Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem v tom seděl v USA přišlo mi to v pohodě, bohužel nejel, ale obecně jsou americký auta dost odfláklý, alespoň ty v kterých jsem jezdil tam. Teslu vidím docela často, až tu budou ty rchlonabijeci stanice, bude to veselejší.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja to tiez vidim tak okolo 300km v priemere, ale ked v zime zatopis, rozmrazovanie, vyhrievanie, hudba, stierace, castejsie svetla, tak to moze byt problem....

Odesláno (upraveno)

ad C6: Podilvat se na ni zajdi a pak rychle uteč, než Tě do ní zlomí. Tedy pokud nejsi masochista a nezpůdobuješ si rád sám sobě bolest (rozuměj nikdy nekončící sérii návštěv servisů)

A.D Tesla: To auto vypadá hezky zvenku, vše ostatní je průšvih. V ČR jich pár je a téměř všechny jsou na prodej za zlomek ceny a stejně je nikdo nechce..nekvalitní interiér je to nejmenší..prostě se to pořád sype. Známý, který opravdu nemá nouzi o peníze si ji koupil, už 3x mu měnili blok baterií, už 5x odtah pro nepojízdnost, reálný dojezd je takový, že dostačí pokud jedete ráno do práce a večer domů.. Pokud se potřebujete přesouvat i během dne, máte pak dost často problém dojet večer domů..párkrát už za mnou byl na kafe aby dobil. Jízdní vlastnosti nejsou kdovíco..rozhodně nic, z čeho by měl člověk nějakou radost. Tesla byl fakt pokus a ne nový trend, zkrátka se to nepovedlo a ojetina bude za trest. Kamarád ji teď zkouší prodat, bohužel to nikdo nechce. Jezdí zase zpátky v Maserati, což rozhodně není symbol spolehlivosti, ale proti Tesle je to zlatý. Ta stojí v garáži a práší se na ni..důvěra v to auto klesla na 0.

Tedy jen postřeh z okolí..každý ať si vyzkouší a rozhodne se. Jel jsem s tím, už je to nějaký pátek..když to ještě jezdilo..ale fakt nic, z čeho bych nemohl spát. Jakmile člověk překoná to překvapení z neznámého, zjistí, že je to jen načančaný krumpl, jako by to někdo poskládal v garáži po večerech..

Upraveno uživatelem dawe009
Odesláno (upraveno)

Palivo zdarma, servis zdarma, to není pravda. Nákladově "palivo" vyjde na 1,35 Kč/km a po 8 letech baterie, které v současnosti stoji výměna cca 300 tis. Servisní údržba tam taky nějaká je a samozřejmě opravy, bezporuchové rozhodně není. Celkově mi přijde ta recenze nadsazená, jako že auto je 97% hliníku, karoserie věřím. Majitel ma najeto 10 tis. km, tak to nevidí zatím moc realisticky. Rovněž prohlášení že automobilka nechce vydělávat na servisu, je ekonomický nesmysl, dnes cely svět funguje na principu servisních služeb, pěkně je to vidět v IT, kde hardware za minimální marži a vše se vydělává na službách a placeném supportu (servisu) v následujících letech. K?zdý autorizovaný prodejce aut dnes potvrdí, že bez servisu umřou. Tesla byla před 2 lety před krachem a jednalo se o prodeji Google, nakonec se přece jen výroba rozjela a nyní už to vypadá dobře. Jinak ta koncepce auta si mi líbí a klidně bych si ho na blbnutí koupil, ale na za 2 mil.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Hodne se tady diskutuje Hyundai, tak pridam par osobnich postrehu s I40.

Mel jsem moznost 4 mesice jezdit s touto dieselovou 1.7 a najel jsem s ni asi 15t km.

Pozitiva z meho pohledu:

- vyborna vybava zahrnujici mj. automat, xenony, parkovaci kameru, navigaci, el. slunecni roletku zadniho okna, vyhrivany volant, atd.

- v sedanu a te bile barve pomerne atraktivni a velky vuz

- to vse za cenu 545k vc. DPH!

Negativa z meho pohledu:

- zadny zavodak (100kW) a k tomu vysoka skutecna spotreba (dle tankovani a knihy jizd 8l/100km!) a to jsem "pohodovy" ridic

- po delsich jizdach (Bratislava, Mnichov) jsem byl hodne rozlamany ze sedacek (moje zena to mela take tak)

- i pres tu nizkou cenovku pomerne drahy operak - holt cena klesa vyrazne rychleji, nez u "tradicnejsich" poolovych znacek

Tak to máš velkou spotřebu. Já jezdim takhle, jízda z Karlových Varů do J.Hradec, kolem Prahy menší kolona.

post-814-0-17778100-1431847811.jpg

Odesláno

Když se podívám u nás na inzerci, Tesla S se prodávají prakticky jenom nová auta nebo s malým nájezdem a ani v celé EU to není nic slavného, za 1,5 mil. nepoškozená Tesla S prakticky není. Je vidět že po najetí 10-30km dojde k jakémusi vystřízlivění majitelů a Teslu S prodávají. Že by se někdo zbavoval auta, dal cenu 1,5 mil. a nemohl ho prodat je podle mě nesmysl. Jakmile udělají model něco málo přes jeden mil., rozjede se ten prodej mnohem více..

Odesláno

U nás v garážích teda jeden takovej parkuje a kromě toho smutnýho pohledu, jak to má dycky v zásuvce, jak iWatch... je to fakt hnusný auto. Světla, tvar, logo, zezadu, z boku..

A nedejbože, že by třeba jezdil do práce 80km a při příjezdu do práce zjistil, že zapomněl doma notebook, nebo prezentaci na odpoledne.. Je mi ho dycky líto. Vedle něj parkuje jeho kolega novej Jaguár F-type a vedle další novou Z4. Nechápu, jak si můžou na poradách rozumět :-D

Odesláno

Proto radši mám 10 let starý kilo, než V8

Mimochodom, nevieš o nejakých 18-palcových origo toyoťáckych diskoch na kilo (aj keď v mojom prípade skoro 18-ročné :-))? Už rok a pol ich beznádejne zháňam, ale nikde nie sú. Dokonca som bol už tak zúfalý, že som išiel do Toyoty pre nové, ale vedeli zohnať jeden (slovom jeden) ráfik :-)

Odesláno

U nás v garážích teda jeden takovej parkuje a kromě toho smutnýho pohledu, jak to má dycky v zásuvce, jak iWatch... je to fakt hnusný auto. Světla, tvar, logo, zezadu, z boku..

A nedejbože, že by třeba jezdil do práce 80km a při příjezdu do práce zjistil, že zapomněl doma notebook, nebo prezentaci na odpoledne.. Je mi ho dycky líto. Vedle něj parkuje jeho kolega novej Jaguár F-type a vedle další novou Z4. Nechápu, jak si můžou na poradách rozumět :-D

JJ to nechápu hlavně s tím v Z4 o něj by si člověk ani kolo neopřel :clap:

Odesláno

To Wawrik : U kilča je asi jedno jak je staré, jen se o něj starat a je to :) . Na disky se poptám, nabízel mi známý disky z V8 ale 18ky (ne 20ky, jak jsou orig.) ale skoro bych to nedělal, mám 18ky a 17ky a stejně mě na pohodlí vychází nejlíp 16ky (i cena pneu logicky nejlepší).Sice "kola dělají auto" ale nevím........ (když tak sz.)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

To Wawrik : U kilča je asi jedno jak je staré, jen se o něj starat a je to :) . Na disky se poptám, nabízel mi známý disky z V8 ale 18ky (ne 20ky, jak jsou orig.) ale skoro bych to nedělal, mám 18ky a 17ky a stejně mě na pohodlí vychází nejlíp 16ky (i cena pneu logicky nejlepší).Sice "kola dělají auto" ale nevím........ (když tak sz.)

v tejto triede sa uz asi nehrame na vety - kola delaji auto.

to plati pre frajerske kusy na masirku, myslim, ze tu uz ide o pohodlny plnohodnotny zivot!!! :cheers:

Odesláno

To Wawrik : ) ale skoro bych to nedělal, mám 18ky a 17ky a stejně mě na pohodlí vychází nejlíp 16ky (i cena pneu logicky nejlepší).Sice "kola dělají auto" ale nevím........ (když tak sz.)

Mne veľmi nejde o pohodlie ani o to, ako to vyzerá - to mám fakt na háku, inak by som nejazdil na skoroveteráne :) Ale dosť jazdím do hôr, čo znamená dlhé presuny po diaľniciach, a ten handling na šestnástkach nie je zrovna najbezpečnejší, najprv zabočí disk a auto si to rozmyslí tak po sekunde :) A keďže mi inak kilo ako rodinné auto dosť vyhovuje (vopchám sa tam s famíliou, kočíkom, bicyklami s cyklovozíkom atď.), nechcem ho meniť. Upgradnem kolesá a na Island mi ostane sada na šestnástkach.

Odesláno

To Maxigabriel : Souhlas, kola neřeším (že bych na babičku dával 20ky, to neee), hlavně pohodlí a bezpečí (vzorek pneu je důležitější než kola) :)

To Wawrik : Popravdě (asi jezdím vyhlídkou) nepoznám, kromě pohodlí, rozdíl v kolech. Zeptám se (zatím mi to nebere) a napíšu. Názor na kilíčko máme stejný  :) , známému odvozilo i žulový chodník :(

post-27504-0-34943900-1432134651_thumb.jpg

Odesláno

no popravdě řečeno, dva. Jeden místo budíků a druhý místo všeho ostatního.

No právě na to ostatní nějaké čudlíky bych chtěl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...