Cyril Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 No to je fakt humus.....ať už ten Pontiac nahoře, nebo Džíp dole. Asi stárnu. Mě to nedá, no řekněte...nejsou ti hranatí mazlíčci přeci jen o něco hezčí? Vím, je to otázka (ne)vkusu.... Ale já už se asi moc měnit nebudu. Podotýkám, že ten černý vypadá stejně i pro modelový rok 2014! Tedy porovnávám opravdu stejné se stejným... . Ten nastrojený expedičák je rok 1998. Motor ještě poctivý neelektronický 300 Tdi.
Klabrdon Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Cyrile paráda, bral bych oba. Z toho expedičáku sálá dobrodružství i přes fotku. Upraveno 8. října 2013 uživatelem Klabrdon
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 I ten novej je libovy. Jet v tom dalnicni maraton Stavanger - Tesin, bych nechtel, jinak ale super.
SCIFI Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Sice s tim nejezdim,ale nevedel jsem kam to dat jinam nez sem,zacal jsem sledovat serial Breaking Bad a hlavni hrdina tam jezdi Pontiac Aztek,no tak hnusny auto jsem teda dlouho nevidel,a tak mi utkvelo v pameti,ze to nemuzu rozdejchat,zajimal by me vas nazor,za me to v hitparade hnusnych aut musi byt v top 5 ;-)auto je to hnusný teda ale seriál nemá chybu. teď v pondělí byla poslední epizoda a máš se na co těšit. je to pecka.
lexa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 auto je to hnusný teda ale seriál nemá chybu. teď v pondělí byla poslední epizoda a máš se na co těšit. je to pecka.Uz jsem skoro na konci season 2, je to dobry,ani jsem ten serial neznal,az ho zminoval nekdo tasy na foru, mimo jine ten ceskej nazev je strasnej ,neco jak to auto ;-)
Jeremy Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 ...no a ještě Ssang Yong. Na Multiplu mi pls nešahej. Chápu, že dělí lidi na dvě skupiny, ale pokud si ji prohlídneš....Sorry, multipla JE OHAVNÁ. A prakticky auta se daj vyrobit i hezky..
mondeo2 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 nevím jak se může nelíbit Aston vnitřek jak v letadle to je nádhera
TLD Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Cyrile, presne Ti rozumim. Mam to stejne:)Nejak me sem nejde vlozit info foto.TL Upraveno 8. října 2013 uživatelem TLD
Karki Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Ta Lagonda,venek,bych přežil,ale interier,klon Renault,Avia a Multicar Upraveno 8. října 2013 uživatelem Karki
mondeo2 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Ta Lagonda,venek,bych přežil,ale interier,klon Renault,Avia a Multicar No taky se psal rok 1974 až 1982
tenge Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 však taky na Lagondu dělali test v top gearu..sice si nepamatuju ve kterým, ale youtube to určitě jistí..Co se týká techniky, tak předběhli svou dobu, ale co se týká kvality, tak tam to bylo šílenost..
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 však taky na Lagondu dělali test v top gearu..sice si nepamatuju ve kterým, ale youtube to určitě jistí..Co se týká techniky, tak předběhli svou dobu, ale co se týká kvality, tak tam to bylo šílenost. Tak o tom nevim. Posli link, kdybys na nej narazil.
mondeo2 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Hasňa http://www.streetfire.net/video/topgear-aston-martin-lagonda_42958.htm http://www.topgearbox.com/tag/aston-martin-lagonda/ http://topgearspecials.com/tag/aston-martin-lagonda/ http://www.youtube.com/watch?v=l8kpTp3J5Kk
African Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Kámoš multiplu prodal, protože začínal být schizofréní, lidi si na něj furt ukazovali a smáli se. Prej když v ní jel, stejný, jak kdyby byl na tripu Jinak auto velmi funkční a bavilo ho...
Cyril Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Multipla....náš ekonom ji měl. Vypadal, jako když jede ve vylitým akvárku. . Ale pochvaloval si praktičnost. TLD - Tulda?
bedja Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Multipla....náš ekonom ji měl. Vypadal, jako když jede ve vylitým akvárku. . Ale pochvaloval si praktičnost. TLD - Tulda? ..Multipla je auto v autě.. ..opakuju se..ale Géčko je nejvíc..tím víc docházím na chuť defíkům..protože jsou dostupnější.. Cyrdo ten tvůj nový mazel je..ale k.urwa krasavec..
xjr1 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Já měl ceeda 1.6 crdi jako služebáka, najel jsem s tím zhruba kilo. Až na podvozek dobrý, ale nevím jak s tím bude manévrovat žena. Ale asi lepší jak ta fabieNo tak to joo, víš do čeho bys šel, já s tím jezdil jen tejden (benzín 1,6) a zdálo se mi to auto fajn. Ne že bych neměl žádnou výhradu, se najde vždycky něco, ale vzhledem k ceně a dýlce záruky mi přijde ceed jako dobrá nabídka na trhu novejch kusů.. A zas tak velký to není, paní si zvykne;-).
TLD Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Cyrile, nejsem Tulda. A me auto ani není z GB, ale hranaty je taky dost a k Defu ma sakra blizko:)TL
xjr1 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 No taky se psal rok 1974 až 1982Mně se tyhle úchylárny líbí. Jen pro ne-pamětníky, u nás to v letech 1974-1982 vypadalo takhle:-):
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se