Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

No tý kokso až mám chuť to smazat, tak dík už jsem pomalu začal přemejšlet kam to nacpou.Ale vypadá to nenápadně dobře, se divím, že je to ještě nenapadlo udělat.HeeHe............

Jo náš ústav se Vám tímto ústy omlouvá, tato záležitost se stává maximálně jednou do roka!!!!!!

Jo a ještě toto:

http://www.policie.cz/clanek/usekove-merice-rychlosti.aspx

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tý kokso až mám chuť to smazat, tak dík už jsem pomalu začal přemejšlet kam to nacpou.Ale vypadá to nenápadně dobře, se divím, že je to ještě nenapadlo udělat.HeeHe............

Jo náš ústav se Vám tímto ústy omlouvá, tato záležitost se stává maximálně jednou do roka!!!!!!

Jo a ještě toto:

http://www.policie.cz/clanek/usekove-merice-rychlosti.aspx

Chápu to správně, že ani jižní spojka ani Strakonická není měřená?

Odkaz ke komentáři

Hankooky nejsou špatné pneumatiky, mám na nich 30 tisíc km a nejeví nějaké zvláštní známky opotřebení. Nejezdím pilu ale ani piánko, jezdím denně 30-100 km. Nešlo mi o peníze ale když jsem pneu kupoval, uvědomil jsem si, že z dřívějška mám zažité jako kvalitní jen Pirellky, Dunlop, Good Year, Michelin a pár dalších, prostě takové ty profláklé značky (koneckonců z "kvalitních" hodinek jsem znal kdysi jen Rolexy, Breitlingy, Seika apod. o mé srdeční značce Fortis ani mnoha jiných jsem nevěděl ani že existují). A protože na motorce přezouvám často a vím, že stejný typ pneu po několika letech není stejný, mění se směsi, výroba přesouvá kamsi atd., udělal jsem si hloubkový průzkum podle mých požadavků (ve všem lepší průměr, důraz na komfort a hlučnost) a Hankook, pro mne neznámá značka s pochybným názvem, vycházela kupodivu dobře. Obešel jsem pár známých, jsou mezi nimi i 2 majitelé pneuservisů, pneu doporučili a koupě nelituji.     

Odkaz ke komentáři

Hatapka 1.2 je naprostej nesmysl. S jednou sluzebni jsem pred lety najezdil cca 100tis a znova bych to odjizdet nechtel.

Auto nebylo nijak zvlast poruchove, nicmene vykon nula, do kopce to couvalo a kdyz k tomu clovek jeste zapnul klimatizaci, tak veskerej vykon sel uplne do kytek. A spotreba o litr nahoru.

Za mne rozhodne tu kiu.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Kdyby nebyla služební tak bys asi napsal něco jinýho. Pro manželku na potrhy, nebo pro dálniční závodníky, to je rozdíl. Já komentoval zejména cenu. Taky jsem s tou Fábkou něco najel a úplně marný to není, i když to není na dálnici vono. Jo a sorry, napsal jsem to bez ťaptoulku :)

Odkaz ke komentáři

Bez taptoulku tva slova nemaji vahu :)

Ale vazne, mel jsem vic sluzebnich aut a neco odjeto uz mam a tak mohu s cistym svedomim prohlasit, ze hatapka 1.2 je proste mrdka I pro zenu na potrhy. Obcas je potreba predjet a s tou 1.2 to proste bezpecne moc nejde. Nemam nic proti fobiim, ale kdyz uz, tak tu 1.4

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

To/Ad Radius:

díval jsem se do servisního protokolu z minulého týdne, na autě s Hankook (zimní), které tam šly před zimou nové

a mají za "zimu" najeto 10tisíc je vpředu vzorek 7,3 a vzadu 8,7mm.

Ale nejsem odborník na pneu, nevím jestli třeba letní nemají nižší vzorek z výroby oproti zimním?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...