sodowka Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 To není dečka ale pochůzný plech. Slouží ke zpevnění hliníkové kapoty, která by pod tíhou rezervy mohla v terénu popraskat, jako plocha na odkládání věcí při kempingu a hlavně pro bezpečný pohyb při balení střešního stanu. . V případě deště či námrazy by to jinak bylo na rozbití úst..... Nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 (upraveno) Do Dubaie, proc ne. V Evrope by clovek vypadal jako iddiot. Upraveno 21. března 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Včera/dnes jsem se svezl s Lexusem GS450h. Totální zklamání, spíš dokonce nas*ání . Více můj neumětelský článek.Já chtěl koupit manželce RX. Když jsem v tom jel , tak to bylo fajn. V crossoveru mi hybrid vyhovuje, ale v sedanu bych to asi nechtěl. Navíc mi GS přijde strašně malý uvnitř. Zatím to vypadá na éčko v kombálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Tak sem si rikal - parada, mam ceeda, 5 let zaruka "na vse", nemusim se starat. Samozrejme ze pocitam s rim, že na provozni kapaliny, baterii, zarovky a pneumatiky se zaruka nevztahuje... Dneska sem si vsim, ze zaruka na "audio" je jen 3 roky / 100k km (mimochodem zajimave omezeni zivotnosti radia vztazene k ujetym km). Zjistil sem to tak, ze po 4 letech v 90k km prestal fungovat cudlik na hlasitost na radiu (a to 70% casu ovladam vse z volantu). V servise takove veci neopravuji a vymena radia 8k - omg! Prekvapili me, tak sem si teprv zpetne dohledal v zarucnich podminkach, ze "zaruka je mimo xyz a audio, za ktere ruci vyrobce - kontaktujte autorizovany servis Kia" - wtf? Tohle je pekne nasiraci vec, ze jim to za tech par korun stoji. Jeste pred tydnem sem zvazoval noveho ceeda, prave byl vyrazen z vyberoveho rizeni. Pocitam, ze az skonci tech 7 let na motor, tak to prestane i jezdit Tak jestli jo to první závada po 90t. a 4letech tak to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Tenhle typ se mi taky líbí, ale stačila by levnější verze 350.Tohle AMG G55 má cenu toho baráku co u něj stojí občas se dají sehnat za dobrý ceny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 toto je jeden z mojich snov...jeden co ho u nas poznam ho ma a teraz menil brzdy..5500e brzdy..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Do Dubaie, proc ne. V Evrope by clovek vypadal jako iddiot.Proč ne v Evropě? Já na něčem podobným dělal řidičák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 občas se dají sehnat za dobrý ceny :-) Tak to je masakr, rozumněl bych tomu že zaplatí ty peníze za likvidaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 (upraveno) "Mám nápad... a holky budou čumět" http://youtu.be/fexH7k0f07M Upraveno 21. března 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Dostal jsem za ůkol na léto obout Medvěda a jelikož to je pro mě Španělská vesnice, tak jsem nahlédnul do testu Adac a vyplivlo to na mě druhé místo v tomto rozměru Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 /225/45R17 91 Y Pneumatik je všude jako smetí, myslíte zdejší střelci, že je to ok, nebo za ty peníze můžu mít lepší? Dostal jsem na to 10tisíc" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Já jsem na léto kupoval Continental SportContact 5 245/45 R17 95 W 270km/h FR MO (tedy s certifikací na Mercedes) a prolezl jsem spoustu recenzí a Continental obecně vycházel velmi dobře co se týká spotřeby (valivý odpor) a hluku. Nechal jsem je nafouknout dusíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Mam na Medaku stejne gumy jako Josef01 jen s nizsim rychlostnim indexem. Dusik jsou, IMHO, vyhozene penize. Conti ale mam i zimni i Letni a asi u nich nejakou dobu zustanu. GY, co jsi vybral, se mi na Mondeu relativne rychle sjely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Jo i ty zimní Conti mi vyhovují. Letní jsem měl předtím Pirelli, ale přišly mi hrozně tvrdý a byly na silnici hodně slyšet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Oni ty Continentály testy vítězí, takže budou hodně dobrý, akorát, že to je pomalu dvojnásobná cena, GY - 2300,-, Continetal 4000,. , takže bych musel zaplatit šestku ze svého Ona ta Good Year je právě hned za Continentálou z dvaceti nejlépe testovaných, takže za ten peníz zatím zůstávám u ní, ovšem vřelé díky za Vaše postřehy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Tak to se koukáš na špatné ceny, dá se koupit podstatně levněji a tohle ještě není nejlepší cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Testy ADAC apod. nečtěte, je to korupce a věřej tomu jen lamy! GoodYear F1 Assymetric dobrý, ale celkem rychle mizí, mám je v 245/40 předky a 265/35/18 zadky, taky Mercedes, počítám, že najedou tak 30tkm. Už jsem toho zkusil hodně, ale nejlepší pro mě byly Conti SportContact2, ty vydržely snad 60tkm. Největší masakr byl pro mě Matador Hectorra 265/35 made in SK, vydrželi 11tkm!!! (ne negumuju, běžný provoz), na druhou stranu Matador Hectorra 245/40 made in France vydržely 45tkm...a teď babo raď....jinak nevěřim, že v běžném provozu jsme schopni poznat rozdíly jízdních vlastností prémiových pneu, takže se reálně bavím jen o nájezdu km. Upraveno 22. března 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Ty Continental byly hodnocený dobře v různých testech (i uživatelů) a jízdní vlastnosti gum lze přece poznat, jednak v zatáčkách, jednak při brždění nebo jízdě na vodě (sněhu) atd. Nájezd záleží hodně na řidiči, někomu vydrží 60 a stejné nekomu 30, bývá v tom hodně velký rozdíl, kdy, kudy a jak řidič jezdí. Upraveno 22. března 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Kamarád, co má pneuservis mi zjišťuje ceny, Continetal a Good Yearu, tak se uvidí" My máme nájezd 30.000km +- 2-3 roky, jelikož ty auta hodně střídáme, a co jsem slyšel, že stárne materiál a po 3 letech by se měli pneumatiky měnit, i když je dezén ok" Takže o nájezd tu ani moc nejde, ale o vlastnosti na mokru, hlučnost a ták" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Určitě je to individuálka, ale jezdím roky stejnej styl a defakto stený trasy na stejných rozměrech jak píšu, takže jestli mohu hodnotit nájezd, pak dopručuji Conti SC2 (ale jestli jsou dvojky ještě v prodeji nevím, SC3-5 budou předpokládám stejný). Fuldy všechny moc hlučné a velkej valivej odpor, ale tím jsou známé... Pirelli P Zero super, ale také skoro mizí před očima. Momentálně mám ty letní GY F1 Assyetric, ale ty jsou tak v polovině, tak nemohu hodnotit. Ale jak píše Josef, hodnotím za sebe. Nebagatelizuju. Doporučuji koupit také vyšší nosnost, vydrží víc. Jinak měnit gumy po třech letech jen kvůli stáří, když vzorek je OK mi přijde dost přeháňka. Ale to se mi nestane protože najedu tak 50tkm ročně... Upraveno 22. března 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Ja nekde slysel, ze ten zdravy limit je 5 let, takze bych se tim neznervoznoval. Sjedou se urcite driv, nez zestarnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se