Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ano tie obrazovky mam na mysli. pozeral som sa zblizka a vyzeralo to ako obrazovky

A nebyli třeba za sedačkama takové ty pidi sedačky pro liliputy, jako třeba v žehličce?

Odesláno

Jsme na stránce 911 vlákna. Není tu někdo s hezkou tématickou fotkou, než nám to tu zprasí Hundaje nebo nějaký jiný šmejdy?

Odesláno

A nebyli třeba za sedačkama takové ty pidi sedačky pro liliputy, jako třeba v žehličce?

boli, ale na tych sedackach by nemohli sediet ani len male deti.. nieto este niekto kto by mal hlavu tak vysoko aby na tie obrazovky aj videl.

Tam se pouští promo MB právě pro ty, co na čumí jen z venčí  :lol2:

no, ten co parkoval za nim rozhodne o reklamy na mergla nestal.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

boli, ale na tych sedackach by nemohli sediet ani len male deti.. nieto este niekto kto by mal hlavu tak vysoko aby na tie obrazovky aj videl.

Tak to mě napadaj jedině basketbalisti, kteří přišli o nohy..

Odesláno

Nějaký nový C v kabriu s televízema vzadu jsem viděl v Praze několikrát - bílý AMG. Jezdí z Holešovic někam přes centrum.

Odesláno

POdívej se na zpracování a pochopíš, proč je Ford o tolik levnější.

Nedávno jsme řešili dodávku do firmy a když jsme videli jak je udělaný Ford Tourneo titanium, tak jsme raději koupili Transorter a trochu ho dovybavili ( za stejné penize).

Kvalita a zpracování uplně někde jinde, to samé brzdy, reakce na plyn a podvozek.   Nevím proc do plné výbavy a Tourneo dává  Ford listová pera, ale na silnici je to jako srovnávat passat a felicii.

Muj osobní nazor, vše od Fordu mi přijde takový Forový....  

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Nějaký nový C v kabriu s televízema vzadu jsem viděl v Praze několikrát - bílý AMG. Jezdí z Holešovic někam přes centrum.

tak teraz som sa stratil....

nove C v kabriu...

Odesláno

ano tie obrazovky mam na mysli. pozeral som sa zblizka a vyzeralo to ako obrazovky

Nechci vam brat iluze, ale jsou to pouze vetracky vyhrivaciho systemu. V kazde hlavove operce jsou 2 vetracky.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jo, fouká ti to teplej vzduch za krk, viděl jsem to myslím u SLK.

ja som to mal v Slk, ale tam sa nedalo vidiet zozadu na sedacku, takze neviem

Odesláno

ja som to mal v Slk, ale tam sa nedalo vidiet zozadu na sedacku, takze neviem

Taky mam SLK a SL jako vyssi trida ma system Airscarf krapet vymazlenejsi.

Odesláno

Také mám SLK a podmínka bylo airscarf. Výborná věc. Navíc výborné auto. Už se těším na počasí. 

Odesláno (upraveno)

To není i SLK ale u SL

SLK má větrák v opěradle.

Upraveno uživatelem ava
Návštěvník YPO
Odesláno

car_photo_364600_25.jpg

to je pěkně hnusný .... to bych v autě nechtěl mít a to sem to neviděl z druhý strany ..... vypadá to jak počítač od apple

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...