Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nadhera.. nejak se mi zacina cherokee libit, tuhle jsem na nej koukal, byl v bile barve a mooc peknej..

.. ja rikam svym autum, abych je rozlisil, pomerne hloupe : modry a zeleny ;)

Odesláno

Kloubiku, pěkný. Co tam máš za motor a převodovku, jaký to je v porovnání s předchůdcem?

Je to velkej rozdil, hlavne co se tyka komfortu, jsem prekvapenej jak tichy to auto je. Starej jeep byl vic takovej nakladak, tohle jezdi skoro jak osobak, ale oboji ma neco do sebe. Jinak je ten novy model dobra pripominka, jak moc se auta mezigeneracne zvetsujou a nafukujou, pritom kufr je na takovy auto rekl bych skoro az malej (ale za to muze trochu i plnohodnotna rezerva). 

Motor mam 3.6 pentastar V6 (290 koni takze vic nez stary V8, ale kroutak samozrejme porad mensi) a prevodovku novou 8 rychlostni od ZF, stejna co se dava do novych BMW, vicemene kvuli te prevodovce jsem cekal na 2014 facelift a myslim ze jsem udelal dobre, jedina vytka je, ze ve meste to az moc agresivne radi na nejvyssi mozny stupen, takze se stane, ze clovek popojizdi po meste chvilema na osmicku a kdyz pak potrebuju zastavit, tak to na par metrech musi z osmicky na jednicku a obcas to lehce skube. Uvidim jestli si to casem sedne.

Odesláno

auto musi mit jmeno, jak jinak lze navazat poradny vztah se strojem, ktery nas vozi tam, kam mu porucime :)...u me to bylo vzdy bud dle nejake vlastnosti, nebo barvy: 120LS - Vlcak, Fiesta - Karkulka, Favorit - Vlocka, OII-ky - Sliz, Nastenka, Ptak Sedivak a aktualni Zafira - Zbesila Gertruda :D

Odesláno

Gertruda - takový jméno jsme dal naší starý míchačce na beton :D

auto musi mit jmeno, jak jinak lze navazat poradny vztah se strojem, ktery nas vozi tam, kam mu porucime :)...u me to bylo vzdy bud dle nejake vlastnosti, nebo barvy: 120LS - Vlcak, Fiesta - Karkulka, Favorit - Vlocka, OII-ky - Sliz, Nastenka, Ptak Sedivak a aktualni Zafira - Zbesila Gertruda :D

Odesláno

Vcera prijel kamos v Superbu po faceliftu,supr vybava,4*4,DSG,bila barva,vnitrek kuze.Fakt jsem cumel jak to auto je pekny,krasny svetla ve predu,vnitrek luxusni.Hned bych ho bral.

Odesláno (upraveno)

Vcera prijel kamos v Superbu po faceliftu,supr vybava,4*4,DSG,bila barva,vnitrek kuze.Fakt jsem cumel jak to auto je pekny,krasny svetla ve predu,vnitrek luxusni.Hned bych ho bral.

a cena? kamarád se mi taky chlubil a když mi řekl že byla za 1,1 tak jsem se chytl za hlavu a to nebyla ani 4kolka a bez navi. jinak má prý "všechno" ale auto je to krásný, to jo a konečně mají hezký i zadní světla

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

2016 podľa všetkého nabieha aj nový touareg a cayenne ... Možno rovnaká platforma

jj, ŠKODA a PORSCHE budou jezdit na stejném podvozku. to jsme to dopracovali (myšleno pozitivně) :)

Odesláno

jj, ŠKODA a PORSCHE budou jezdit na stejném podvozku. to jsme to dopracovali (myšleno pozitivně) :)

Spíš na stejné platformě, podvozek bude nepochybně dost jiný, stejně jako to dost jinak bude jezdit :) . Snad nebudou mít slabší verze vlečenou zadní nápravu :D .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...