Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Věříš vůlbec něčemu na tomto světě? :)

Josefe, náše firma kupuje Škodovky už 12 let, ročně asi 10 - 15 nových aut a každý rok poptáváme několik prodejců.

Asi jsme špatní obchodníci, ale 30% slevu na Oktávku nám fakt ještě nikdo nedal. Maximum je 14 - 15%.

Na Opel máme 22 - 23%.

A ke tvé otázce - já věřím docela dost věcem.

Ale většina tvých příspěvků o tvých kamarádech/kamarádkách mi přijde jako dost tvrdé sci-fi.

To není nic osobního, tak si to tak neber.

Prostě mě jen fascinuje, co všechno tví kamarádi umí, mají a dokážou domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potenza RA050? Ty mám druhý týden a nejsem zklamaný ani nadšený. Někde v recenzích se psalo, že ta měkká směs relativně rychle stárne a pak začne být protivně hlučná.. uvidíme

Ano, přesně ty.

Na rovném úseku dálnice je vůbec neslyším. Samotného mě to překvapilo.

Tak uvidíme, jak jim to dlouho vydrží :)

Odkaz ke komentáři

Prostě mě jen fascinuje, co všechno tví kamarádi umí, mají a dokážou domluvit.

Ono to je o osobních vztazích, s majitelem firmy a není o to prodeji desítek aut za tuhle slevu, ale jednoho auta nebo dvou aut. Je to stejné jako u prodejců hodinek, kteří pouštějí vybraným obchodníkům hodinky s 30% slevou, aby splnili obraty, nehledej za tím nic zvláštního. Nebavím se už o praktikách, kdy zaměstnanci tunelují vlastní firmu tím, že dostanou třetinu slevy hotově zpět :)

Odkaz ke komentáři

Ono to je o osobních vztazích, s majitelem firmy a není o to prodeji desítek aut za tuhle slevu, ale jednoho auta nebo dvou aut. Je to stejné jako u prodejců hodinek, kteří pouštějí vybraným obchodníkům hodinky s 30% slevou, aby splnili obraty, nehledej za tím nic zvláštního. Nebavím se už o praktikách, kdy zaměstnanci tunelují vlastní firmu tím, že dostanou třetinu slevy hotově zpět :)

Josefe, někdo se ptal, jakou slevu může dostat na novou Oktávku a tys mu napsal, že tvá známá dostala 30%.

Jako k čemu mu je taková informace, pokud je to po známosti s majitelem?

Nemáš pocit, že tazetel by spíše ocenil info, kam se dá dostat při smlouvání za obvyklé situace? :) :)

My máme 14 - 15%.

Docela by mě zajímalo, jestli se dá u Škodovky dostat ještě níže.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Asi je teda nutno vopichat majitele. Tak to myslis, Josefe? Nevim, jestli by mi za to tech 10 % slevy navic stalo. Ale ja nejsem tvoje znama, to je fakt.

NIGu, my mame na Skodovku, pokud se nemylim, taky pod 20 % slevy, a ze jich ve flotile mame. Ale pravdou je, ze jedeme operak, nekupujeme.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

jezdis jak hovado, co na tom nechapes? 

Todle chápu, to je to horní číslo..   :cigar: Dneska bych to určitě zvládnul ještě za víc..

Ale to spodní mi furt hlava nebere..  :eek:

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Můj příspěvek je jasný, prostě pokud chci pořádnou slevu, musím pro to udělat více než jenom poptat pár prodejců.

To je, jak kdyby Kubson napsal, že on má na všechny hodinky z Chronoshopu slevu 50%.

Josefe, s tebou jsou fakt debaty úplně k ničemu. Ty plácneš hovadinu a pak na ní ještě trváš. Bože můj.

Nicméně, vlákno je o autech a ne slevě, co dostala milenka majitele :)

Chlapi, nevíte někdo, proč jsou na nových gumách ty debilní barevný tečky?

Nenazuli mi nějakej prošlej aušuš?

Jinak koukám, že Insignia by snesla i 19", ty osmnáctky jsou jí skoro i malý.

post-1118-0-67001900-1367131919_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ty tečky by měly souviset s montáží a vyvažováním. Guma je ve fabrice zkontrolovaná na vyváženost a těma puntíkama je to jaksi označené. Když se to pak správně namontuje vzhledem k ventilku, tak by to mělo ušetřit vyvažování. Akorát se teda jaksi při hledání na internetu nedaří najít detaily. Některé ty popisy si poněkud protiřečí. Otázka je taky, jak moc jsou gumaři schopni podobné věci zvládat. Já mám občas pocit že to dělají lidi kterým se báli svěřit lopatu.

Odkaz ke komentáři

Ein roter Punkt ist ein besonderer Service vom Reifenhersteller, der neu produzierte Reifen direkt einem Auswuchttest unterzieht und den leichtesten Punkt des Pneus mit einem roten Punkt markiert.

Der rote Punkt auf der Reifenflanke wird gerne auch als Match-Punkt bezeichnet, beim Matchen wir der Reifen auf der Felge verdreht um den Schwerpunkt des Reifens und der Felge gegenüberzustellen, hierdurch wird erreicht, dass weniger Auswuchtgewicht benötigt wird und optimal gegen Vibrationsprobleme vorgesorgt wird. Leider ist das Matchen sehr aufwendig und wird meist nur im Motorsport gemacht. Der rote Punkt auf Reifen ist also kein Mangel sonder ein besonderes Extra. Auch die Meinung ein roter Punkt kennzeichne einen minderwertigen Reifen ist absolut Falsch.

Odkaz ke komentáři

To je, jak kdyby Kubson napsal, že on má na všechny hodinky z Chronoshopu slevu 50%.

Josefe, s tebou jsou fakt debaty úplně k ničemu. Ty plácneš hovadinu a pak na ní ještě trváš. Bože můj.

Nicméně, vlákno je o autech a ne slevě, co dostala milenka majitele :)

Kdybyste oba dva mysleli mozkem a ne koulema, tak byste měli slevu lepší, takhle máte takovou, jakou si zasloužíte.

Business založený na osobních vztazích vám asi nic neříká, proč do toho taháte šuká.ní, které tam vůbec není, nechápu.... Když si přečtete jakékoliv autoforum o Škodovce, tak 14-17% dostávají slevu fyzické osoby, firmy, které to umí, jsou někde jinde. Jeden z mých zákazníků dostává slevy 35-40% na Ford a jezdí k Shell s kartou, která umožnuje čerpání pohoných hmot o 2,- Kč nižší, než je jejich nejnižší cena v ČR a proč to celé? Protože majitel té firmy se zná osobně s majitelem zastoupení Ford  a se šéfem sítě Shell a vymýšlejí spolu zajímavé aktivity a o tom to je chlapci.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Kdybys, Nigu, pár let zval šéfa Škodovky k sobě na Vánoce, občas mu zazpíval nějakou tu romantiku pod oknem, třeba mu někdy poslal kvalitní masážní olej a za stěrač strkal karafiát, taky bys udělal třicet dolů! Vůbec nechápeš, o čem je business:)

Odkaz ke komentáři

Kdybyste oba dva mysleli mozkem a ne koulema, tak byste měli slevu lepší, takhle máte takovou, jakou si zasloužíte.

Business založený na osobních vztazích vám asi nic neříká, proč do toho taháte šuká.ní, které tam vůbec není, nechápu.... Když si přečtete jakékoliv autoforum o Škodovce, tak 14-17% dostávají slevu fyzické osoby, firmy, které to umí, jsou někde jinde. Jeden z mých zákazníků dostává slevy 35-40% na Ford a jezdí k Shell s kartou, která umožnuje čerpání pohoných hmot o 2,- Kč nižší, než je jejich nejnižší cena v ČR a proč to celé? Protože majitel té firmy se zná osobně s majitelem zastoupení Ford  a se šéfem sítě Shell a vymýšlejí spolu zajímavé aktivity a o tom to je chlapci.

To jako vážně na základě tohohle máš pocit, že ostatní neumí smlouvat a kupují za draho? To snad ne... A až jim ty jejich společné zajímavé aktivity budou vynášet pořádně a majitel zastoupení Fordu mu auto dá zadarmo (a klidně jiné značky, Ford není bůhvíco), tak to budou ostatní ještě větší blbci? Ano, znám takové případy taky, ale v životě by mě nenapadlo na základě těch pár lidí generalizovat. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...