m.n. Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 vy pořád mluvíte o 325D a v tom inzerátu je 330D, to jen pro úplnost taky se mi ten výpis moc nezdá, to tam zase za 5 měsíců nahrkal jako 97k km? to snad ne Jen pro úplnost je to 325d, to je jen další z oblíbených triků bazárničků dělat z něčeho něco, co to není. Je to sice třílitr, ale uškrcený a značený jako 25d, stejně tak to bude v techničáku. Prostě to auto smrdí už na dálku...
dieegoo Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Co se týče označení jako 330d nebo 325d. Zdá se, že se na sauto pouze "upsali", všude jinde, kde to auto inzerují (tipcars, jejich web,...) je označení správné. Pánové optám se na tu CEBII - nepřepokládám, že by někdo z Vás vytáhl 500kč jen proto, aby mi vyjel výpis tachometru, takže - je nějaký "trik", jak se k těmto výpisům dostat zdarma? Přijde mi to jako užitečný nástroj, už jsem si tam formou základního výpisu projel docela slušnou řádku vozidel a při představě, že za každý dávám 500.. to už bych měl pomalu nový auto )
Josef01 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) Bohužel trik žádný není, musíš to zaplatit. Tento server má ale slevu, takže to stojí 397,- Kč. Podle mě se to rozhodně vyplatí, než si naběhnout. Samozřejmě je nemá smysl tím projíždět 100 aut, ale jenom vybraná podle určitého klíče, např. nedívat se na tachometr, který je velmi pravděpodobně přetočený (42% ano) a počítat s tím, že dražší auta mají průměrný nájezd 30 tis. km/rok a je pravděpodobně bourané (20% ano), takže nekupovat nic bez servisních záznamů a sledovat, zda prodejce úvádí všechny parametry auta správně. Úplně nejideálnější je, když je znám kontakt na majitele auta. Kupovat v bazaru je ale vždy ruská ruleta. Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem Josef01
dieegoo Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Škoda. Přitom by stačilo, kdyby v našem kocourkově bylo takovéhle "kouzlení" s ojetinami zakázané :-) No a co se týče BMW - asi ho pustím k vodě, hádám sice, že onen výkyv v tachometru bude skutečně chyba (kór, pokud auto mělo pouze jednoho majitele), ale riskovat to nebudu. Vrátím se s výběrem zpět ke Škodovce, kde mám aspoň možnost proklepnout si auto přímo ve škodovácký databázi. A uplně nejpravděpodobněji mě to brzo přestane bavit, slevím z nároků a vezmu funglovku :/
Josef01 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Ale ono to přece zakázané je a vztahuje se na to vícero zákonů, bohužel stát na to kašle, stejně jako ve výběru daní apod. U toho auto to nemusí být chyba, ale třeba výměna motoru či něco jiného, třeba to bylo totálně zrušené na předek, kdoví. Nejideálnější je mít rozumný nájem a je po starostech, bohužel ne všechna auta lze pronajmout. My jsme měli slušně vybavené auto Ford Mondeo za 16 tis. měsíčně, včetně veškeré údržby a pojištění atd. a každé 3 roky výměna za nové. Na první pohled se to zdá hodně, pak si člověk vezmě kalkulačku a započítá veškerá rizika (např. větší závada, bourání, krádež) a za chvíli zjistí, že to je v pohodě.
dieegoo Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 To je pro mě zatím "jiná cenová", bohužel. Chci si po roce v práci koupit své první auto, takže uvažuji v jiných cenových relacích Hrozně se mi zamlouvají šílenosti typu Mazda 3 MPS - však pokud si takové auto nekoupím teď, tak už nikdy A hlavně - prvním autem by si měl člověk udělat radost. Třeba s naftovou oktávkou 1.9 TDI bych se sice taky dopravil, kam by bylo potřeba, ale nějakou radost z jejího vlastnictví bych zrovna neměl.
Josef01 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Mazdu 3 MPS jsem měl i ten předchozí model, je to super auto na každodenní ježdění, pouze to hrozně svádí k rychlé jízdě. Každá rychlost tě tlačí do sedačky a při té váze je tam 200km/h hned. Samosvor na přední nápravě ten výkon přenáší celkem v pohodě a v zatáčkách drží jako přibitý, ale ten motor si dokáže hrábnout s pneu 225 na asfaltu i na dvojku.
mondeo2 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Konečně pořádná reklama, možná kdyby se to stalo mě tak si ho snad i koupím........................... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4C5SgA9d9gQ&list=PLlH1HNPlQbpO9BA8n-tz7W
IntoPicture Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Tohle je od Renaultu taky hodně slušná reklama . http://youtu.be/L5onTdstpeY
klobadysek Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) Uplne jina kavaRodinny dostavnik s novymi letnimi 16'' alu. Mam ho druhym rokem a jsem spokojeny, i pres slusne dimenzovany motor to neni vozidlo pro ridicke zazitky, ale nabizi komfort, bezpecnost a klid pred zlodeji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem klobadysek
Hasňa Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Ten klid pred zlodeji je v Cesku docela zasadni velicina. Kupovat auto tam, tak mam Cee'd, nebo Civica a o nemce ani nezavadim. A to jenom z tohohle duvodu
KFL Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Tak jsem konečně sepsal canc víkedu s Mini JCW cabrio.http://plk.kfl.cz/post/rychlotest-mini-jcw-cabrio.aspx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IntoPicture Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Je to pravda, ukradli mi tolik německých služebáků, že na vlastních se tomu (zatím úspěšně) cíleně vyhýbám. Nicméně myslím, že benzín moc nejede a dá se s ním riziko slušně omezit - naopak VW Group v chrochtáku je smrtící kombinace.
IntoPicture Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Tak jsem konečně sepsal canc víkedu s Mini JCW cabrio.http://plk.kfl.cz/post/rychlotest-mini-jcw-cabrio.aspx Dobrý, připomnělo mi to moje zkušenosti s hatchem. A pasáže o podvozku taky kámoše, který to nafasoval na služebáku a po Praze jezdil radši svým (velkým) vlastním a za vlastní .
Josef01 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Koukám Honzo že jsi se pustil do studia cizích jazyků můžeš něco bližšího napsat o tomto autě?
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 BMW 328 r.v. 1937 dvoulitr radovej sestihrnek 80koni 830kg vmax 180kmh
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Tak jsem konečně sepsal canc víkedu s Mini JCW cabrio.http://plk.kfl.cz/post/rychlotest-mini-jcw-cabrio.aspx Pěkně jsem si početl, dík.
KFL Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 BMW 328 r.v. 1937 dvoulitr radovej sestihrnek 80koni 830kg vmax 180kmhKrasavec!!!
Josef01 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Za poslední rok se mi stalo dnes podruhé, že vyjíždím z parkoviště a zastaví mě auto a řidič s podezřelým ksichtem se ptá jak se dostane tam a tam a když mu poradím cpe mi nějakou krabici s věcí zadarmo. Samozřejmě vždy odmítnu a odjedu. Co to je za bejkárnu? Je to nějaká GPS kde následuje krádež auta nebo co?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se