda a jak jsem koukal v USA to už je v určitých místech 1:1 s ostatními auty. Většina žen netouží po velkém autu, spíše jejich partneři jim to vnutí, což často ženám přináší spíš problémy. Na druhou stranu je velké auto rozhodně bezpečnější než ty jezdící "kolečkové židle" na silnicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Velké auto je bezpečné a kdo ho chce, ať v něm jezdí. Navíc se do něj líp nasedá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) SUV a podobné auta je samozřejmě "dovezená" móda a jak jsem koukal v USA to už je v určitých místech 1:1 s ostatními auty. Většina žen netouží po velkém autu, spíše jejich partneři jim to vnutí, což často ženám přináší spíš problémy. Na druhou stranu je velké auto rozhodně bezpečnější než ty jezdící "kolečkové židle" na silnicích.K hodnotnému double příspěvku nad tím Tvým se Josefe nebudu vyjadřovat.S tebou však souhlasím. První holčičí auto byl manželčin Ford "K" Když ale chtěla někoho předjet, musela vypnout klimu. ..Potom přišel Mercedes "A". Občas jezdila s mým Dodge Nitro, které by jinak stálo a zalíbil se jí automat. Hlavně pocit bezpečí, vyšší výhled a výkon motoru. Tak jsme jí pořídili Freelander 2 SE. Po pár dnech, co s ním jezdila, už by neměnila. Má jej moc ráda. Dostatek výkonu, 4x4 bez nutnosti přiřazovat, komfort a relativní bezpečnost. Má jej tři roky. Nerad bych to zakřikl, ale za více jak 20 let, co má řidičák, ještě nebourala. Občas jezdí i s mým LR Discovery 4 i Defendrem. Prostě někdo umí, někdo ne. O autech to nebude.... Spíš o komplexech. Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Nepochopil jsem připomínku o "móďě". Jsi dost rychle hotový se soudy...se mi zda. Do mě vrazil zatím vždycky chlap. A chtěl ujet...ženská nikdy. Kolik lidí nabouralo do tebe?Tahle dáma v SUV na videu evidentně nikoho neodřela. Mohla mít auto půjčený, nebo teprve pár dnů. Naopak! Lepší je dle mého dvacetkrát kroutit volantem a trochu zdržovat, než někoho zbytečně pomuchlat. Velký auta nejsou móda, ale trend a někdy nutnost. Pokud budou na silnici jezdit debilové v čemkoliv, budu se vždycky snažit,aby moje žena s dětmi měla co nejbytelnější auto. A pokud možno v automatu. Je to přece to nejdražší, co na světě máme. Tak proč to cpát do mrzáčků pro socky, ze kterých není vidět a při bouračce mají Černého Petra? Tož tak....i když samozřejmě videí s úsměvnými dovednostmi žen je na youtube dost. Do mě zatím (bohudík) nenaboural nikdo. Ale jednou když jsem na parkovišti u Lidlu parkoval, tak vedle stálo Pajero. Když jsem se vracel k autu s nákupe, tak paní v Pajeru projela kolem mne a když jsem došel k autu, strčil nákup do kufru, tak jsem si všiml, že zadní levé dveře mají dost solidní šrám, široký, ale né hluboký, na takové otření nárazníkem bych to viděl. Asi si toho u tak velkého a hlučného auta ani nevšimlaBytelnost je fajn, ale musí být přímo úměrná zkoušenostem řidiče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Do mě zatím (bohudík) nenaboural nikdo. Ale jednou když jsem na parkovišti u Lidlu parkoval, tak vedle stálo Pajero. Když jsem se vracel k autu s nákupe, tak paní v Pajeru projela kolem mne a když jsem došel k autu, strčil nákup do kufru, tak jsem si všiml, že zadní levé dveře mají dost solidní šrám, široký, ale né hluboký, na takové otření nárazníkem bych to viděl. Asi si toho u tak velkého a hlučného auta ani nevšimlaBytelnost je fajn, ale musí být přímo úměrná zkoušenostem řidiče. Kamarádka, celý život jezdila v malých autech, pak si nabrnkla movitého přítele a ten ji posadil do BMW X5. Dříve jezdila obezřetně, opatrně a rozvážně, dnes je postrach. S velikostí auta jí narostlo sebevědomí, ale ne řidičské dovednosti. Sestřenka jezdí taky ve velkém autě, ale s přehledem a respektem... Jsou stejně staré, stejné vzdělání...Je to v lidech a jak zaznělo, pokud je někdo debil, tak je jedno, co řídí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 reknu ti, kde bydli (alespon podle tech fotek), kdyby's mu chtel dat primou zpetnou vazbu pravdepodobne predpoklada, ze se najde i nejaky v*l, ktery si toto zjistovat nebude Beroun,Praha západ.Vid? S frajerem jsem telefonicky v kontaktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Beroun,Praha západ.Vid? S frajerem jsem telefonicky v kontaktu...Proc? Ty to fakt chces koupit? Kdyz zjistim ze v inzeratu jsou lzi, tak si behem pul vteriny vyberu nejaky jiny auto, z tech asi 3.000.000 ojetejch, co jsou prave ted na prodej, a neztracim drahocenny cas 'telefonicky v kontaktu'.... nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Samozřejmě že můj zájem je pryč ale auto s timto motorem chci,takže budu hledat dál.Jsem docela naštvaný mírně řečeno... Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Dříve jezdila obezřetně, opatrně a rozvážně, dnes je postrach. S velikostí auta jí narostlo sebevědomí, ale ne řidičské dovednosti. Tak to bude asi něco takového? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Samozřejmě že můj zájem je pryč ale auto s timto motorem chci,takže budu hledat dál.Jsem docela naštvaný mírně řečeno... Jestli kupuješ první auto, tak to chápu, ale 90% aut v inzerátech nebo bazarech je v něčem podvod nebo lež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se