Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Byly zveřejněny ceno nového Mustangu pro ČR

X4pkZYSLJ5.jpg

Nový Mustang je vybaven 19palcovými koly, sportovními brzdami nebo systémem SYNC 2 s osmipalcovou dotykovou obrazovkou. Ceny začínají na 880 000 Kč za vůz s motorem 2.3 EcoBoost. Rozhodovat se můžete mezi motorizacemi 2.3 EcoBoost (231 kW) a 5.0 Ti-VCT V8 (307 kW), stejně jako mezi karosářskými variantami Fastback a Convertible. Na výběr je manuální, nebo samočinná převodovka, vždy se šesti rychlostními stupni.

Standardní výbava nového Fordu Mustang v evropské specifikaci obsahuje kola o průměru 19 palců, sportovní brzdy, automatické bixenonové světlomety, LED zadní svítilny a zadní difuzor. Sériově se dodává rovněž kožené čalounění, dvouzónová automatická klimatizace, audiosystém s devíti reproduktory a systém SYNC 2 s barevnou dotykovou obrazovkou o úhlopříčce osm palců.
Na přání jsou k dispozici například odvětrávaná sedadla, navigace, vylepšený audio systém či prémiová 19palcová kola se speciální povrchovou úpravou označenou jako Luster Nickel. V paletě deseti barev karoserie nechybějí výrazné odstíny jako oranžová Competition nebo třívrstvý žlutý lak Triple Yellow.

Cena celkem přijatelné s ohledem na výbavu. Navíc na našem trhu není snad žádný konkurent, možná malinko GT86, ale ta je trochu o něčem jiném.

ford-mustang-gfii-08.jpg

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Exteriér se mi líbí hodně, lepší než to pseudoretro z minulé generace, ale to se mi líbilo taky. V interiéru mi vadí velká obrazovka, přetlačítkovanej volant a startování tlačítkem. K tomu snad ani nebudou klíčky ne? A až chcípne baterka, tak cihlou do okna  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Recenze noveho Subaru Outback, v prodeji od poloviny brezna 2015. Dela na mne velmi dobry dojem, trochu nejisty jsem z tvaru zadnich lamp a vykonu dieselu. Jinak IMHO dost povedene....

http://www.autorevue.cz/subaru-outback-20d-2015-je-hodne-prijemne-auto-prvni-jizdni-dojmy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Naprosto stejně, mám dvoje Casia, a cenu našeho vozu to překračuje min. trojnásobně.

:lol2:  :lol2:  :lol2:

tema Outback:  myslim, ze Subaru asi nikto nekupuje ocami, ale srdcom. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...