African Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Kámoš si dnes dovezl tady toho fešáka, takže místo oběda, jsme mu dávali hodinu čouda, no spíš on nám Ještě teď mě stojí všechny chlupi po těle, to je strašnej masakr" Aspoň já jsem tedy řídil něco takovýho poprvé a připadá mi to šílený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Montemare, ta tvoje prvni fotka ma zmrsene proporce a linie, nekdo si s tim hral. http://www.carbuzz.com/news/2013/4/16/Mercedes-Reveals-the-New-S-Class-7714341 Jinak to auto podle me nema chybu. Vybrousene k dokonalosti. Jen ty hodinky na palubce maji na cifru hvezdu a ne napis IWC, prestoze maji Ingovsky vzhled a font. V SL je to IWC priznane...v AMG jsou taky IWCčka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Kámoš si dnes dovezl tady toho fešáka, takže místo oběda, jsme mu dávali hodinu čouda, no spíš on nám Ještě teď mě stojí všechny chlupi po těle, to je strašnej masakr" Aspoň já jsem tedy řídil něco takovýho poprvé a připadá mi to šílený No joo, AMG .. to mluví za všechno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 No joo, AMG .. to mluví za všechno ...AMG..?..tak akorát nějaký packet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) ..v AMG jsou taky IWCčka..Fakt? Super. Fotku jsem hledal, ale nenasel. Upraveno 21. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 ..AMG..?..tak akorát nějaký packet.. Mas recht, blbe jsem koukal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 ..AMG..?..tak akorát nějaký packet.. tenkrát bylo CLS 55? nebo proč to není CLS 55 AMG, kola a výfuky to může mít měněný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Není to 55 protože nemá 4 koncovky, nemá to AMG brzdy, ani světla nejsou AMG, ani kola nejsou AMG. Kdo se trochu pohybuje v Mercedesech tak tohle český auto zná. Tohle je fotka z roku 2010, tehdy to tu jezdilo na německých tabulích. Upraveno 21. května 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Není to 55 protože nemá 4 koncovky, nemá to AMG brzdy, ani světla nejsou AMG, ani kola nejsou AMG. Kdo se trochu pohybuje v Mercedesech tak tohle český auto zná.http://aukro.cz/samolepka-nalepka-na-auto-mercedes-amg-i3245713338.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) CEGY: jede to s tím rychleji? montemar: To už 55 asi bude. I když třeba kluci z Chodovce postaví AMG full přestavbu včetně výfuků, brzd i sedadel, na všem takže dnes už člověk fakt na pohled neví. Kdyby z těch CLS oba sundali ty cikánský kola, tak jsou to krásný auta! Upraveno 21. května 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) tenkrát bylo CLS 55? nebo proč to není CLS 55 AMG, kola a výfuky to může mít měněný... ..už to zodpověděl radius..stálo to myslím v express caru..byla to buď 350ka nebo petikilo..to už si nepamatuju.. AMG je to co postnul montemar.. ..tady u nás ve vidlákově jezdí jedno CLS co má i ty výfuky..budíky sedadla atd..ale pod kapotou V6.. ..a myslím bych s mým V6 CDI udělal.. Upraveno 21. května 2013 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 No comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 ..už to zodpověděl radius..stálo to myslím v express caru..byla to buď 350ka nebo petikilo..to už si nepamatuju.. AMG je to co postnul montemar.. ..tady u nás ve vidlákově jezdí jedno CLS co má i ty výfuky..budíky sedadla atd..ale pod kapotou V6.. ..a myslím bych s mým V6 CDI udělal.. aha, tak to jo... ale ty šroubovaný kola sem v nějaké recenzi viděl a prej origo AMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Fakt? Super. Fotku jsem hledal, ale nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 aha, tak to jo... ale ty šroubovaný kola sem v nějaké recenzi viděl a prej origo AMG ..jo tak to je možné...kol je na prodej spousta..navíc mercedes moc nepoužívá bezpečnostní šrouby jako koncern.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 jak slysim vyraz 'bezpecnostni srouby', dostavam osypky... (uzil jsem si s nima, kdyz mi je v servisu 'poctive' dotahli..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 jak slysim vyraz 'bezpecnostni srouby', dostavam osypky... (uzil jsem si s nima, kdyz mi je v servisu 'poctive' dotahli..) Mně zase připadá být psycho (bavíme se o ČR) si připlatit ze standardu třeba 50K za kola a zjistit, že tam bezpečáky nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Tohle nejsou originál kola AMG, AMG Styling IV se s tímto designem loukotí dělal výhradně v monobloku. Vícedílné Styling IV sice byly, ale předchozí generace. Já mám na kolech dvě sady bezpečáků Ale taky znám lidi, kterým nezbylo nic jiného, než je nechat odvrtat. Upraveno 21. května 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Myslíte, že to AMG má jen nalepený? Zítra jdeme znovu jezdit, tak kámoše můžu trochu vychytat, mě se každopádně zdálo, že na klasickej sériovej motor to je až nějáko moc živé Ale víte jak já to mám s autama Každopádně kluk do aut celkem dost dělá, tak jsem nad tím ani moc nepřemýšlel, že to není AMG" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se