Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to je fakt humus.....ať už ten Pontiac nahoře, nebo Džíp dole. Asi stárnu. Mě to nedá, no řekněte...nejsou ti hranatí mazlíčci přeci jen o něco hezčí? Vím, je to otázka (ne)vkusu.... :wub: Ale já už se asi moc měnit nebudu. Podotýkám, že ten černý vypadá stejně i pro modelový rok 2014! Tedy porovnávám opravdu stejné se stejným... :lol2: . Ten nastrojený expedičák je rok 1998. Motor ještě poctivý neelektronický 300 Tdi. 

Odesláno

Sice s tim nejezdim,ale nevedel jsem kam to dat jinam nez sem,zacal jsem sledovat serial Breaking Bad a hlavni hrdina tam jezdi Pontiac Aztek,no tak hnusny auto jsem teda dlouho nevidel,a tak mi utkvelo v pameti,ze to nemuzu rozdejchat,zajimal by me vas nazor,za me to v hitparade hnusnych aut musi byt v top 5 ;-)

auto je to hnusný teda ale seriál nemá chybu. teď v pondělí byla poslední epizoda a máš se na co těšit. je to pecka.

Odesláno

auto je to hnusný teda ale seriál nemá chybu. teď v pondělí byla poslední epizoda a máš se na co těšit. je to pecka.

Uz jsem skoro na konci season 2, je to dobry,ani jsem ten serial neznal,az ho zminoval nekdo tasy na foru, mimo jine ten ceskej nazev je strasnej ,neco jak to auto ;-)

Odesláno

...no a ještě Ssang Yong.

Na Multiplu mi pls nešahej. Chápu, že dělí lidi na dvě skupiny, ale pokud si ji prohlídneš....

Sorry, multipla JE OHAVNÁ. A prakticky auta se daj vyrobit i hezky..

Odesláno (upraveno)

Cyrile, presne Ti rozumim. Mam to stejne:)

Nejak me sem nejde vlozit info foto.

TL

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno (upraveno)

Ta Lagonda,venek,bych přežil,ale interier,klon Renault,Avia a Multicar

Upraveno uživatelem Karki
Odesláno

však taky na Lagondu dělali test v top gearu..sice si nepamatuju ve kterým, ale youtube to určitě jistí..Co se týká techniky, tak předběhli svou dobu, ale co se týká kvality, tak tam to bylo šílenost..

Odesláno

však taky na Lagondu dělali test v top gearu..sice si nepamatuju ve kterým, ale youtube to určitě jistí..Co se týká techniky, tak předběhli svou dobu, ale co se týká kvality, tak tam to bylo šílenost.

Tak o tom nevim. Posli link, kdybys na nej narazil.

Odesláno

Kámoš multiplu prodal, protože začínal být schizofréní, lidi si na něj furt ukazovali a smáli se. Prej když v ní jel, stejný, jak kdyby byl na tripu :lol2:  Jinak auto velmi funkční a bavilo ho...

Odesláno

Multipla....náš ekonom ji měl. Vypadal, jako když jede ve vylitým akvárku. :lol2: . Ale pochvaloval si praktičnost. 

TLD - Tulda? :cheers:  

Odesláno

Multipla....náš ekonom ji měl. Vypadal, jako když jede ve vylitým akvárku. :lol2: . Ale pochvaloval si praktičnost. 

TLD - Tulda? :cheers:  

..Multipla je auto v autě.. :)

..opakuju se..ale Géčko je nejvíc..tím víc docházím na chuť defíkům..protože jsou dostupnější..

Cyrdo ten tvůj nový mazel je..ale k.urwa krasavec.. :notworthy:

Odesláno

Já měl ceeda 1.6 crdi jako služebáka, najel jsem s tím zhruba kilo. Až na podvozek dobrý, ale nevím jak s tím bude manévrovat žena. Ale asi lepší jak ta fabie

No tak to joo, víš do čeho bys šel, já s tím jezdil jen tejden (benzín 1,6) a zdálo se mi to auto fajn. Ne že bych neměl žádnou výhradu, se najde vždycky něco, ale vzhledem k ceně a dýlce záruky mi přijde ceed jako dobrá nabídka na trhu novejch kusů..

A zas tak velký to není, paní si zvykne;-).

Odesláno

Cyrile, nejsem Tulda. A me auto ani není z GB, ale hranaty je taky dost a k Defu ma sakra blizko:)

TL

Odesláno

No taky se psal rok 1974 až 1982

Mně se tyhle úchylárny líbí.

Jen pro ne-pamětníky, u nás to v letech 1974-1982 vypadalo takhle:-):

post-7874-0-01755100-1381302667_thumb.jpg

post-7874-0-93815300-1381302701_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...