Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Chlapi narazil jsem na seriál Zašlapané projekty...kdo nezná, tak je celý na youtube.

Kromě známé historie Tatraplánu, Škody 702 apod. je tam například i elektromobil Ema z Brna, o kterém jsem třeba nevěděl. 

Velmi zajímavé, máme být na co pyšní!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto z roku 2006 a najeto tak málo? Docela divočina ale vypadá to moc pěkně:

http://www.sbazar.cz/davik78/detail/2043434-prodam-bmw-330iat-model-e91-rv06-koupeno

km nic neznamenaju, mame v rodine od nova 330xD rv 2005, najazdene 74tkm... ale menili sa na tom veci ktore maju vydrzat 200+tkm...

Odkaz ke komentáři

Prodavacem ojetych aut se proste nemuze stat jen tak nekdo, tim se musite narodit.... :lol2:

Cituji:

....hudba Harman/Kardon bluethoot sport tlacitko ! ( stuhne podvozek) + park sistem komplet org, by-xenony deni led diodove sviceni super spotreba na tak silne auto vozidlo je neustale garazovane v zimne nejete rucne mite....

Odkaz ke komentáři

Uz jsem byl v Automedia na Lesne a spokojenost (cerveny auta delaj :)). Mimochodem, auto, ktery jsem koupil jako nebourany, je nakonec bourany na predek, ale nastesti jen lehce. V servisu mi to cely zkontrolovali vcetne geometrie a diagnostiky a ok. Takze klasicky cesky smecko :( - auto koupeno od soukrome osoby pres autobazar. Jen chybela cast naplne v alimatizaci, tam ji doplnili vcetne barviva, kdyby to unikalo, aby mohli lokalizovat diru. Vse ostatni v poradku, na ridici jednotku nikdo nesahal, takze najezd necelych 9000 km je realny. Pry mam byt ohledne auta v klidu, rikali.

A dělá i červený auta? 

Odkaz ke komentáři

Chlapi, prosím o radu. Mám rezervaci na tohodle Passata . Šli byste do něj? Jediná investice, která je zřejmá na první ťuk, jsou pneu - na voze jsou ještě obuty gumy, se kterými passat vyjel z fabriky. Díky za názory

Hehe :D To jsem fotil já :D Ten svět je ale neskutečně malej :clap:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...