Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V principe ano. Maju aj dobre vlastnosti ale hlucnost a voda su problem, viem z vlastnej skusenosti.

doplnam - zadny nahon :) ale na suchu a v lete to jazdilo OK (GY Eagle F1). Inac to vyznie asi divne, ale ak sa da (= rozmer dovoli) tak preferujem Matador a som spokojny

Odesláno (upraveno)

Nejde generalizovat podle vzoru, daleko důležitější je směs, bočnice, ostrost hran vzorku, jestli má hodně menších částí které se mohou sjet "do pily" atd.

Kup GY F1 Assymetric 2, nebo SportContacty, pokud se ti nechce tolik utrácet tak P7 nebo Nokiany nebo Semperit

Btw zrovna GY F1 se šípovitým vzorem byly ve své době jedny z nejlepších na mokru...

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno

Loni jsem přezul z Bridgestone Potenza RE050A na Hankook Ventus Prime 2 (225/50/17). Měl jsem z Korejce zpočátku trochu obavu, ale jedu je druhou sezonu a jízdní vlastnosti na suchu i na mokru se mi zdaj stejný, jen jsou podstatně tišší a spotřeba mi spadla o 10% :eek:. Ale faktem je, že období kvílících gum v zatáčkách už mám za sebou ;). V jiným rozměru to ovšem tak bejt nemusí ...

Odesláno

V případě krátkého letiště mají naši západní sousedi obdobné betonové plochy kterým říkají Autobahn nebo tak nějak.

Že to je fotečka navi bez SZ modu nemusím dodávat, snad jen zbývá doplnit auto - Ford Transit :)

Odesláno

však on také ukazuje horizontální pohyb... Ty jsi asi myslel pád, což je pohyb vertikální...

Odesláno (upraveno)

Já jsem se samozřejmě spletl, až teď vidím že jsem to měl přepnutý na anglinu (nějak se to člověk naučit musí, že ano), takže se omlouvám za mystifikaci, to je navigace s modulem ohlašování SZ :D

Na typu auta trvám.

Edit - fakt sem blbej, tak není SW by muselo být NW :D

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Nic si z toho nedělej, Ty si pleteš NW a SW. Já si zase pletu horizontální a vertikální. Za chvíli sem vtrhne nějakej zarputilej cyklista a bude nám tvrdit, že jsme z těch rychlostí úplně vymaštěný .... :cheers:

Odesláno

Nic si z toho nedělej, Ty si pleteš NW a SW. Já si zase pletu horizontální a vertikální. Za chvíli sem vtrhne nějakej zarputilej cyklista a bude nám tvrdit, že jsme z těch rychlostí úplně vymaštěný .... :cheers:

Cyklisti mají svoje vlákno, to je v pohodě. Taky jsem dneska dal zarputile 72 km na kole (jako celkem, ne maximálku, to už bych se bál).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...