LukashX Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Tenhle radar mne zatim nijak zvlast nestresuje. Pro nase podminky by bylo potreba jeste foto ridice. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) No tý kokso až mám chuť to smazat, tak dík už jsem pomalu začal přemejšlet kam to nacpou.Ale vypadá to nenápadně dobře, se divím, že je to ještě nenapadlo udělat.HeeHe............Jo náš ústav se Vám tímto ústy omlouvá, tato záležitost se stává maximálně jednou do roka!!!!!! Jo a ještě toto: http://www.policie.cz/clanek/usekove-merice-rychlosti.aspx Upraveno 16. března 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 No tý kokso až mám chuť to smazat, tak dík už jsem pomalu začal přemejšlet kam to nacpou.Ale vypadá to nenápadně dobře, se divím, že je to ještě nenapadlo udělat.HeeHe............Jo náš ústav se Vám tímto ústy omlouvá, tato záležitost se stává maximálně jednou do roka!!!!!! Jo a ještě toto: http://www.policie.cz/clanek/usekove-merice-rychlosti.aspx Chápu to správně, že ani jižní spojka ani Strakonická není měřená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Chápu to správně, že ani jižní spojka ani Strakonická není měřená?jsou měřený. Jen to neměří státní ale městská. Upraveno 16. března 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 úsekovky jsou u nás podchycené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 úsekovky jsou u nás podchycené.Co znamená "u nás" a co "podchycené"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Tak teď dorazily nové hankook a mají sotva 6.5mm, to mě docela šokovalo. Zimní falken, co jsem kupoval před měsícem, mají 9.5mm. Upraveno 17. března 2014 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ale zase nebyly drahý, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Hankooky nejsou špatné pneumatiky, mám na nich 30 tisíc km a nejeví nějaké zvláštní známky opotřebení. Nejezdím pilu ale ani piánko, jezdím denně 30-100 km. Nešlo mi o peníze ale když jsem pneu kupoval, uvědomil jsem si, že z dřívějška mám zažité jako kvalitní jen Pirellky, Dunlop, Good Year, Michelin a pár dalších, prostě takové ty profláklé značky (koneckonců z "kvalitních" hodinek jsem znal kdysi jen Rolexy, Breitlingy, Seika apod. o mé srdeční značce Fortis ani mnoha jiných jsem nevěděl ani že existují). A protože na motorce přezouvám často a vím, že stejný typ pneu po několika letech není stejný, mění se směsi, výroba přesouvá kamsi atd., udělal jsem si hloubkový průzkum podle mých požadavků (ve všem lepší průměr, důraz na komfort a hlučnost) a Hankook, pro mne neznámá značka s pochybným názvem, vycházela kupodivu dobře. Obešel jsem pár známých, jsou mezi nimi i 2 majitelé pneuservisů, pneu doporučili a koupě nelituji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Co znamená "u nás" a co "podchycené"? U nás v republice jsou úsekovky zanesené v databázi (V1 voice, Protector) a tudíž tě to na všechny upozorní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Hatapka 1.2 je naprostej nesmysl. S jednou sluzebni jsem pred lety najezdil cca 100tis a znova bych to odjizdet nechtel.Auto nebylo nijak zvlast poruchove, nicmene vykon nula, do kopce to couvalo a kdyz k tomu clovek jeste zapnul klimatizaci, tak veskerej vykon sel uplne do kytek. A spotreba o litr nahoru.Za mne rozhodne tu kiu. Odesláno z mého SM-T211 pomocí TapatalkKdyby nebyla služební tak bys asi napsal něco jinýho. Pro manželku na potrhy, nebo pro dálniční závodníky, to je rozdíl. Já komentoval zejména cenu. Taky jsem s tou Fábkou něco najel a úplně marný to není, i když to není na dálnici vono. Jo a sorry, napsal jsem to bez ťaptoulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Bez taptoulku tva slova nemaji vahu Ale vazne, mel jsem vic sluzebnich aut a neco odjeto uz mam a tak mohu s cistym svedomim prohlasit, ze hatapka 1.2 je proste mrdka I pro zenu na potrhy. Obcas je potreba predjet a s tou 1.2 to proste bezpecne moc nejde. Nemam nic proti fobiim, ale kdyz uz, tak tu 1.4 Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 A co to je ten Tapatalk? Nejaky typ motoru so Fabie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 A co to je ten Tapatalk? Nejaky typ motoru so Fabie? Mrkni na google play ci appstore. Je to klient pro pristup na diskuzni fora skrze telefony ci tablety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ahaaa. No to jsem netusil... Tak proc se to tu inzeruje v diskuzi o Fabiich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Defaultne se to vklada automaticky, uz se mi to ale podarilo vyrusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To/Ad Radius: díval jsem se do servisního protokolu z minulého týdne, na autě s Hankook (zimní), které tam šly před zimou novéa mají za "zimu" najeto 10tisíc je vpředu vzorek 7,3 a vzadu 8,7mm.Ale nejsem odborník na pneu, nevím jestli třeba letní nemají nižší vzorek z výroby oproti zimním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=816&t=801596 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Nemá někdo typ kam bych mohl v Praze dát spolehlivě odservisovat starší Maserati (1999). Nechce se mi ho dávat do autorizovaného servisu. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To nevím, ale dej nám tu aspoň fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se