gorlo Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Jen musi byt v technicaku uvedeno ze je to sedmimistna verze. Jinak pokuta te nemine. Pokud koupis 5ti mistnou verzi a chces si do ni dokoupit treti sadu sedacek Upraveno 18. února 2014 uživatelem gorlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 (upraveno) šlo mi o ten filtr pevných částic- osmnáctikilo ho nemá a dvoulitr ano?Nemusí nutně mít, mám Galaxy 2,0TDCi 2009 bez DPF, v katalogu tenkrát byly varianty s i bez. Upraveno 18. února 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Jen musi byt v technicaku uvedeno ze je to sedmimistna verze. Jinak pokuta te nemine.Pokud koupis 5ti mistnou verzi a chces si do ni dokoupit treti sadu sedacekJak dokoupit třetí řadu?buť tam je nebo není,u S-maxu je na výběr,v Galaxy je u všech v podlaze kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Jen musi byt v technicaku uvedeno ze je to sedmimistna verze. Jinak pokuta te nemine.Pokud koupis 5ti mistnou verzi a chces si do ni dokoupit treti sadu sedacekJá potřebuju pět rovnocenných míst. Ta pětimístná verze mi přinese naprostou spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 panedge: parkovani s dodavkou ve meste docela jde, mivaj slusnej rejd a v zrcatku vidis celej bok auta az dolu k zemi. Pokud se fyzicky vleze, je to pro me snazsi nez se stejne dlouhym osobakem. Co se tyce sedacek, existuje u Vita i Transporteru fura verzi, prvni dve rady muzou mit po dvou i po trech mistech, zadni miva vzdy tri. Mozna ty nejluxusnejsi verze maj jen dve kresla v kazdy rade (tomu uz se neda rikat sedacka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Já potřebuju pět rovnocenných míst. Ta pětimístná verze mi přinese naprostou spokojenost.V tom S-maxu je fakt ta druhá řada plnohodnotná trojmístná? Tím myslím naprosto stejnou velikost sedadel jako jsou ve předu. V sharanu se to třeba tváří jako plnohodnétné tři sedadla, ale zdaleka tomu tak není..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 V tom S-maxu je fakt ta druhá řada plnohodnotná trojmístná? Tím myslím naprosto stejnou velikost sedadel jako jsou ve předu. V sharanu se to třeba tváří jako plnohodnétné tři sedadla, ale zdaleka tomu tak není.....Ano, jsou tam tři stavitelné sedačky, nikoli lavice nebo dělená lavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 jj, rozumím. ale co ta velikost? je to jako by jsi vzal 3přední sedačky a dal je vedle sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Ano. Sedí se v tom dobře... Upraveno 18. února 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Hosi, jen tak mimochodem. Nepiste moudra o autech o kterych vite pouze z doslechu, takze vlastne howno K tematu, 12 let tocim co 3 roky Multivan ted nove Viano a ve meste se s tim parkuje stejne jako s X5, takze skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 jj, rozumím. ale co ta velikost? je to jako by jsi vzal 3přední sedačky a dal je vedle sebe? Ne,zadni sedacky jsou samozrejme uzsi,jinak by se tam nevesly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Hosi, jen tak mimochodem. Nepiste moudra o autech o kterych vite pouze z doslechu, takze vlastne howno K tematu, 12 let tocim co 3 roky Multivan ted nove Viano a ve meste se s tim parkuje stejne jako s X5, takze skvele No a jakej tam je rozdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Mám 2 roky Mondeo kombi, 2008, 2.0TDCI, najeto 170 tisíc km jen s běžnou údržbou. Kolega v práci teď do rodiny koupil S-Maxe, 2010, najeto 130 tisíc km, 270 tisíc, stav nového auta. S-Max se mi líbí, projel jsem se a jiným jsem nedávno jel vzadu, seděli jsme tam 2 a uprostřed dítě v dětské sedačce. Místa jsme tam měli stále dost, ne sice jako vpředu ale klidně bych tak vydržel odjet i dovolenou. Líbilo se mi, že zadní sedačky jsou výš než přední a je pěkně vidět dopředu. Oproti Mondeu jsou příjemné kaslíky v podlaze, posuvné zadní sedačky vč. sklonu opěradel a v kufru např. příplatkové "dno" kufru vyjíždějící po kolejnicích z auta. Takže hodně praktické a slušně komfortní auto.Osobně preferuji 2.0TDCI, jsou to bezproblémové motory, já v Mondeu jezdím dlouhodobě 5,5-6 litrů, S-Max se stejným motorem to bude mít asi podobné. Mondeo mám načipované na 169 koní a 380 Nm, už mi to nepřišlo ale po srovnání s S-Maxem je to hrozný rozdíl a co je příjemné, při klidné jízdě je spotřeba nižší.Co se týká výbavy, zpracování a použitých materiálů, myslím že Mondeo ani S-Max nemají chybu, na svou třídu jsou to myslím dost nadstandardní auta, příjemný je dešťový sensor, vyhřívané přední okno, stabilizace, doporučuji radionavigaci FX nebo vyšší, příjemné jsou vyhřívané sedačky. S-Max má oproti Mondeu lépe ofukovaná zadní boční okna, nepotí se. Auto topí brzy po nastartování. Mondeo má jízdní vlastnosti více "sportovní", S-Max je komfortnější. Mondeo je přitom cenově níž, nevím proč, možná že u S-Maxe se platí za praktičnost, jinak obě auta doporučuji. Upraveno 18. února 2014 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Bedjasson, koukam ze to mame stejne:) Není nad to zastavit nekde na mytine u potoka, z auta si uvarit, vyndat studeny pivko a posedet..., pak supnes do auta/na auto a dobrou:) Idelane ještě s kolem na nosici. A ty rana nekde v prirode..., to počasí me dela nedockavym, uz bych nekam vyjel.Tim neosuzuji osobaky, když potrebuji nekam dal a rychle jedu osobakem, ale jinak taky uprednostnuji ,,dodavkovej´´ kokpit.TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Já si to samé užívám s motorkou, jen s menším zázemím, ale na starší kolena bych si k těmhle účelům uměl představit vymazlený klasický Chevy Van...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Ivan: jj s motorkou si to uzivam taky,i kdyz posledni dobou jsem penzionovej co se moto tyce:)TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Hosi, jen tak mimochodem. Nepiste moudra o autech o kterych vite pouze z doslechu, takze vlastne howno K tematu, 12 let tocim co 3 roky Multivan ted nove Viano a ve meste se s tim parkuje stejne jako s X5, takze skvele Se nerozciluj. Mas dlouhy, stredni nebo kratky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Rozcileneho me tu jeste nikdo nezazil stredni, jezdi a parkuje se s tim jako s osobakem. Nehodnotim, nedoporucuju, pouze konstatuju, ze parkovani a provoz se nijak zasadne nelisi. Provozni naklady podobne, proste fajn krabice, je to o zvyku. Velka vyhoda mimo uzitne vlastnosti je to, ze to nikoho v okoli ne.sere, proste dodavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Souhlasím a je z toho dobre videt a skvele se do toho leze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Bedjasson: Taky by se mi to libilo. Jenze kdyz T5 multivan uz neni co T4 a T4 v top stavu a malo km stoji stejne jako T5 po roce 2006. O Californii uz ani nemluve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se