Sphinxx Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Tak, tak je to PS, ale čistá SPZ je 8088, což taky není zlé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Chlapi narazil jsem na seriál Zašlapané projekty...kdo nezná, tak je celý na youtube. Kromě známé historie Tatraplánu, Škody 702 apod. je tam například i elektromobil Ema z Brna, o kterém jsem třeba nevěděl. Velmi zajímavé, máme být na co pyšní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musa1975 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Chtel bych se zeptat, jestli mi muzete doporucit nejaky autorizovany servis Skoda v Brne.Automédia Brno Lesná, před časem byla doma fóbia a max. spokojenost se servisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Auto z roku 2006 a najeto tak málo? Docela divočina ale vypadá to moc pěkně: http://www.sbazar.cz/davik78/detail/2043434-prodam-bmw-330iat-model-e91-rv06-koupeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Prosim te, lasko, je nejaky specificky duvod, proc sem ty inzeraty davas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Ano,je.Hledá podobné auto můj známý který chce trojku v benzinu.Mě se to nezdá že auto z roku 2006 má najeto tak málo.Je tu někdo kdo dokáže prověřit VINko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 A zkontrolujsiauto.cz uz nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 No tak to je hodně dobrá stránka! Diky! Jakmile přijde VINko tak to zkusim zadat a uvidime co se z toho vyklube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Auto z roku 2006 a najeto tak málo? Docela divočina ale vypadá to moc pěkně: http://www.sbazar.cz/davik78/detail/2043434-prodam-bmw-330iat-model-e91-rv06-koupenokm nic neznamenaju, mame v rodine od nova 330xD rv 2005, najazdene 74tkm... ale menili sa na tom veci ktore maju vydrzat 200+tkm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Když jsem doma a je hezky, tak ralaxuji v tomhle: 78 rok, na USA maličký motor - 2,8 l, automat...ale krásně si bublá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 neměl jste nekdo z vás Jeepa nebo je tady někdo kdo jim rozumí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Prodavacem ojetych aut se proste nemuze stat jen tak nekdo, tim se musite narodit.... Cituji:....hudba Harman/Kardon bluethoot sport tlacitko ! ( stuhne podvozek) + park sistem komplet org, by-xenony deni led diodove sviceni super spotreba na tak silne auto vozidlo je neustale garazovane v zimne nejete rucne mite.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Nádhera! A schválně jestli je to stejné, jako jsem viděl nedávno - garážované, v zimně nejeté, ručně myté,... sada zimních gum na discích . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 neměl jste nekdo z vás Jeepa nebo je tady někdo kdo jim rozumí?Jde o to jakého Jeepa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Jde o to jakého Jeepa .wranglera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Ja jezdil se Schade k horovi, ale jen na volej a tak, jinak ji nikdy nic nebylo, a to jen v zaruce, pak uz brzdy tlumice volej doma na dvoreA dělá i červený auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 wrangleraAha tak to ti nepomůžu. Já jsem spíš na Grand Cherokee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Uz jsem byl v Automedia na Lesne a spokojenost (cerveny auta delaj ). Mimochodem, auto, ktery jsem koupil jako nebourany, je nakonec bourany na predek, ale nastesti jen lehce. V servisu mi to cely zkontrolovali vcetne geometrie a diagnostiky a ok. Takze klasicky cesky smecko - auto koupeno od soukrome osoby pres autobazar. Jen chybela cast naplne v alimatizaci, tam ji doplnili vcetne barviva, kdyby to unikalo, aby mohli lokalizovat diru. Vse ostatni v poradku, na ridici jednotku nikdo nesahal, takze najezd necelych 9000 km je realny. Pry mam byt ohledne auta v klidu, rikali.A dělá i červený auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Chlapi, prosím o radu. Mám rezervaci na tohodle Passata . Šli byste do něj? Jediná investice, která je zřejmá na první ťuk, jsou pneu - na voze jsou ještě obuty gumy, se kterými passat vyjel z fabriky. Díky za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Chlapi, prosím o radu. Mám rezervaci na tohodle Passata . Šli byste do něj? Jediná investice, která je zřejmá na první ťuk, jsou pneu - na voze jsou ještě obuty gumy, se kterými passat vyjel z fabriky. Díky za názory Hehe To jsem fotil já Ten svět je ale neskutečně malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se