Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

No to je sila a aké to máš auto?? Najhoršie sa menia žiarovky na renolte a fiate. To je boj niekedy :D To by kľudne mohli postaviť na tom psychotesty..

Mini, ale opravdu to ve finále šlo v pohodě (proto jsem taky psal: "Jelikož jsou auta různá a dnes u některých je i výměna žárovky docela vopruz, tak dodávám, že následně to trvalo asi 2 minity bez použití jakéhokoli nářadí.").

Jinak s FIATy to znám, jednoho jsem kdysi měl a když se měnila vepředu žárovka, musel se oddělat i blatník :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odporúčam skúsiť renolt modus, megan, fiat stilo atď.. V niektorom Top Gear skúšali, ako rýchlo si obyčajný človek vymení žiarovku v golfe a v renolte... Pamätám si ako som raz jedného pekného dňa menil žiarovku na renolte (črepe všetkých črepov) a mal som krvavú ruku, myslel som, že si musím urobiť ešte pár kĺbikov na ruke naviac a sem tam som si sadol vedľa auta na zem, s hlavou v dlaniach a v predstave ako toho "konštruktéra" riešim letlampou a kliešťami.. Nakoniec som ju vymenil a víťazoslávne zapol svetlá a ta suka nesvietila.. Takže nárazník dole, svetlo von a vystrihnúť vyhorený konektor.. Ani len to nedomysleli.. Vlastne ako celé auto.. Sa čudujem ako si to môže niekto kúpiť. ford renolt fiat si robí z ľudí kozy a tí sa potom čudujú..

Odkaz ke komentáři

Docela by mě zajímalo, jak pořešili diferenciál - aby auto jelo a hnané kolo ve vzduchu se netočilo pozpátku. A taky aby ten diferák nekousli - není to celý fake?

... ford renolt fiat si robí z ľudí kozy a tí sa potom čudujú..

Porč Ford? u Focusu dávám výměnu H7 tak za 5 minut a 40 - 50 vulgarismů :furious:

Odkaz ke komentáři

Toto.. No je to normálne??? Ako toto mohol niekto vymyslieť, vyrobiť a ešte ďalší dement to musel schváliť.. Sa ich našlo na jednej kope v tom žabožrútstve...

No ... je to trochu komplikovanejšie. Chce to totiž dosť cviku, vymeniť žiarovku v Megane II. Ja to, napríklad, nerobím, dám to do servisu, kde to väčšinou spravia nejako zvrchu ... ALE v jednom servise to mechanici nevedeli spraviť cez tie servisné otvory v podblatníku a už sa hotovali odmontovávať svetlo zvrchu, keď radšej zavolali vedúceho ... to ste mali vidieť: prišiel chlapík v košeli a svetri (žiadne montérky) jedným pohybom sa tam dostal a žiarovku vymenil ... Tí mechanici zírali ja vizír ...

Odkaz ke komentáři

No ja nevim, videl jsem jen prvni 4 minuty a na stylu mi neprislo nic nebezpecnyho. Jestli se ten zbytek videa nese v podobnem duchu, tak to, ze se nema rad vidim jen v tom, ze si nevzal rukavice.

No přiznám se, že miluji svižnou jízdu....nejsem ten co by měl úplně čisté svědomí, protože když miluješ jezdit tak né úplně vždy jedeš podle předpisů, ale na tom videu stačilo aby jedinej člověk psal smsku a trochu uhnul na stranu a rána jak z děla....a típek je v pr.... , těch možností je daleko víc...láhev od piva či sklo na cestě a je vymalováno. Motorkářům prostě uhne každej člověk co jezdí nebo jezdil na dvou kolech ,ale větší polovina těch lidí nikdy na motorce nejezdila a proto nemají důvod uhejbat. Podle mě prostě když takhle někdo jezdí denně do práce ,tak má velkou šanci ,že do ni jednoho dne nedojede. Tady nejde o to, že jede mezi auty v koloně, ale průser podle mě je, že tak činí mnohdy ve 120ti kmh...a to se nabavím o tom, že kdyby se cokoliv Stalo, stojí celé Sao Paolo nebo kde to je a cca dvě ,tři auta by mu přejelo ještě hnáty.....

Odkaz ke komentáři

No přiznám se, že miluji svižnou jízdu....nejsem ten co by měl úplně čisté svědomí, protože když miluješ jezdit tak né úplně vždy jedeš podle předpisů, ale na tom videu stačilo aby jedinej člověk psal smsku a trochu uhnul na stranu a rána jak z děla....a típek je v pr.... , těch možností je daleko víc...láhev od piva či sklo na cestě a je vymalováno. Motorkářům prostě uhne každej člověk co jezdí nebo jezdil na dvou kolech ,ale větší polovina těch lidí nikdy na motorce nejezdila a proto nemají důvod uhejbat. Podle mě prostě když takhle někdo jezdí denně do práce ,tak má velkou šanci ,že do ni jednoho dne nedojede. Tady nejde o to, že jede mezi auty v koloně, ale průser podle mě je, že tak činí mnohdy ve 120ti kmh...a to se nabavím o tom, že kdyby se cokoliv Stalo, stojí celé Sao Paolo nebo kde to je a cca dvě ,tři auta by mu přejelo ještě hnáty.....

Hlavne kdyz neposkodi organy, je to darce! :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...