Eman2208 Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 ano tie obrazovky mam na mysli. pozeral som sa zblizka a vyzeralo to ako obrazovkyTam se pouští promo MB právě pro ty, co na čumí jen z venčí
CEGY Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 ano tie obrazovky mam na mysli. pozeral som sa zblizka a vyzeralo to ako obrazovkyA nebyli třeba za sedačkama takové ty pidi sedačky pro liliputy, jako třeba v žehličce?
Jeremy Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Jsme na stránce 911 vlákna. Není tu někdo s hezkou tématickou fotkou, než nám to tu zprasí Hundaje nebo nějaký jiný šmejdy?
blackhead Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 To je pro posadku kdyz ma piknik.ano tie obrazovky mam na mysli. pozeral som sa zblizka a vyzeralo to ako obrazovky
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 tak 911 na stranku 911 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 A nebyli třeba za sedačkama takové ty pidi sedačky pro liliputy, jako třeba v žehličce? boli, ale na tych sedackach by nemohli sediet ani len male deti.. nieto este niekto kto by mal hlavu tak vysoko aby na tie obrazovky aj videl. Tam se pouští promo MB právě pro ty, co na čumí jen z venčí no, ten co parkoval za nim rozhodne o reklamy na mergla nestal.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 boli, ale na tych sedackach by nemohli sediet ani len male deti.. nieto este niekto kto by mal hlavu tak vysoko aby na tie obrazovky aj videl.Tak to mě napadaj jedině basketbalisti, kteří přišli o nohy..
Jeremy Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Nějaký nový C v kabriu s televízema vzadu jsem viděl v Praze několikrát - bílý AMG. Jezdí z Holešovic někam přes centrum.
stampee Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 POdívej se na zpracování a pochopíš, proč je Ford o tolik levnější. Nedávno jsme řešili dodávku do firmy a když jsme videli jak je udělaný Ford Tourneo titanium, tak jsme raději koupili Transorter a trochu ho dovybavili ( za stejné penize).Kvalita a zpracování uplně někde jinde, to samé brzdy, reakce na plyn a podvozek. Nevím proc do plné výbavy a Tourneo dává Ford listová pera, ale na silnici je to jako srovnávat passat a felicii. Muj osobní nazor, vše od Fordu mi přijde takový Forový....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Nějaký nový C v kabriu s televízema vzadu jsem viděl v Praze několikrát - bílý AMG. Jezdí z Holešovic někam přes centrum.tak teraz som sa stratil....nove C v kabriu...
Pcho Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 ano tie obrazovky mam na mysli. pozeral som sa zblizka a vyzeralo to ako obrazovkyNechci vam brat iluze, ale jsou to pouze vetracky vyhrivaciho systemu. V kazde hlavove operce jsou 2 vetracky.
Liqid Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Jo, fouká ti to teplej vzduch za krk, viděl jsem to myslím u SLK.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Jo, fouká ti to teplej vzduch za krk, viděl jsem to myslím u SLK.ja som to mal v Slk, ale tam sa nedalo vidiet zozadu na sedacku, takze neviem
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 A co tam máš mezi opěrkou hlavy a tím ochranným rámem?
Pcho Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 ja som to mal v Slk, ale tam sa nedalo vidiet zozadu na sedacku, takze neviemTaky mam SLK a SL jako vyssi trida ma system Airscarf krapet vymazlenejsi.
ava Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Také mám SLK a podmínka bylo airscarf. Výborná věc. Navíc výborné auto. Už se těším na počasí.
ava Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 (upraveno) To není i SLK ale u SL SLK má větrák v opěradle. Upraveno 21. února 2015 uživatelem ava
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 to je pěkně hnusný .... to bych v autě nechtěl mít a to sem to neviděl z druhý strany ..... vypadá to jak počítač od apple
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se