patriknapr Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To nevím, ale dej nám tu aspoň fotku... U sebe žádné foto nemám, ale je to tento model: maserati quattroporte 1999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tak jako nový S kupé AMG hezký. To bych asi kousnul, i s těma LED displejema namísto budíků . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 ja su skromnej chlapec, me by stacilo aji vobyc petikilo trebas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 pekné. je toto náhrada za CL alebo sa budú vyrábať obidve? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 CL = S coupé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 nahrada, pokud vim, ale este neni pricing.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Jo, pětibába v tý zelený by stačila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 totok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Kdysi se tady řešil nákup/ pronájem skodovek, které se tocily po 6 měsících. Nějak to nemohu najít. Nevzpomenete si někdo kdo to dělal? Díky všem za připadne info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Sibiř to je taková nádhera, ještě v tý pakáži, že by mi snad nevadil ani ten cirkus humberto místo palubní desky. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Kdysi se tady řešil nákup/ pronájem skodovek, které se tocily po 6 měsících. Nějak to nemohu najít. Nevzpomenete si někdo kdo to dělal? Díky všem za připadne info.Já to taky hledal. A nenašel. Na 6 měsíců se ale už nic pronajmout nedá. Minimálně je to na 9 měsíců (City go) . Zbytek vozů na 12měsíců. Upraveno 19. března 2014 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Vím, že je to nižší třída, ale mně se líbí to CLAčko jejich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Bylo to zde: http://www.autocolordesign.cz Upraveno 19. března 2014 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Bylo to zde: http://www.autocolordesign.czDíky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Když už je řeč o Mercedesech, tohle byl pár let můj mazlík, byl v exkluzivním stavu a jízda v něm se podobala spíš plavbě luxusní jachtou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 ... a tohle byla taky moje láska, 928S, 300 koní, 385 Nm, V8 4,7 litru. Ten byl v dobrém stavu technicky, přečalouněná sedadla originální látkou, ale aby byl A1, potřeboval ještě spoustu práce a peněz, tak jsem ho s těžkým srdcem prodal do rukou nadšence, který mu tu péči byl schopen dát. Vzpomínám, jak jsme kdysi se známým jeli pro jeho mazlíka, Aston Martina DB9 a když jsme jeli zpět, hnali jsme se nárazník na nárazník po dálnici dost absurdní rychlostí. Podvozek neměl chybu, hmotnost 50:50 a hlavně žádný windousy co řídí za mně, tohle si člověk musel odřídit sám a odměnou byl řidičský orgasmus. V zatáčkách se ale dost brzo naráželo na limity dané hmotností, bylo to nejluxusnější a nejdražší Porsche své doby, ale taky nejtěžší. Toho jsem skoro obrečel, ale teď je mu líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 parada, myslel som si ze tieto "ne 911" modely tvorili skorej lowcost cast portfolia znacky... diky za info, musela to byt krasa! taketo auta uz nikto nevyrobi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Tohle tu už bylo, ale aby byl vidět můj vývoj, který je ale nepřenosný, každý to máme jinak. Zjistil jsem, že honit se po dálnicích a rychlých silnicích absurdními rychlostmi mne ne zcela uspokojuje bez ohledu na nebezpečnost takového konání. V mládí jsem jezdil motokáru, opravdu ostrou, kde se v menších rychlostech konal mnohem větší adrenalín. Na Caterham už jsem dost pohodlný, trochu komfortu neuškodí, proto Mazda MX-5. Zde s kamarádovým Morganem 4/4 někde v Polsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julek Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Ivane, krásné auto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Misoo - kdepak, právě naopak řada 928 byla na absolutní špici. Je fakt, že původně byla vyvinuta pro americký trh, Amíci chtěli luxus, proto je tam motor V8 (konstrukce Porsche!) a většina jich byla s automatem, můj byl zajímavý 5-tistupňovým manuálem. Uvažovalo se dokonce, že řada 911, tedy motory za zadní nápravou, skončí a nahradí je systém transaxle použitý v řadách 924/944/928/968, naštěstí k tomu nedošlo.Vzpomínám mj, to jsem měl auto pár měsíců a vydal jsem se na letiště ke srovnávacím jízdám s tehdy posledním modelem 911 Turbo (996). Poprvé jsem opravdu vytočil motor, kolem 4500 ot se kdesi otevřela nějaká klapka, úplně se změnil zvuk, do zad jsem dostal herdu a auto vystřelilo až jsem se leknul, na trojku i čtyřku z toho šel strach. Když jsem pak to samé zkoušel v moderní 911, bylo to asi na stopkách o něco rychlejší, ale pocitově naopak pomalejší a nezajímavé... Upraveno 20. března 2014 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se