Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

15-18 vetsinou po praze   3.2  169kw

Ntvl, nemas to nejake rozbite. Je pravda, ze po Praze jsem moc nejezdil. Prumer jsem mel tak 10, max 12, a to jsem se nejak nehlidal.

Odesláno

Je to trochu OT, ale včera jsem potkal na benzínce v Praze Mustanga, nevím jestli to byl nějaký kit, ale měl na prdeli nad úrovní světel - Shelby, teda můžu vám říct, takový zvuk jsem hooodně dlouho neslyšel. Nikdy se mi tahle auta nelíbila, ale tohle v šedé matné nevím jestli to byla origo barva nebo polep, bylo něco neskutečně parádního. Byl to na 99,9% ten poslední model s hodně zamračeným čumákem a paradoxně nejhezčím předkem z posledních let. Mě by jen zajímalo jestli je to fakt jen na "zrychlení" a macho efekt, nebo by to dokázalo konkurovat supersportům.

Odesláno

Tak tak konkurence schopnost je celkem složitá. Záleží, co si pod tím kdo představí. Jako oproti supersportům typu SLS, Enzo, Zonda apod. by neměl na trati šanci.

Mustang je muscle car (pony car), takže nějaké zázraky od řízení bych nečekal, páč to vychází ze sériovky. Na druhou stranu, Mustang bude znatelně praktičtější a ve všech ohledech levnšjěí.

Odesláno

SLS urcite neni supersport ;-) ...

Protože chleba s máslem? Jaká je tedy dle tebe definice supersportu, když tam SLS s 6.2 V8 nepatří?

Odesláno

Ráno už se mi to nechtělo hledat, ale teď jsem si to dohledal a moje otázka dopadla víceméně, jak jsem předpokládal. Zajímalo mě především srovnání s Corvette. Jinak byl to přesně tento model z videa. A ten zvuk a celkový dojem byl parádní, muscle car, jak se patří :) .  

Video odkaz:

Odesláno

Taky se přidám, doma 10-13l/100, ale zas cca 200kW a spousta radosti :clap: a v rachotě Oct II. 2.0TDI za cca 6.8, ale to jí dávám za uši :gunsmilie:

Návštěvník YPO
Odesláno

v sobotu sem jel z Votickýho kopce za nulu ...... a na chatě mám u O2 na telefonu tři čárky signálu

Odesláno

Protože chleba s máslem? Jaká je tedy dle tebe definice supersportu, když tam SLS s 6.2 V8 nepatří?

SLS je superrychlé a pohodlné GT. Stejně jako Bentley, Aston Martin, Maserati.

Superport je auto typu Lambo Aventador, Ferrari F430 apod., a s přimhouřeným okem se tam mohlo řadit SLR.

Odesláno

SLS je superrychlé a pohodlné GT. Stejně jako Bentley, Aston Martin, Maserati.

Superport je auto typu Lambo Aventador, Ferrari F430 apod., a s přimhouřeným okem se tam mohlo řadit SLR.

GT? Vždyť pro Gran Turisma je typické, že mají sedadla 2+2, což u SLS není.

Ale to je jedno, tyhle všechny definice jsou stejně "jen tak na oko", když se dnes jako coupe označují auta s párem dveří navíc.

Návštěvník Jagman
Odesláno

TO už sme na škoda klubu?

XJR  20-30

MB 9-13

Hyundai 7-10( to mě dostává 2tuny SUV a prostě to nic nežere :eek: )

Odesláno

Zajímavý ze naše ženy mají vždy menší spotřebu než my..já i kdybych se rozkrajel tak ma draha bude vždy min o pul a mnohdy o litr niž..a to se fakt snažím..

Škoda klub ne... K tomu tady máme daleko..

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tenge - maj větší cit já třeba jezdím jak dědek ale mám hrozně težkou nohu v MB si hodím omezovač na 50 ale rozjíždím se skoro na plnej prostě na pade hnedka :D. Pak to žere to samé jágo prostě pod dvacet nejdu snad jen když fakt jedu 130 po dálnici klídečko tempomátek žena bývalá uměla jet za 10 to sem nechápal :eek:

Odesláno

Hm, s tou benzínovou atmosférou 1.8 Carismou umím za 6,0 (reálných, mám změřeno, že palubní počítač ukazuje o 6% míň), ale to už je fakt hodně "pohodová" jízda. V odvázaném režimu, kdy přestávám plynout s davem a začínám častěji předjíždět, je to 7,5. Ženská na mě nemá, většinou to dává tak o litr víc  :cool02:

Jo a kdybyste náhodou na tu Carismu (1.8 GDI, DOHC, 92kW, r.v. 2000) někdo věděl o jeté převodovce v rozumném stavu (aby spolehlivě dala ještě tak 50k - 80k), tak budu vděčný za tipy nebo rovnou zprostředkování  :D

Jinak tady budu brzo nabízet to auto na díly a pak prudit s dotazy, co pořídit místo něj - a to fakt nechcete  :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...