Igicz Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Dneska článek na idnesu, tak sem si vzpomněl na Manťáka:-)http://auto.idnes.cz/opel-manta-test-0gx-/auto_ojetiny.aspx?c=A141125_235100_auto_ojetiny_hig#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Byly zveřejněny ceno nového Mustangu pro ČR Nový Mustang je vybaven 19palcovými koly, sportovními brzdami nebo systémem SYNC 2 s osmipalcovou dotykovou obrazovkou. Ceny začínají na 880 000 Kč za vůz s motorem 2.3 EcoBoost. Rozhodovat se můžete mezi motorizacemi 2.3 EcoBoost (231 kW) a 5.0 Ti-VCT V8 (307 kW), stejně jako mezi karosářskými variantami Fastback a Convertible. Na výběr je manuální, nebo samočinná převodovka, vždy se šesti rychlostními stupni.Standardní výbava nového Fordu Mustang v evropské specifikaci obsahuje kola o průměru 19 palců, sportovní brzdy, automatické bixenonové světlomety, LED zadní svítilny a zadní difuzor. Sériově se dodává rovněž kožené čalounění, dvouzónová automatická klimatizace, audiosystém s devíti reproduktory a systém SYNC 2 s barevnou dotykovou obrazovkou o úhlopříčce osm palců.Na přání jsou k dispozici například odvětrávaná sedadla, navigace, vylepšený audio systém či prémiová 19palcová kola se speciální povrchovou úpravou označenou jako Luster Nickel. V paletě deseti barev karoserie nechybějí výrazné odstíny jako oranžová Competition nebo třívrstvý žlutý lak Triple Yellow. Cena celkem přijatelné s ohledem na výbavu. Navíc na našem trhu není snad žádný konkurent, možná malinko GT86, ale ta je trochu o něčem jiném. Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Mustang, kůže a xenony v základu, ceny skoro neuvěřitelný. Jedním slovem fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Skoda toho ctyrvalce, ale pojede to asi pekne, no. Cena v zakladu vyborna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ja se porad nemuzu rozhodnout, jestli se mi to auto designove libi nebo ne. Ale svezt bych se chtel kazdopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Exteriér se mi líbí hodně, lepší než to pseudoretro z minulé generace, ale to se mi líbilo taky. V interiéru mi vadí velká obrazovka, přetlačítkovanej volant a startování tlačítkem. K tomu snad ani nebudou klíčky ne? A až chcípne baterka, tak cihlou do okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Me se prave chvilemi zda, ze je to takovy kockopes euro/asijsko/americkyho stylu aby se to jako libilo vsude ve svete, ale v konecnem dusledku to neni moc hezky. Uz jsem jich videl par nazivo a prislo mi ze hodne dela i barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/mercedes-benz/model/cls+350/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:mercedes-benz,mdl:cls-klasse,frn:2004-01,dmg:true/pg:vipcar/204536838.html Kolik myslíte že muže stát oprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 to Brabus uz robi 250konove dizle v kombiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Jj jen ta oprava bude stat pry neskutecnou palku...ja tipoval opravu za stovku ale pry ani nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 půl mega málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 dneska jsem si uvedomil, ze suma hodnoty mych hodinek docela slusne presahuje hodnotu nasich dvou vozitek. jesteze to nikdo krome manzelky nevi jste na tom podobne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) Langeho zakon je Langeho zakon. S chronofyzikou nevydrbes nevy*ebes*. __________*nedalo sa odolat Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Recenze noveho Subaru Outback, v prodeji od poloviny brezna 2015. Dela na mne velmi dobry dojem, trochu nejisty jsem z tvaru zadnich lamp a vykonu dieselu. Jinak IMHO dost povedene....http://www.autorevue.cz/subaru-outback-20d-2015-je-hodne-prijemne-auto-prvni-jizdni-dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 konecne Outback ako ma byt - jedno z mala aut co som vzdy chcel a nikdy som sa nedokopal ho kupit. + tu predchadzajucu verziu dizajnovo riadne zmrsili takze som vychladol.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 hm, zase bez kloudneho benzinu, dnes fakt clovek nema z ceho vybirat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Ten interier je opet podivnej.Jinak moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 dneska jsem si uvedomil, ze suma hodnoty mych hodinek docela slusne presahuje hodnotu nasich dvou vozitek. jesteze to nikdo krome manzelky nevi jste na tom podobne?Naprosto stejně, mám dvoje Casia, a cenu našeho vozu to překračuje min. trojnásobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 hm, zase bez kloudneho benzinu, dnes fakt clovek nema z ceho vybirat!2,5 litru bohate staci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Naprosto stejně, mám dvoje Casia, a cenu našeho vozu to překračuje min. trojnásobně. tema Outback: myslim, ze Subaru asi nikto nekupuje ocami, ale srdcom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se