elninoelnino Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Od včerejška 111 kW, 2.0 DISI benzín, I-Stop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Já a mí psi preferujeme pohodlí a prostor při dostatečném výkonu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 .. já bych těm slevám 30% věřil.. v době, kdy si mohu přinést do značkového servisu svoji součástku a oni mi ji bez problémů namontují, je možné všechno.. akorát, slyšel jsem, že prodejce jedné nejmenované značky (nejedná se o škodu) má na novém autě marži 13%.. takže kdyby třeba šel na -30%, musel by byznys dělat z lásky k bližnímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 montemar-z lasky bliznimu ne,vydelavaj prachy na servisu,garancky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 (upraveno) edt.: double Upraveno 28. dubna 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 toledo, rapid, octavia... zdalky vubec nejde rozlisit.. unifikace na poradu dne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Asi na stará kolena blbnu, ale přemýšlím o tomto hybridním cvrčkovi pro ženu ... rozmluvte mi to prosím děěěěkujihttp://ojetevozy.honda.cz/jazz/1.3-i-vtec-+-ima-elegance_1101.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 (upraveno) Já si myslim že to je dobrá volba.. i dle testů, určitě bude spolehlivá. Po něčem takovym taky koukám. Konkrétně tady mi akorát vadí ten relativně slabej motor, bojim se, že při naložení to pojede skoro vůbec:) EDIT: Ježišmarjá, sorry, blbnu, on je to hybrid. Tam vůbec nevim, mluvil jsem o klasický 1.3 benzínu. Upraveno 28. dubna 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Na ten výkon musím koukat ženským pohledem, teď má Toyotu Yaris 1,0 a jezdí s tím po městě hodně předpisově, takže 1,3 benzín plus elektro bude pro její styl jízdy až až... spotřeba 4,5 by byla fajn, ale nevím nakolik je to reálné číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Jazz je jeden z nej modelů Hondy, míněno těch "normálních" skoro pro rodinu/ženskou. Jen je novej dost drahej.Tady si říkám, jestli je ten hybrid nezbytně nutnej a jestli za to zbytečně nebudeš připlácet, jestli by nestačil obyč model (třeba ne-hybrid nedělaj, nabídku H neznám). Takže jo, proč ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Kdybyste oba dva mysleli mozkem a ne koulema, tak byste měli slevu lepší, takhle máte takovou, jakou si zasloužíte. Business založený na osobních vztazích vám asi nic neříká, proč do toho taháte šuká.ní, které tam vůbec není, nechápu.... Když si přečtete jakékoliv autoforum o Škodovce, tak 14-17% dostávají slevu fyzické osoby, firmy, které to umí, jsou někde jinde. Jeden z mých zákazníků dostává slevy 35-40% na Ford a jezdí k Shell s kartou, která umožnuje čerpání pohoných hmot o 2,- Kč nižší, než je jejich nejnižší cena v ČR a proč to celé? Protože majitel té firmy se zná osobně s majitelem zastoupení Ford a se šéfem sítě Shell a vymýšlejí spolu zajímavé aktivity a o tom to je chlapci.Vzhledem k tomu, že na Škodovkách mají prodejci marže od 5 do 9%, tak cokoli nad dá buď majitel ze svého (to bych ho chtěl vidět), nebo jde o podporu výrobce na skladová auta (to ale není nic plošného) a nebo je to vlastně takový, svým způsobem, podvod (to je dost častá záležitost). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Jako jo, jsme smířenej s tím, že to je jiný cenový level než Kia/Hjondé a pod. Tento konkrétní předváděcí kus v nejvyšší výbavě Elegance za 369t je lákavý proto, že stojí méně než nový vůz bez hybridu v minimální přijatelné konfiguraci (nutností je klima+automat, žena odmítá řadit a potit se u toho) no a ta minimální konf. je ve výbavě Trend (o dva levely nižší) za 384tTabulkově má mít 1,3l hybrid ve městě o 2 l/100km méně než základní 1,2 benzín ...Jazz je jeden z nej modelů Hondy, míněno těch "normálních" skoro pro rodinu/ženskou. Jen je novej dost drahej.Tady si říkám, jestli je ten hybrid nezbytně nutnej a jestli za to zbytečně nebudeš připlácet, jestli by nestačil obyč model (třeba ne-hybrid nedělaj, nabídku H neznám). Takže jo, proč ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Jako chlapi kurňa díky ale vidím že vy mi to vůbec nerozmlouváte, naopak schvalujete ....ale ne, nezlobím se dělám si srandu, fakt si cením každého rozumného názoru, děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Duke650: na spritmonitor.de ma jazz hybrid prumernou 5,3l http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/18-Honda/1293-Jazz_Hybrid.html?powerunit=2 jazz 1.3 http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/18-Honda/169-Jazz.html?fueltype=2&exactmodel=1.3&powerunit=2 jazz benzin 6,2 l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Lione supr linky díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Tabulkově má mít 1,3l hybrid ve městě o 2 l/100km méně než základní 1,2 benzín ... To by sedělo, ve Světě Motorů teď srovnávali Yarise 1,33 vs. Yaris hybrid, ve městě tam byl rozdíl tuším 1,9 l, u Jazzu bych tomu věřil taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Dneska jsem v Brně potkal tohohle krasavce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Má trochu problém s očima při parkování :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 S BMW muzes parkovat kde chces.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 ...to se mi zdá chápou jenom všichni ti, co mají vágny přes 1mil. U nás to pozoruji zejména před obchodem, čekám už jenom na to, kdy někdo vjede až dovnitř.Jsem rád, že si toho všiml ještě někdo další !!! Mám pocit, že skoro všichni jsou invalidní (ale bez označení)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se