Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Kámoš si dnes dovezl tady toho fešáka, takže místo oběda, jsme mu dávali hodinu čouda, no spíš on nám :clap:  Ještě teď mě stojí všechny chlupi po těle, to je strašnej masakr" Aspoň já jsem tedy řídil něco takovýho poprvé a připadá mi to šílený :eek:

post-364-0-94142800-1369138082_thumb.jpg

post-364-0-38856900-1369138094_thumb.jpg

post-364-0-75159600-1369138128_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Montemare, ta tvoje prvni fotka ma zmrsene proporce a linie, nekdo si s tim hral.

http://www.carbuzz.com/news/2013/4/16/Mercedes-Reveals-the-New-S-Class-7714341

Jinak to auto podle me nema chybu. Vybrousene k dokonalosti. Jen ty hodinky na palubce maji na cifru hvezdu a ne napis IWC, prestoze maji Ingovsky vzhled a font. V SL je to IWC priznane.

..v AMG jsou taky IWCčka..

Odkaz ke komentáři

Kámoš si dnes dovezl tady toho fešáka, takže místo oběda, jsme mu dávali hodinu čouda, no spíš on nám :clap:  Ještě teď mě stojí všechny chlupi po těle, to je strašnej masakr" Aspoň já jsem tedy řídil něco takovýho poprvé a připadá mi to šílený :eek:

No joo, AMG .. to mluví za všechno ;).

Odkaz ke komentáři

Není to 55 protože nemá 4 koncovky, nemá to AMG brzdy, ani světla nejsou AMG, ani kola nejsou AMG. Kdo se trochu pohybuje v Mercedesech tak tohle český auto zná. Tohle je fotka z roku 2010, tehdy to tu jezdilo na německých tabulích.

post-5919-0-38955300-1369153687_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radius
Odkaz ke komentáři

CEGY: jede to s tím rychleji?

montemar: To už 55 asi bude. I když třeba kluci z Chodovce postaví AMG full přestavbu včetně výfuků, brzd i sedadel, na všem takže dnes už člověk fakt na pohled neví.

Kdyby z těch CLS oba sundali ty cikánský kola, tak jsou to krásný auta!

Odkaz ke komentáři

tenkrát bylo CLS 55? nebo proč to není CLS 55 AMG, kola a výfuky to může mít měněný... 

..už to zodpověděl radius..stálo to myslím v express caru..byla to buď 350ka nebo petikilo..to už si nepamatuju..

AMG je to co postnul montemar..

..tady u nás ve vidlákově jezdí jedno CLS co má i ty výfuky..budíky sedadla atd..ale pod kapotou V6.. :frusty:

..a myslím bych s mým V6 CDI udělal.. :D

Upraveno uživatelem bedja
Odkaz ke komentáři

..už to zodpověděl radius..stálo to myslím v express caru..byla to buď 350ka nebo petikilo..to už si nepamatuju..

AMG je to co postnul montemar..

..tady u nás ve vidlákově jezdí jedno CLS co má i ty výfuky..budíky sedadla atd..ale pod kapotou V6.. :frusty:

..a myslím bych s mým V6 CDI udělal.. :D

aha, tak to jo... ale ty šroubovaný kola sem v nějaké recenzi viděl a prej origo AMG 

Odkaz ke komentáři

Tohle nejsou originál kola AMG, AMG Styling IV se s tímto designem loukotí dělal výhradně v monobloku. Vícedílné Styling IV sice byly, ale předchozí generace.

Já mám na kolech dvě sady bezpečáků :D Ale taky znám lidi, kterým nezbylo nic jiného, než je nechat odvrtat.

Odkaz ke komentáři

Myslíte, že to AMG má jen nalepený? Zítra jdeme znovu jezdit, tak kámoše můžu trochu vychytat, mě se každopádně zdálo, že na klasickej sériovej motor to je až nějáko moc živé :eek: Ale víte jak já to mám s autama :lol2: Každopádně kluk do aut celkem dost dělá, tak jsem nad tím ani moc nepřemýšlel, že to není AMG"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...