panedge Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 tenge-audi tt se me osobne vubec nelibi,sel bych do bmw.Kolik ze chces pustit korun? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) vzhledem k tomu, že je to jen pro mě, peníze raději utopím do hodinek a s ohledem na to, že druhé je zánovní, tak do tohohle tak kolem kila plus minus řekněme 20-30% nebo se na to vykašlu a koupím 5 let starou c4 3dv 1.6 za stejnou cenu jako bmw dvakrát tak staré..:-( Upraveno 12. března 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 ja si myslim, ze 330i bude do kila past. ja bych fakt sel asi do C70ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) myslíš volvo? A jaké jsou zkušenosti s těma jejich benzínama? A kvalita?Proto se tu ptám..děsí mě koupit nějakou plečku, která bude vylítaná od nějakýho mlaďáka.. nepotřebuju ryze sportovní auto..ale vzhledem k tomu, že s tím budu jezdit do práce, o víkendu na chatu a téměř vždy sám..tak jestli to bude kupé, tak mi to vůbec neva.. Upraveno 12. března 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 jj, trebas tohle vod mrakouse http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/c70/15119835?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 citroen vubec neni tak spatna volba, jak by se na prvni pohled mohlo zdat... mel jsem benzina, od novyho, a motorove to bylo nejspolehlivejsi auto. za celou dobu se vymenilo jen par tycek stabilizatoru a cerpadylko kapaliny k ostrikovacum. motor bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 ale jo, ja mel xsaru 1,6vts nebo jaxetomenovalo a bylo to fajn auto, ale pokud si chci udelat radost za kilo, nekoupim si citrona. no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) C4 jo, nejlepe vts. Upraveno 12. března 2014 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Tak to volvo se mi hodne libi. Me napadlo jeste klasicky CLK do roku 2002, treba CLK 320, dedkovsky mi neprijde, loni jsme o nem chvili uvazovali jako auto pro pritelkyni na jezdeni par km do prace a po meste, i kdyz pak jsme koupili novejsi auto. Upraveno 12. března 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) mluvím o tomhle: http://auto.bazos.cz/inzerat/32194588/CITROEN-C4-16i-16V-KLIMATRONIC.php projel jsem ho, není vůbec špatný a nerezne Volvo - je to za ty prachy vůbec v pořádku? Upraveno 12. března 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 mluvím o tomhle: http://auto.bazos.cz/inzerat/32194588/CITROEN-C4-16i-16V-KLIMATRONIC.php projel jsem ho, není vůbec špatný a nerezne Volvo - je to za ty prachy vůbec v pořádku?Vykašlal bych se na dělení aut podle toho kdo v nich jezdí, na každou značku existuje nějaká nadávka. Ale podle toho co popisuješ tak právě 330i by pro tebe byla úplně ideální auto. C4 ani volvo nemají v sobě absolutně žádnou jiskru. Neříkám že z bodu A do bodu B to jsou špatná auta. Ale tvoje situace kdy jezdíš většinou sám je tak trochu dokonalá takže bych toho využil a koupil si opravdu auto pro radost. A nebo třeba nějaké kabrio:) V e46 bez střechy sem teda nikdy nejel, ale minimálně ten zvuk R6 bude stát za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 to volvo je ještě stará poctivá výroba, toho bych se nebál ( a v ceně jsou tak nízko, protože tady se volvo moc nechytá na trhu). Ale nová Volva, to je jedna veliká tragédie : máme doma novou XC70 , protože máma se zbláznila, že to nežere naftu jak její MB, no a auto stojí a nikdo s ním nejezdí. Krásný design, ale to je vše, co se o tom dá pochvalného říct. Jinak asijský plasťák, i to tak jezdí, žere to jak prokopnutý kýbl, hlučný, tvrdý...na hovno. Ale designově krásný, to jo Takže toho starýho volva se neboj, to je ještě poctivá, železná kára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julek Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Tak taky si přisadím, kromě pejsků, sportu, zbraní a samozřejmě hodinek, teď dělám 4 rokem mého krasavce. Pontiac Grand LeMan, jediný v ČR, vyrobeno pár kusů Je to moje mimino, renovace stojí neskutečnej balík, ale stojí to za to Na normální ježdění to není, ale to krásnej kus železa. edit: rok výroby 1975, stejně jako já, prostě držák A tady jsem vyplodil jeden blábol. http://www.usmotors.cz/2011/1975-pontiac-grand-lemans-sport-coupe/ Upraveno 12. března 2014 uživatelem Julek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Volva jsou auta, která se prodávají za míň peněz, než by měla. Narozdíl třeba od takových Fóbií, které jsou z neznámého důvodu vesměs dvakrát předražené.Kup tohle a máš 40 papírů na hodinky. http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=7&t=44205Bude to jezdit jedna báseň, estetika je subjektivní (pro mě je to třeba krásné auto) a díky LPG tě to nesežere.V citrónu jsem kdysi jel a po 50 kilometrech jsem měl tiky z toho volantu a po dalších 50 mi začaly odcházet oči, jak jsem furt koukal do boku na to praštěně umístěné tacho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Před časem tu padl dotaz na kvalitu pneumatik. V aktuálním čísle časopisu AutoTip byl velký test pneumatik. Jeho výsledky jsem oscanoval a jsou v příloze. 20140312170513442.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Tak trochu nerozumím tomu co vlastně chceš, chápal jsem ,že chceš trochu jiný a svým způsobem zajímavé auto aby Ti snad i dělalo radost. Jak ti tento citroen může dělat radost? Pokud chceš auto co má dobré jízdní vlastnosti a trochu jede tak běž do 330i, pokud chceš něco trochu jiného tak volvo nebo saab, ale přece jen sít servisní a vrakáčová tam bude asi trochu slabší. Problém je, že vlastně nevíš co chceš. Volva jsem kdysi měl asi tři a super káry, ale na pohodu...prostě to jelo dobře rovně, pohodlně , bezpečně ,ale rovně. 850ka byla i ve 300tkm jako nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Dnes si můžeš koupit třeba s80 za směšnej peníz....to auto mi sloužilo velmi dobře, ale jízdní vlastnosti v zatáčkách jsou trochu jiné než u bmw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Julek - mám taky rád pejsky, zbraně, hodinky, motorky a navíc letadla, mám výhrady k "motoklanům" s anglickými názvy, americkým původem a striktními pravidly, ale to je vedlejší. V každém případě máš krásné auto, gratuluji a at se Tobě i Tvé smečce daří. Mimochodem už máš na autě všechno hotové, nechceš přidat nějakou fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julek Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Letadla ne , motoklany mám z části za sebou a děkuji za pochvalu. To auto snad nikdy hotové nebude, byl to hrozný pelech když jsem to kupoval, celý interiér je nový, ručně šitá palubovka, komplet elektrika, zavařená zadní okna - to bylo peklo. Střecha hotová. Motor + převodovka po generálce, brzdy hotové. Letos nové pružiny a vzduch (už je na cestě) a příští rok pokud budou finance tak lak, protože to co je teď na autě není originální odstín. Omlouvám se za velikost fotek. Mám samozřejmě komplet fotodokumentaci, z 80% není renovace má práce, já se to učím a složitější věci nechávám dělat odborníky. a tady jedno krátký video, studený start trochu mi ten BigBlock rozdrnčel doma sřechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Julku nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se