Josef01 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Já pctivě přezouvám a pneu vydrží 3 sezony s celkovým nájezdem 90 tis. km.
Návštěvník Radius Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Mě láká tenhle KLEBER , ale odrazuje mě ten valivý odpor "F", co myslíte?Když koupim nějakou prémiovou klasiku, tak to je +2000,- na gumě / +8000,- na sadě Upraveno 27. března 2013 uživatelem Radius
montemar Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 tak ja myslim, ze na zimnich se v lete jezdit da. pokud teda nevadi hlucnost. akorat, kdyz neni na aute uplne dokonala geometrie (treba nasledkem vlitnuti do diry na silnici), zacnou se delat na lamelech pneu plosky, s ruznym sklonem. a ty teprve za jizdy kvalitne "huci" .. jak je to pak s bezpecnosti, netusim...
Pavel FK Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 si koledujes o flejm, za chvili na tebe nabehnou mistni experti, ze ses hovado, ze prece nemuzes na zimakach jezdit v lete, ze to ma jinou smes, ze nejsou delany na +30 apod ja teda poctive prezouvam, ale pokud me pamet nesali, tak mam zimaky druhou sezonu, tudiz je v klidu dojezdim na slicky a pak prezuju na leto, tak, jak vzdycky na konci zivotnosti.. Tak to mám stejně. Při nájezdu 55000 za rok Potřebuješ nakupovat gumy 1 za 2 roky letní i zimní Manželka co najede 5000km asi klidně může jezdit na zimácích celý rok. Zrovna jí mám koupit nové letňáky a přemýšlím jestli to má smysl.
Pavel FK Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 tak ja myslim, ze na zimnich se v lete jezdit da. pokud teda nevadi hlucnost. akorat, kdyz neni na aute uplne dokonala geometrie (treba nasledkem vlitnuti do diry na silnici), zacnou se delat na lamelech pneu plosky, s ruznym sklonem. a ty teprve za jizdy kvalitne "huci" .. jak je to pak s bezpecnosti, netusim...Bezpečnosti bych se nebál. Zimáky držej v pohodě i v horku. Jen jsou hlučnější a dělají za sebou čáry Měkčí směs voe
mechano Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 jak je to pak s bezpecnosti, netusim... S bezpečností je to, s prominutím tak, že se nachází uvnitř lebky, v mozku.
montemar Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 ne uplne zanedbatelne je i esteticke hledisko.. ve 30 stupnich prijet k rybniku v zanovnim SL s napul sjetyma zimakama asi moc devcat neoslni
Dantechno Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 uz vidim jak devcata cumej na vzorek
Marfael Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 To rozhodne no,kdyz dojedes ve Felicii s novyma letnima,tak mas uloveno,ale jakmile prijedes v X5 se starsima zimnima,tak jsi v prdeli,to je jasny,dnes jdou zenske hlavne po pneumatikach:-))
montemar Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 (upraveno) misto rybnika dosad sidlo firmy, misto devcat reditele edt.: ja se teda lidem obcas na boty kouknu... dost to napovi Upraveno 27. března 2013 uživatelem montemar
IntoPicture Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Nevíte, jestli holky u rybníka kontrolují ventilky? Jestli je sbalím jen na dusík, nebo můžu foukat vzduchem?
long Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Já myslím, že je jedno čím foukáš jízdní kolo. :-))Nevíte, jestli holky u rybníka kontrolují ventilky? Jestli je sbalím jen na dusík, nebo můžu foukat vzduchem?
tenge Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Ja dosud měl ty celoroční, vím ze se tu na me sesypete ze se ma měnit , ale ta 4x4 tomu pomůže a je to ok. Takže zatím nájezd 70tis ale ted musím koupit nové.. Sice jeste vzorek 3-4mm ale i tak, jezdí s tím zena, tak to musí byt bezpečný. Ty continentaly zkusím mrknout na netu..
bandicoot Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Kuwa, snezi. A ja vcera byl ne velkym servisu a nechal si jarne vyfiknout auto... Vcetne prezuti...
kloubik Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 (upraveno) tohle se moc nepovedlo...to je tak kdyz Fiat chce vyrabet Jeep auta a zprzni legendarni jmeno Cherokee nalepenim na tuhle novinku Upraveno 27. března 2013 uživatelem kloubik
Josef01 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Kuwa, snezi. A ja vcera byl ne velkym servisu a nechal si jarne vyfiknout auto... Vcetne prezuti... Tomu říkám mít pořádný koule, já jsem prostě přizdistráč a obuju to až bude teplo
panedge Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 No v Trutnove budu prezouvat nejdriv za mesic.
PepaSFI Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 tak ja myslim, ze na zimnich se v lete jezdit da. pokud teda nevadi hlucnost. akorat, kdyz neni na aute uplne dokonala geometrie (treba nasledkem vlitnuti do diry na silnici), zacnou se delat na lamelech pneu plosky, s ruznym sklonem. a ty teprve za jizdy kvalitne "huci" .. jak je to pak s bezpecnosti, netusim...já mám s tou hlučností zkušenost bohužel spíš opačnou. Pohybuju se většinou po velice mizerných silnicích Vysočiny a na tom hrubém povrchu to funguje spíš opačně. Hluk vznikající "zubatostí" vzorku zimní pneumatiky je zanedbatelný, převýší ho hluk hrubosti vozovky. A ten se do auta víc přenáší tužší letní pneumatikou. Měkká zimní tu hrubost líp zvládá. Navíc ten hluk zimního vzorku už vůbec není pravidlem, stačí si najít nějaké testy. Jak je to s bezpečností? No s tím se každej musí srovnat sám. Jestli někdo spolíhá na to že ho gumy vždycky a všude ze všeho dostanou...
wave ceptor Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Já to mám stejně, na zimních hluk minimalní, letní pneu zdaleka hlučnější......
montemar Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 ono by nebylo spatny reseni, kdyby mela guma vrstvu zimni hmoty, ktera by se ojela (treba po 5, 10, 15 tis km) za zimu, pod ni by byla schovana letni smes, zase na urcitej plus minus najezd... a tak dokola... odpadl by opruz s prezouvanim, po 2 letech by se vyhodily a koupily novy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se