Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
chtěl jsem tím jenom říci, že nevím co na několika stranách řešíš ...

Asi se fakt kvůli tobě někam zapíšu na kurs psychoanalýzy nebo spíš endokrinologie, protože takhle jsem ten tvůj původní příspěvek fakt nepochopil.

Jinak sorry, příště se v tomhle threadu budu držet hodnotnějších témat :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Jo, a YPA bych neposlouchal, to je hroznej extremista :D .

sem se musel podívat co to je - jestli to není nějaké sprosté slovo :)

v podstatě to sedí :D

extremista >> přívrženec, stoupenec krajního řešení; krajní radikál

radikál

Význam:

? 1. skupina atomů obsahující nepárový elektron

? 2. skupina souhlásek nesoucí význam

? 3. průbojný, nekompromisní člověk

? stoupenec radikalizmu

Slovo:

radikalizmus, radikalismus

Význam:

? důslednost, nekompromisnost, jít na kořen věci

? bezohlednost, nesmiřitelnost, řešení za každou cenu

takže když jsem ten atom obsahující nepárový elektron tak to můžu Dantechna klidně poslat do ***ele ne ? :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
takže když jsem ten atom obsahující nepárový elektron tak to můžu Dantechna klidně poslat do ***ele ne ? :lol:

Ne, protože Hundovo pravidlo říká, že nepárové elektrony v degenerovaných orbitalech (tvůj případ) mají stejný spin, takže podle Pauliho principu nic posílat nelze :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ne, protože Hundovo pravidlo říká, že nepárové elektrony v degenerovaných orbitalech (tvůj případ) mají stejný spin, takže podle Pauliho principu nic posílat nelze :) .

tak to radši budu skupina souhlásek nesoucí význam :D

Odkaz ke komentáři

Otázka zní: když převezmu onu definici symbolu Passat včetně jeho obsahu, nepřistupuji tím na pravidla hry zmrdů? Objektivně možná není Passat nejhorší auto. Zaslouží si být vyřazen z výběru jenom proto, že v něm jezdí převážně hovada a zmrdi? Pokud si ho pořídím, stane se ze mne také hovado a zmrd?

Neboj se toho, passat má i Novahica :-) nebo měl...

Odkaz ke komentáři

Přesně tak nějak jsem to myslel :).

A mělo by to i kladný vliv na bezpečnost provozu okolo: když lidi uvidí pašíka, řeknou si musím dávat bacha, tady jede nějaké hovado :).

Dantechno: jasně, bral bych ho nejspíš v základní červené :).

Jen tak na okraj, musí to bejt auto z koncernu vw? Je mi to teda šumák, ale všiml jsem si, že většina z jejich vozů bejvá vnímána jako auta s problematickym image. B)

Si normálně kup to co se ti líbí, ne? Nejdýl za tři roky stejně budeš mít jiný :D

Odkaz ke komentáři

Jen tak na okraj, musí to bejt auto z koncernu vw? Je mi to teda šumák, ale všiml jsem si, že většina z jejich vozů bejvá vnímána jako auta s problematickym image. B)

Si normálně kup to co se ti líbí, ne? Nejdýl za tři roky stejně budeš mít jiný :D

Jak už tady bylo X krát zmíněno, tak musí! ;)

Zde dával i seznam ze kterého lze vybírat.

Odkaz ke komentáři

Jak už tady bylo X krát zmíněno, tak musí! ;)

Zde dával i seznam ze kterého lze vybírat.

Pardon, nečetl jsem to celý, přiznávám :blush02: Jinak jsou tam i dvě čtyřkolky, koukni z vokna a z šeti kandidátů máš rázem dva ;) .

Odkaz ke komentáři

Chci pozdravit všechny idioty kteří si nezakoupili zimní pneumatiky...

A já bych rád pozdravil všechny idioty, kteří si odhrabou auto od sněhu, ale nechají si na střeše 15-25cm vrstvu sněhu, protože je to moc pracný sundavat a ve své omezenosti si asi nejsou schopni uvědomit, co se stane až prudčeji zabrzdí a ta hromada sněhu se jim sveze na přední okno, že je toho tolik, že něco uvidí po třetím až pátem projetí stěračů a že v té době ujednou pořádnej kus cesty poslepu.

Odkaz ke komentáři

lolohh: Já jenom dodám, že je moc fajn, když ta hromada sněhu padá na auto za ním. Lenivci leniví :)

To je taky na prd, ale aspoň to nikoho neohrožuje na životě. Jenom když za někym takovym jedeš, tak musíš pořád stírat, jak to to lítá postupně na okno a je to pěknej opruz.

Odkaz ke komentáři

lolohh: Hele, Tobě fakt přijde ten výběr tak divnej? Já myslel, že zrovna Ty bys mě mohl rozumět. OP jsem ještě neměl, proto to láká.

Až pomine ta kalamita, vezmi soudruha YPA na výlet na Karvinsko :)

Jo, fakt divnej. Otočná luneta x pevná luneta, popsaná luneta x čistá luneta, automat x ruční nátah, kov x kůže/guma, profláklá značka x neprofláklá značka, leštěné pouzdro x boušené pouzdro. Prostě mi to přijde, že rozdílnější potápky skoro ani nejsou :D Pokud tedy zůstaneme u černého ciferníku. Že to má naprosto odlišné ručky (černé na černém ciferníku x ocelové na černém ciferníku) to je už detail, ale z hlediska odečítání času je to taky trochu rozdíl. Ale tím proti těm hodinkám neútočím, vlastně se mi celkem líbí oboje, i když jedny víc, protože je (teda skoro stejný) mám.

Ještě to nevíš, ale už vám plánuju výlet do Prahy :D

Odkaz ke komentáři

lolohh: Tak teď jsi mě nasral, donutil jsi mě se nad tím zamyslet.

Což občas bolí. Aspoň mě.

Edit: chápal bych rozmýšlení mezi těma Omegama, Breitling SuperOcean a Stowa Seatime. Nebo mezi 000 a 112. Ale mezi 000 a O PO moc ne.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

lolohh: Já jenom dodám, že je moc fajn, když ta hromada sněhu padá na auto za ním. Lenivci leniví :)

Kolegovi v sobotu z návěsu před ním jedoucího tiráku spadl na haubnu ledovej kvádr 1x1 metr o tloušťce 10 čísel. Doletěl na vzdálenost 60 metrů, přistál na kapotě a vletěl do čelního skla, který skočilo dovnitř a přišpendlilo řidiče i spolujezdce do sedaček. Naražený ruce, hrudníky a hrana skla zaseklá na hrtanu. Moc fajn zážitek, kolega se z toho dodnes nevzpamatoval.

Kamion si samozřejmě ničeho nevšim a pokračoval dál, zatímco kolega se snažil ukočírovat auto bez rukou ke krajnici.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...