matejCZ Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 To je síla 200km bych se fakt bál, u jednoho auta mi to odešlo po 80 tis., od té doby jsou rozvody vždy první co doporučuju udělat co nejdříve. Jinak těch 300 tis. km jsi najezdil za jak dlouho?Auto mám od 2007, takže cca 7 let a vzhledem k tomu nájezdu je to auto téměř neprodatelný, takže bude jezdit, dokud to půjde...Je to hlavně o štěstí na dobrej kus a servis mě dělá kámoš, co od 90.let dováží auta z Něměcka, takže mě vždycky dobře poradí, co koupit, co nechat opravit nebo vyměnit a hlavně se ze mě nestačí sedřít kůži, jak v servisu VW, kde se snaží vždy při prohlídce vyměnit půl auta...
Liqid Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 mě to třeba ve Fajetonu hrozně bavilo jediná nafta kterou bych snesl v osobáku a to sem odpurcem a v tomdle mě to baví narozdíl od W12 která bez Turb šíleně nejede je to ve Fajetonu jediná dobrá motorizace a Fajeton je užasné auto technická perla Ferdinanda piecha jasně trochu nepolehlivá ale podle mě je to stejné jak mercedes S nebo bmw 7 jen u koncernu to každej moc řešil takže jsem člověk kterej nesnáší koncern a naftu ale Fajeton V10 bych brakl bral všema 10 jen mít koule nato ho konečně koupit Je tam trochu jinej problém. A sice ten, že Fauton má hodně málo lidí, tudíž se servisem má málokdo zkušenost a díly drahé jak sviň.Zůstaň u koncernu a kup A8, na Faetona raději zapomeň.
bedja Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 mě to třeba ve Fajetonu hrozně bavilo jediná nafta kterou bych snesl v osobáku a to sem odpurcem a v tomdle mě to baví narozdíl od W12 která bez Turb šíleně nejede je to ve Fajetonu jediná dobrá motorizace a Fajeton je užasné auto technická perla Ferdinanda piecha jasně trochu nepolehlivá ale podle mě je to stejné jak mercedes S nebo bmw 7 jen u koncernu to každej moc řešil takže jsem člověk kterej nesnáší koncern a naftu ale Fajeton V10 bych brakl bral všema 10 jen mít koule nato ho konečně koupit..jen si ho kup..protože pak už je jen horší varianta a to starý allroad od Audi..
Návštěvník Jagman Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 (upraveno) Chápu já o tom všem vím proto ho nemám koncern jako takovej fakt eee hlavně né Audi to radši vyměním Jaguar za Kiu než jezdit v Audi Ale ta jízda je neskutečná to auto bylo domyšleno bez kompromisu a je to znát od topení po sedačky(kombinace S a BMW 7) až po jízdu která je ve 250 absolutně klidná. Motor je kapitola sama jede neskutečně moc nežere a chod celkově má blíže k benzínu charakterem, provozně to je ovšem liga jiná ale nemyslím si že třeba S420cdi natom bude o moc huře Stejně až bude stát třeba 80 tak si ho klidně na měsíc koupím jen pro tu nezapomenutelnou jízdu . Jinak ten sloh včera podnapilej už sem nelezu a Disgrafie umí svoje kor ve stavu EDIT: Allroad jsem jednou zabavoval leasing byla to brigáda měchy na Sr-č a já měl mořskou nemoc Upraveno 21. února 2014 uživatelem Jagman
Radius Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Dnes dorazily zimáčky Falken 265/35/18 (tuhle značku mám poprvé), ale na ten měsíc už je tam dávat nebudu. Na léto jsou na cestě Conti SC3.
Andrew Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Když už tady řešíte ty pneumatiky, nemá tady někdo zkušenost se zn. Kingstar, konkrétně model Kingstar Road FIT SK10? Na své městské vozítko (90% město, svižnější jízda) si chci koupit jiné alu disky a prodejce je nabízí se skoro novými pneu. Dají se použít, nebo je to rovnou na vyhození? Nemělo by jít o čínu, ale o divizi Hankook (co vím, tak nenadchnou ani neurazí). Tady jsem našel popis a nějaká hodnocení, ale nevím...http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/24857/kingstar-road-fit-sk10/
montemar Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) hankook sama o sobe je kvalitni znacka, v nemecku je hodne popularni, hlavne u extremnejsich rozmeru typu 245/55 r18 apod je to vice nez dobra levnejsi alternativa premiovych vyrobcu... edt.: mozna nekomu 245/55 neprijde jako "extremnejsi" ... my, 195/65 oktávkáři, ale víme Upraveno 22. února 2014 uživatelem montemar
tommas4 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Hankook mam teď zimaky na 4x4, najely cca 10tkm a vypadaji vzorkem velmi velmi dobře! Jízdní vlastnosti hodně solidní, bydlím na horách takže i sníh letos vyzkoušený, dobrý jsou i na ledu. Mám je poprvé a určitě palec nahoru!
PepaSFI Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Když už tady řešíte ty pneumatiky, nemá tady někdo zkušenost se zn. Kingstar, konkrétně model Kingstar Road FIT SK10? Na své městské vozítko (90% město, svižnější jízda) si chci koupit jiné alu disky a prodejce je nabízí se skoro novými pneu. Dají se použít, nebo je to rovnou na vyhození? Nemělo by jít o čínu, ale o divizi Hankook (co vím, tak nenadchnou ani neurazí). Tady jsem našel popis a nějaká hodnocení, ale nevím...http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/24857/kingstar-road-fit-sk10/ proč by měly být na vyhození? Je potřeba je dobře prohlédnout jestli nemají nějakou vadu a nechat vyvážit. Vyhodit to můžeš kdykoliv. Listoval jsem těma testama a jsou stejně na nic jako všecky tyhle hodnocení uživatelů. Někde jsou docela protiklady, někde úplný pitomosti jako například " jsou to úplně skvělý gumy akorát byly všecky úplně křivý že se třáslo celý auto ale jinak jsem s nima moc spokojenej". Ale ony ani ty "profi" testy nejsou lepší. Udělají jednu zkoušku a když je horší, gumu už do dalších nepustí. Špatně brzdí na mokru ale že může třeba skvěle sloužit někomu kdo jezdí půl roku ve sněhu už se nepočítá.Já mám zimní Kormoran Snowpro b2, podle testu naprosto nevyhovující na mokru. Tak jsem si říkal že to by se mělo vyzkoušet a navštívil jsem v Brně na okruhu klouzací dráhu. No bavil jsem se náramně, vůbec to neklouzalo. Tak říkám tomu dozorčímu že to nějak neklouže. On se smál jak puklej pecen, prý že klouže. Tak jsem zaved řeč na gumy, že by jako měly být hodně špatný na mokru. On mávnul rukou, prý kéž by všecky takhle držely. edit: nějak se to plaší, zobrazujou se podivnosti. Upraveno 22. února 2014 uživatelem PepaSFI
PepaSFI Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 tak nevím, nějak se mi to tady plaší a nedělá to co by to dělat mělo.
B.F.G. Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Co konkrétně ta čína dělá? Zajímá mě to, na netu jsem se dočetl, že to někomu praská, někomu boule, ale to většinou to píšou ti, co to nikdy neměli, pokud tohle opravdu dělají, jak je možný, že to tu jde vůbec do prodeje? Testy na netu, ADACy apod. jsou obložený jak Pelta, snad nejste naivky. V tom prémiovém segmentu je to asi jedno, obzvlášť na R13... Abych nebyl OT, vyzkoušel jsem toho fakt už hodně (v rozměru R17-18), a nejlepší se mi zdály Continental SC2, poté novější SC3 a včera jsem zrovna řešil, jestli zkusit nové SC5, ale nakonec jsem objednal zase SC3 (mám je na předku a potřeboval jsem dokoupit jen nové zadní, tak aby byly stejný).Několikrát jsem takhle jel ve Felicii, která měla nazuté zimní gumy z číny. A prakticky jsem rozdíl nepoznal. Akorát mi prdel několikrát docela betelně lepila, když mělo auto celkem zjevnou snahu opustit nedotáčivým způsobem zatáčku. A to jsem jel pomaleji než byly mé zažité zvyklosti na cestě, kterou jsem jel stovky krát v jiných autech. Na vlhkém nebo mokrém povrchu to bylo ještě markantnější.Takže já bych se čínskejch gum rozhodně nebál. Na drifty a podobný věci musej bejt boží
blackhead Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Ja bych se cinskejch gum taky nebal kdyz jezdis z baraku na pole nebo tak nejak podobne... Jinak jizni korea je v pohode, jejich technologie jsou hodne nad evropou.
F.B. Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Pani, dnes mi fotrík poslal dotaz na tento "zázračný šetrič paliva": http://www.fuelsharksaver.com/sk70A5lk5E/ Počuli ste o tom? Že je to pi_ovina?mne sa to sakra nezdá. Jak môže pridrbaná kktina strčená do zapaľovača zázračne ošetriť a zoptimalizovať fungovanie elekto.obvodov v aute a zabezpečiť optimálne vstrekovanie paliva... Že je to scam jak prasa?! Díky, díky?potrebujem mu to vyhovoriť, tak mi dajte prosím nejaké argumenty. F.
Duke650 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Prosím Tě co mu na tom chceš vysvětlovat??? P.čovina jak voda v koši a suché h.vno na dně mořském
Lion Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 F.B.: jaké argumenty?? snížení o 50-70% co na tom chceš argumentovat?
F.B. Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Kks, iste?.ja viem, však píšem že je to p_čovina, no chcel som ešte - okrem apelovania na zdraví rozum a na to, že predsa nejaká ch_jovina strčená do zapaľovača nemôže riešiť veci, ktoré rieši riadiaca jednotka-počuť prípadne niečo ďalšie?čo by som mu "drbol" na stôl?. F.
Duke650 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Tak mu řekni ze si to koupil můj fotr a ze mu ten krám zkratoval elektriku a shořelo mu auto i s garáži
Jeremy Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Prodává se jen on-line, stránky stejné jako zázračné hubnoucí srágory.. že se vůbec ptáš..
filo-boxer Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Vsak jankoxxx si to uz koupil a je spokojny!
jankoxxx Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Vsak jankoxxx si to uz koupil a je spokojny!janko.xxx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se